Burun estetiğim ,Ne zaman geçecek bu süreç , moral verin .

Brokly

Her şey olacağına varır
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.780
2.276
133
bugün ameliyatımın 4. Günü ilk günden beri , Ağrı , şişme , morarma mevcut . Tamponlarım bugün çıktı çıkınca rahatlarım belki dedim ,ama daha çok akmaya başladı burnum ve ağrısı arttı. Çok üzülüyorum , bu kadarını çekmeye değmezdi diyorum , ama artık çok geç .nezaman geçecek, bu süreç , neden bu kadar etkiledi beni anlamıyorum . Konu burda kalsın Mune morale ihtiyacım var berbat durumdayım .

Bende oldum 2 kere ama benim hiç ağrım olmadı . Doktor burnumu sıfırdan yaptı resmen 1 ay ne koku ne tat almıştım

Bende oldum 2 kere ama benim hiç ağrım olmadı . Doktor burnumu sıfırdan yaptı resmen 1 ay ne koku ne tat almıştım
Nefes alamama , Ağrı , yediğimden bişey anlamıyorum zaten , yiyemiyorum da . Çok çok yıpranıyorum

Burun ameliyatları oldukça zordur ve psikolojik olarak insanı çok etkiler. Cok ciddi sabır gerektirir.

Daha 4. gününüzmüş, sabırlı olmanız gerekiyor. Şişme ve morarma çok normal. İlk 10 gün oluyor bunlar.

Zamanla oturuyor burun ama bu da 1 seneyi buluyor.

Her şey güzel olacak ama biraz sabır... :)

Nefes alamama , Ağrı , yediğimden bişey anlamıyorum zaten , yiyemiyorum da . Çok çok yıpranıyorum
Nefes normal öyle olması yediğinden birşey anlamama da normal bende de öyle olmuştu. Ağrı belki benim ağrı eşiğim yüksek seninki düşük olduğu için hissediyorsun . Çok geçmiş olsun geçer inşallah

Şu 4 gün benim için okadar zor geçti ki 10 gün

Bilmez miyim? Bir de kafadaki "acaba burnum güzel olmuş mudur?" sorusu yok mu, insanı bitirir.

Sabır lütfen. Her şey çok güzel olacak, inanın bana. :)
Durup durup ağlıyorum sabır ne zor bir şey . İnşalla hemen geçer ya.çok teşekkür ederim

ameliyat olalı daha 4 gün olmuş şişlik morluk nefes problemi normal süreçler bunlar benimde 2ay olacak hala şişliklerim var ama yinede rahatladım sayılır biraz sabredin sizde bikaç haftaya rahatlarsınız benim ağrım olmadı ama nefes için okyanus suyu kullanıyorum işe yarıyor

Bir arkadaşım oldu ilk günden sonra hiç ağrısı olmadığını söylemişti.

Ağrılarınız dayanılmayacak gibi mi? Tampondan sonra görünüşü sizi tatmin etti mi?

Biraz sabır, çoğu gitmiş azı kalmış.

Her şey geçtiğinde çok mutlu oluyor insan ...
Sabır geçecek ...mutluluğunuz katlanacak ...foto çekinmelere kontür makyajı sürmelere aynalarda izlemeye doyamayacaksınız...
Geçmiş olsun

Ameliyat olduktan sonraki gecemde kendi kendime Allahım ben ne yaptım diye düşünüp pişmanlık duygusuna kapılmıştım. Yüzüm gittikçe şişmeye başlıyordu, nefes alamıyordum, boğazım acıyordu, uyuyamıyordum vs. vs.
Geriye dönüp baktığımda iyi ki olmuşum diyorum, zaman geçince aynaya baktığınızda iyi ki olmuşum diyeceğinizden adım kadar eminim. :)
4. gününüzdesiniz, süreç sizin için daha çok yeni. İlk bir haftadan sonra her şey normale dönmeye başlıyor zaten. Bu süreci bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Akıntılarınız olacak, belki şu an pişmanlık duyuyor bile olabilirsiniz ama geçeceğini düşünün ve yeni burnunuzun heyecanıyla yaşayın. İyi ki yaptırdım, iyi ki bunları çektim diyeceğinizden çok eminim. Her şey çok güzel olacak, biraz daha dayanın lütfen. :)

Yaptırdığıma pişman oldum açıkçası . Sanki hiç geçmeyecek gibi bu ağrı, akıntı , şişlikler
Eski günlerimi çok özledim ya.

Geçmiş olsun ağrılarınız çok çoook normal; daha 4 gün olmuş..
Sabredin biraz daha ağrılarınız için..
O şişliklerin inip ve burun yapısının tam oturması; ayları alıyor bazen.
Benimki estetik değil mecburi bir operasyondu; 2 kez oldum.
Aradan 5 yıl çekti hala soğuk havalarda ve grip olduğumda bile sızlıyor.
Yanlış anlamayın ama ben bu yüzden estetik amaçlı yaptıranlara şaşırıyorum. Çekilecek gibi değil çünkü.
Doktorunuzla ağrılar için tekrar görüşün.

10 gun icinde hepsi bitip gidecek merak etme gecmis olsun:) sekli de guzel olduysa iyi ki oldum diyeceksin merak etme bende ilk 2 hafta kotuydum :)

Ağlarsanız şişlik ve akıntı daha çok olur,bir an önce ağlamayı kesin ve ağrı kesici içip güzel komik bir film açın kendinize.bence siz kendi kendinize ağrınızı düşünerek daha da çekilmez hale getiriyorsunuz...ayrıca ben normalde de çok ağladığımda burnum şişer kapanır ki siz ameliyatlısınız

Estetik ameliyatlarda en onemli şey sabır
Cevremde olup ta cektigime değmedi diyeni duymadim.
Her sey cok guzel olacak.

Ben de sargıları çıkarıldığı zaman aynaya bakıp "Allahım ne yaptım ben. " demiştim.
Nasıl ağlamıştım. Hem de daha 17 yaşımdaydım. Çocukça bi cesaretle yaptırdım ama. Şimdi olsa yapamazdım kesinlikle.
3 hafta fln morluklar devam etti. Şişlik biraz daha uzun sürdü.
Nefes alamama da bir süre devam etti.
Elimde peçete elim sürekli burnumdaydı akıntı sebebiyle.
Ama hepsine değdi diyorum şimdi.Biraz sabır diyorum size. İnanın değecek.

Doktorunuza sorun agriyi?agri kesici verilir normalde aljnmasi icin onu alin.ben iki defa oldum burun ameliyati.eger doktorun anormal bir durum yok diyorsa onu dinle.ve gecince ne kadar guzel olacagini dusun.ben resmen sadece burunla evrim gecirenlerdrnim.rize fadimeyken moskova li olga oldum resmen.evrim gecireceksin ve coook guzel olacaksin bunu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…