Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok tesekkur ederimm bursada oldum ben umit cakir harika bir doktor zaten benim gibi pimpirikli bi hastaya bile mukemmel tahammullu davraniyor :)) yandan cok kalkik duruyor ama cok yeni oldugu icin inince guzel olcak insNormalde önden iyi görünmez burunlar.sizin önden daha iyi duruyor :)
geçmiş olsun ve güzel olacak gibi inince.Doktorunuz kim?
ahh canim bi insedee bende begensemm :)))Cok guzel olmus cnm burnun. :)
Eki Görüntüle 1835610 Eki Görüntüle 1835611 bugun benim tam 7. gunum oldu , burnum cok sis kalkik doktorum inecek bana kizacaksin sonra neden daha kalkik yapmadin diye diyor umarim dedigi gibi olur , ucu cok sis domuzcuk gibiyim bakalimm sabirla bekliyorum :)
canim onceki ayni gargamel gibiydi :))Çoook beğendim:)) geçmiş olsun. önceki hali nasıldı?
canim zaten 1 senede oturuyor , psikoloji cok onemli bence skma kendini bu kadar inicektir mutlakabende çok beğendm benim burun ucumda şiş 37.günüm![]()
Canım çok tatlı duruyor burnun daha da güzelleşicek zamanlaselaam kizlarr bugun benim 23. gunum ve cok sukur cok memnunum son halini sizlerle paylasiyorumm