Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiğimin 1. Ayı ve devam eden nefes tıkanıklığı normalmi nezaman geciyor
Arkadaşlar burun estetiği min 1. Ayı diyorum 1 buçuk ay kulak çöpü ve okyanus suyu ile temizLiyeceksin dedi gün içinde devamlı doluyor bir delik illa tıkanıyor bu durum nezaman geçer geçmesi için ne yapmalıyım fikri olan yardımcı olurmuuu
Arkadaşlar burun estetiği min 1. Ayı diyorum 1 buçuk ay kulak çöpü ve okyanus suyu ile temizLiyeceksin dedi gün içinde devamlı doluyor bir delik illa tıkanıyor bu durum nezaman geçer geçmesi için ne yapmalıyım fikri olan yardımcı olurmuuu
geçmiş olsun canım benimde ilk zamanlar bir hafta bir burun deliğim sonraki hafta diğeri tıkanıyordu ama hiç sorun etmedim inip şiştiğine göre kalıcı değil diye 45. günden sonra tamamen açıldı bu süre kişiye göre bir kaç hafta oynayabilir
Aynen ilk haftalar bir delik sonra diğer delik sırayla tıkanıyor doktor da böyle olacağını söylemisti ama 1 ay oldu buaralar sadece bir deliğim tikaninca tedirgin oldum . Ay insallah tamamen gecsinde 45 günde beklerim