arkadaşım 11. gününde neler hissediyosun ameliyat süreci nasıl ameliyatını kim yaptı çıktığında yüzün şişmiydi vs. vs..
burun estetiği olup üzerinden aylar geçenler! ilk onbes günden sonra ne gibi değişimler yaşadınız?
M. Dilberin estetik fiyatı ne kızlar?
2 sene olcak ameliyat olalı.ilk 7 gün tampon ve alçılı durdum.bir hafta sonra tampon çıktı alçıyla bir hafta daha durmuştum.ameliyatın ertesi günü eve çıktım.3. günü yüzüm şişti ve morardı.gözlerim kapanmıştı o kadar şişti ama ertesi gün geçmişti.ilk 6 ay burnumun ucunun şişi iinmedi yavaş yavaş indi.hala hassasiyet var mesela burnumda.ilk bir sene burnumun ucunu hissedememiştim.daha neler neler iştebunlar aklıma gelenler
canım teşekkür ederm tecrübelerini paylaştıgın için..benm de burun ucum şiş :) sankı hıç inmycek gibi gelıyo :) daha çok yenı yaa bı ton yol katetmem gerekıyr
bana da öle geliodu ama deil aslında hissizlik oluo burun ucunda öle zannediodur.ama gerçektn burnunun otrma muhabbeti sürüo 1 sene
ipekı kinci haftadan sonra burun küçülüyor ? şişlerden mi büyük görünür?
evet ama bü süreç çok yavaş ilerlio 6 aydan sonra küçüldüğünü hissediıosun
kızlar ameliyat olduktan sonra şişliklerin inmesi ne kadar zaman alıyor?
kızlar ameliyat olduktan sonra şişliklerin inmesi ne kadar zaman alıyor?
yüz hemen üç bes günde iniyo ama burunnnnnnnnnnnkişiden kişiye değişio benmkı su an patatesss köfte
evet ama bü süreç çok yavaş ilerlio 6 aydan sonra küçüldüğünü hissediıosun
ya bnde burda bi bayanın 6 ayda anca şişliklerden kurtulduğunu okumuştum da acaba kişiden kişiye fark ediyor mu diye öğrenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?