bence arkana yaslan o güzel olacak burnu bekle kimseyede kulak asma sonunda mutlu olacak olan sensın şişlıkler elbet gecerHerkese merhaba,
Yıllardır yaptirmak istedigim ama yaptiramadigim burun estetiğimi sonunda yaptirdim.
36 gün oldu ama burnum da çok fazla ödem var. Her gören burnun șiș hala diyor, çok üzülüyorum. Ne zaman nasıl gececek bu șișlikler merak ediyorum. Az önce duș aldim, burnum da bembeyaz bi tabaka gördüm. Aynaya bakinca farklı birini görüyorum sanki , eski halimi ozluyorum. Burun estetiği ameliyatımın sonunda doktorum fotografimi cekmis, bu hale gelecek burnun dedi. Çok begendim ama ne zaman o hale gelecek
Șuan kaș aram, burun ve üst dudak aram da șiș.bir de masaj vermedi bana, sadece yanlardan bastir dedi hergün.
Sizlerde son durum ne? Biraz moral veeriinnnn
Benim de 45 gün oldu ben de aynı durumdayım hatta hergün agliyorum okula bile gitmiyorum burnum böyle kalicak diye çok üzülüyorum ben de ameliyat fotomu begendim ama şu an ondan çok alakasız bi burnum varbence arkana yaslan o güzel olacak burnu bekle kimseyede kulak asma sonunda mutlu olacak olan sensın şişlıkler elbet gecer
Şu an bir tarafın daha çökük görünmesi normal mi?Hiç canını sıkma tatlım. Çok normal şiş olması. Kendini bir süre garip görmen de çok normal sonuçta burun yüzümüzün ortasında ve en ufak bir değişiklik bile çok farklı geliyor insana. Ben de aynı şekildeydim kendimi ilk gördüğümde ama sonra çabucak alıştım. Burun Estetiği çok uzun bir süreç. Tabiki o ödemler inecek ancak zaman alacak. Belki maksimum 1 sene diyelim. Sonrasında her şey istediğin gibi olacak. Panik olma ve bu sürecin çok normal olduğunu düşünerek kendini strese de sokma.
Şu an bir tarafın daha çökük görünmesi normal mi?
Bilmiyorum da inşallah düzelir ya çok pişmanim gerçekten olduğuma hatta şu an otobüsteyim aglicam yemin ediyorum bana eski burnumu verin diyeBenim de öyle suanburnumuz yamuk mu yoksa Zamanla duzelecek mi acaba
Ödemden olabilir cnm bendede bi taraf daha sisti mesela yamuk duruyodur ama düzeldi, endiselenmeyinBenim de öyle suanburnumuz yamuk mu yoksa Zamanla duzelecek mi acaba
Bende 2 ay oldu ve bendede aynen öyle, sabredicez artik :)Ödem attırıcı iğne sanırim. Ayrica burnumun ucu taş gibi. Sizde de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?