Burun estetiğinde 5. Ay ve Burun Ucu

altinyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
15
1
1
30
Merhaba. Ben rinoplasti olalı 5 ay olacak.Doğal bir burun istemiştim. Ancak burun ucum nedense çok iyi gelmiyor bana. Yani burun ucu kıkırdağı biraz aşağıya konumlandırılmış gibi geliyor.Acaba ödemdenden mi ya da doktor bu şekilde mi tasarladı anlayamadım. Sizce ilerleyen aylarda daha da güzelleşir mi burun ucum. Tam yandan daha iyi duruyor. Çarpraz açılardan biraz burun ucu kıkırdağı aşağıda gibi geliyor bana. Sizce nasıl duruyor? Önceki hali ve şimdiki halini aşağıya bırakıyorum

Eklentiler

• 20230604_110552.webp
    20230604_110552.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.030
  • 20230604_110002.webp
    20230604_110002.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 1.103
  • 20230604_123731.webp
    20230604_123731.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 857
Merhaba. Ben rinoplasti olalı 5 ay olacak.Doğal bir burun istemiştim. Ancak burun ucum nedense çok iyi gelmiyor bana. Yani burun ucu kıkırdağı biraz aşağıya konumlandırılmış gibi geliyor.Acaba ödemdenden mi ya da doktor bu şekilde mi tasarladı anlayamadım. Sizce ilerleyen aylarda daha da güzelleşir mi burun ucum. Tam yandan daha iyi duruyor. Çarpraz açılardan biraz burun ucu kıkırdağı aşağıda gibi geliyor bana. Sizce nasıl duruyor? Önceki hali ve şimdiki halini aşağıya bırakıyorum
Ayrıca masaj yapınca burun daha güzel duruyor gibi geliyor mu size de ?

Merhaba benim burnumda bu şekilde 3.ayimdayim sanki burun ucu büyüdü gibi ve yandan aşağıya doğru duruyor acaba sebebi nedir burun düşmesi mi oldu?

Merhaba benim burnumda bu şekilde 3.ayimdayim sanki burun ucu büyüdü gibi ve yandan aşağıya doğru duruyor acaba sebebi nedir burun düşmesi mi oldu?
Yani doktora bu durumu birkaç defa ilettim. Düşme olmadığını söylediler.Zaman ilerledikçe İnşaAllah güzelleşir diye bekliyorum

Burnunuz benimkine cok benziyor .bugun ben 3.ayimi doldurdum son gunlerde burun ucum cok sis ve kaba gelmeye basladi. Sanırım odem asagilara iniyor. Yani oyle umut ediyorum. Biraz sabir isi bu olay galiba.bekleyip gorucez

Merhaba benim burnumda bu şekilde 3.ayimdayim sanki burun ucu büyüdü gibi ve yandan aşağıya doğru duruyor acaba sebebi nedir burun düşmesi

Burnunuz benimkine cok benziyor .bugun ben 3.ayimi doldurdum son gunlerde burun ucum cok sis ve kaba gelmeye basladi. Sanırım odem asagilara iniyor. Yani oyle umut ediyorum. Biraz sabir isi bu olay galiba.bekleyip gorucez
Masaj önerdi mi peki doktorunuz. Ben hala masaja devam ediyorum. En az günde 1 defa 15-20 dk lık masaj yapıyorum. Masaj yapınca burun birazcık zarifleşiyor sanki

Ama sizin kesinlikle ödemden, henüz burun ucu şekillenmemiş bile. 3.- 4. Aydan sonra bir tık daha iner
Bu mesajı bana mı yazdınız acaba?özelden resim atmistim size.mesajlar karıştı sanırım.yok doktorum masaj önermedi. Hicbirsey yapma dedi.benim egrilikte vardı sağa doğru baya belliydi eşim burnun yamuk oldu diyordu ama gecti o .

merhaba benimde ameliyat olalı 26. günüm burnum sol profilden daha uzun geliyor eski burnumda da soldan bi tık daha uzundu ama burun ucumda ödem mi var yoksa sarkma mı yaptı endişeliyim açıkcası

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim çarpraz açılardan bana uzun gibi geliyor ödem var mı ucunda anlayamadım
Ödem aşağı doğru iniyor. Masaj verdiyse doktor devam edin burun ucunu yukarı kaldırıcı şekilde çok bastırmadan. Ödem yerleşmezse hiçbir şey olmaz onun için de çok sıcakta ve soğukta kalmamanız lazım. Darbe almayaya dikkat edin. Ameliyattan sonra ilk şiş gözlerden yanaklara yanaklardan çeneye boyuna nasıl iniyorsa burunda da kemer kısmından uca doğru iniyor. 6 aydan önce burun ucu şişi geçmiyor zaten 1 yılda anca tam olarak geçer

Back
X