Nefes alamama , Ağrı , yediğimden bişey anlamıyorum zaten , yiyemiyorum da . Çok çok yıpranıyorumBende oldum 2 kere ama benim hiç ağrım olmadı . Doktor burnumu sıfırdan yaptı resmen 1 ay ne koku ne tat almıştım
bugün ameliyatımın 4. Günü ilk günden beri , Ağrı , şişme , morarma mevcut . Tamponlarım bugün çıktı çıkınca rahatlarım belki dedim ,ama daha çok akmaya başladı burnum ve ağrısı arttı. Çok üzülüyorum , bu kadarını çekmeye değmezdi diyorum , ama artık çok geç .nezaman geçecek, bu süreç , neden bu kadar etkiledi beni anlamıyorum . Konu burda kalsınMune morale ihtiyacım var berbat durumdayım .
Nefes normal öyle olması yediğinden birşey anlamama da normal bende de öyle olmuştu. Ağrı belki benim ağrı eşiğim yüksek seninki düşük olduğu için hissediyorsun . Çok geçmiş olsun geçer inşallahNefes alamama , Ağrı , yediğimden bişey anlamıyorum zaten , yiyemiyorum da . Çok çok yıpranıyorum
Nefes alamama , Ağrı , yediğimden bişey anlamıyorum zaten , yiyemiyorum da . Çok çok yıpranıyorum
Şu 4 gün benim için okadar zor geçti ki 10 günBurun ameliyatları oldukça zordur ve psikolojik olarak insanı çok etkiler. Cok ciddi sabır gerektirir.
Daha 4. gününüzmüş, sabırlı olmanız gerekiyor. Şişme ve morarma çok normal. İlk 10 gün oluyor bunlar.
Zamanla oturuyor burun ama bu da 1 seneyi buluyor.
Her şey güzel olacak ama biraz sabır... :)
Şu 4 gün benim için okadar zor geçti ki 10 gün
Durup durup ağlıyorum sabır ne zor bir şey . İnşalla hemen geçer ya.çok teşekkür ederimBilmez miyim? Bir de kafadaki "acaba burnum güzel olmuş mudur?" sorusu yok mu, insanı bitirir.
Sabır lütfen. Her şey çok güzel olacak, inanın bana. :)
Yaptırdığıma pişman oldum açıkçası . Sanki hiç geçmeyecek gibi bu ağrı, akıntı , şişliklerAmeliyat olduktan sonraki gecemde kendi kendime Allahım ben ne yaptım diye düşünüp pişmanlık duygusuna kapılmıştım. Yüzüm gittikçe şişmeye başlıyordu, nefes alamıyordum, boğazım acıyordu, uyuyamıyordum vs. vs.
Geriye dönüp baktığımda iyi ki olmuşum diyorum, zaman geçince aynaya baktığınızda iyi ki olmuşum diyeceğinizden adım kadar eminim. :)
4. gününüzdesiniz, süreç sizin için daha çok yeni. İlk bir haftadan sonra her şey normale dönmeye başlıyor zaten. Bu süreci bende yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. Akıntılarınız olacak, belki şu an pişmanlık duyuyor bile olabilirsiniz ama geçeceğini düşünün ve yeni burnunuzun heyecanıyla yaşayın. İyi ki yaptırdım, iyi ki bunları çektim diyeceğinizden çok eminim. Her şey çok güzel olacak, biraz daha dayanın lütfen. :)
bugün ameliyatımın 4. Günü ilk günden beri , Ağrı , şişme , morarma mevcut . Tamponlarım bugün çıktı çıkınca rahatlarım belki dedim ,ama daha çok akmaya başladı burnum ve ağrısı arttı. Çok üzülüyorum , bu kadarını çekmeye değmezdi diyorum , ama artık çok geç .nezaman geçecek, bu süreç , neden bu kadar etkiledi beni anlamıyorum . Konu burda kalsınMune morale ihtiyacım var berbat durumdayım .
Estetik ameliyatlarda en onemli şey sabırbugün ameliyatımın 4. Günü ilk günden beri , Ağrı , şişme , morarma mevcut . Tamponlarım bugün çıktı çıkınca rahatlarım belki dedim ,ama daha çok akmaya başladı burnum ve ağrısı arttı. Çok üzülüyorum , bu kadarını çekmeye değmezdi diyorum , ama artık çok geç .nezaman geçecek, bu süreç , neden bu kadar etkiledi beni anlamıyorum . Konu burda kalsınMune morale ihtiyacım var berbat durumdayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?