burun estetiğim sonucu.. yorumlarınızı bekliyorum benim biraz içime sinmedi:(

Eğim çok belirgin olmuş ucunu toplasa çok güzel olacakmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım seni anlayabiliyorum. ameliyata girdikten sonra insan daha güzel bir sonuç bekliyor. senin burnun da güzel kesinlikle kötü bir sonuç değil. ama o kusursuz burunlar gibi değil, yine de fonksiyonel bozukluk yoksa boşver kalsın güzel bir burun böyle. ben hem nefes alamıyorum artık hem ucu yamuk hem de ucu seninkinden daha büyük top gibi. doktorum hiçbişeyi ellemedi bide nefesimi bozdu

sanki ameliyat olmak kolay bişimiş gibi bi de istediğimiz gibi olmayınca insan sinir oluyo fonksiyonel yok zaten kbb ci yaptı o bakımdan iyi ama kadında estetik anlayış sıfırmış sen ne zaman oldun

Ben de cemil tugaya ameliyat olmayi dusunuyorum fotograflarinizi gorebilir miyim cunku cok kararsizim cemil bey kucultuyor mu ilgili mi nasiil?

Doğal olmuş ya gayet hoş duruyo bende 6.günümdeyim ısrarla doğal olsun dedim doktora umarım öle olur sabırsızlıkla bekliyorum

Cok guzel tatlımmm güle güle kullan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanki ameliyat olmak kolay bişimiş gibi bi de istediğimiz gibi olmayınca insan sinir oluyo fonksiyonel yok zaten kbb ci yaptı o bakımdan iyi ama kadında estetik anlayış sıfırmış sen ne zaman oldun

benim 10 sene falan oldu. 10 senedir idare ediyodum. artık revizyon olcam canıma tak etti

canım burun sırtın guzel fakat ucu olmamıs buyuk kalmıss doktorun kımdııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…