Burun estetiğim 36.gün

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.513
13.704
448
Herkese merhaba,

Yıllardır yaptirmak istedigim ama yaptiramadigim burun estetiğimi sonunda yaptirdim.

36 gün oldu ama burnum da çok fazla ödem var. Her gören burnun șiș hala diyor, çok üzülüyorum. Ne zaman nasıl gececek bu șișlikler merak ediyorum. Az önce duș aldim, burnum da bembeyaz bi tabaka gördüm. Aynaya bakinca farklı birini görüyorum sanki , eski halimi ozluyorum. Burun estetiği ameliyatımın sonunda doktorum fotografimi cekmis, bu hale gelecek burnun dedi. Çok begendim ama ne zaman o hale gelecek
Șuan kaș aram, burun ve üst dudak aram da șiș. :( bir de masaj vermedi bana, sadece yanlardan bastir dedi hergün.
Sizlerde son durum ne? Biraz moral veeriinnnn :(

Burnun henüz cok sis, ödemli ve yüzüne daha oturmadi, bunlari sakin unutma, burnun öyle kalmayacak. Istersen hatta hergün fotograf cek, degisimi kendin de görürsün :) Aynaya baktigin zaman kendini tuhaf hissetmen cok normal ama inan bana zamanla alisacaksin, bende de öyleydi. Gözlerim, bakisim, hersey bana cok tuhaf geliyordu ve simdi eski resimlerime baktikca iyi ki olmusum diyorum ve burnum da daha sislikler var. Ama hersey gecicek, sende biraz sabretmeye calis ve iyi düsün :) Hem bak kendin de demissin „yillardir yaptirmak istedigim ama yaptiramadigim burun estetigimi sonunda yaptirdim.“ cok istedigin biseymis, simdi sadece sabretmen ve beklemen lazim cnm :)

Herkese merhaba,

Yıllardır yaptirmak istedigim ama yaptiramadigim burun estetiğimi sonunda yaptirdim.

36 gün oldu ama burnum da çok fazla ödem var. Her gören burnun șiș hala diyor, çok üzülüyorum. Ne zaman nasıl gececek bu șișlikler merak ediyorum. Az önce duș aldim, burnum da bembeyaz bi tabaka gördüm. Aynaya bakinca farklı birini görüyorum sanki , eski halimi ozluyorum. Burun estetiği ameliyatımın sonunda doktorum fotografimi cekmis, bu hale gelecek burnun dedi. Çok begendim ama ne zaman o hale gelecek
Șuan kaș aram, burun ve üst dudak aram da șiș. :KK43: bir de masaj vermedi bana, sadece yanlardan bastir dedi hergün.
Sizlerde son durum ne? Biraz moral veeriinnnn :KK43:
bence arkana yaslan o güzel olacak burnu bekle kimseyede kulak asma sonunda mutlu olacak olan sensın şişlıkler elbet gecer

bence arkana yaslan o güzel olacak burnu bekle kimseyede kulak asma sonunda mutlu olacak olan sensın şişlıkler elbet gecer
Benim de 45 gün oldu ben de aynı durumdayım hatta hergün agliyorum okula bile gitmiyorum burnum böyle kalicak diye çok üzülüyorum ben de ameliyat fotomu begendim ama şu an ondan çok alakasız bi burnum var :(

Insallah duzelir Yaa. I kaslarimi aldirmaya bile korkuyorum

Hiç canını sıkma tatlım. Çok normal şiş olması. Kendini bir süre garip görmen de çok normal sonuçta burun yüzümüzün ortasında ve en ufak bir değişiklik bile çok farklı geliyor insana. Ben de aynı şekildeydim kendimi ilk gördüğümde ama sonra çabucak alıştım. Burun Estetiği çok uzun bir süreç. Tabiki o ödemler inecek ancak zaman alacak. Belki maksimum 1 sene diyelim. Sonrasında her şey istediğin gibi olacak. Panik olma ve bu sürecin çok normal olduğunu düşünerek kendini strese de sokma.

Hiç canını sıkma tatlım. Çok normal şiş olması. Kendini bir süre garip görmen de çok normal sonuçta burun yüzümüzün ortasında ve en ufak bir değişiklik bile çok farklı geliyor insana. Ben de aynı şekildeydim kendimi ilk gördüğümde ama sonra çabucak alıştım. Burun Estetiği çok uzun bir süreç. Tabiki o ödemler inecek ancak zaman alacak. Belki maksimum 1 sene diyelim. Sonrasında her şey istediğin gibi olacak. Panik olma ve bu sürecin çok normal olduğunu düşünerek kendini strese de sokma.
Şu an bir tarafın daha çökük görünmesi normal mi?

Kesin konuşamam çöküklükle alakalı bilemiyorum çünkü görmediğim için ancak büyük ihtimal burun tam oturmadığı için öyledir, geçer diye düşünüyorum. Daha çok yeni. Artık eski burnunuz geri gelmeyecek ve yeni burnunuzla yaşayacaksınız bunu düşünün kendinizi mutsuz etmeyin. Eski burnunuz eğer size problemli gelmeseydi yaptırmazdınız değil mi? Demek ki beğenmiyormuşsunuz ve olması gerekiyormuş. Hiç olumsuz düşünmeyin. Geçecek bu günler. Alışmaya çalışın duruma, uzun bir süreç olduğunu kabullenin. Daha da güzelleşecek zamanla merak etmeyin. Ben de öyle yapıyorum.

Merhaba. Benim de burun ucum cok sis. 1.5 ay oldu ameliyat olali. 1. Ay kontrolumde doktorum igne yapabilecegini soylemisti. Sonra vazgecti. Kendine haline birakti.Ama gidip yaptiricam büyük ihtimal.Kalin deriliyim bu arada.

Back
X