Burun Estetiğinde Açık mı Kapalı Ameliyat mı?

oznur8261

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
11
0
86
35
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve dün ilk kez bununla ilgili Gaffar Aslan la görüştüm.Yakın bi arkadaşımın burnunu yapmıştı beğendiğimden onla görüşmek istedim.Lakin tüm ameliyatlarını açık yapmaktaymış.Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum açık ve kapalı olması ameliyat sonrasında bir sorun teşkil eder mi?

benimde aynı konuda soru işaretleri var benim görüştüğüm doktorda açık yapıyormuş çok kararsızım

Merhaba Arkadaşlar

Burun ameliyatı olmaya karar verdim ve dün ilk kez bununla ilgili Gaffar Aslan la görüştüm.Yakın bi arkadaşımın burnunu yapmıştı beğendiğimden onla görüşmek istedim.Lakin tüm ameliyatlarını açık yapmaktaymış.Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum açık ve kapalı olması ameliyat sonrasında bir sorun teşkil eder mi?

Gaffar aslana ameliyat oldunuz mu? Bana acıkta kapalıda yaparım nasıl istersen dedi siz acık mı oldunuz

Tabi doktorunuzun görüşleri önemli ama bence çok problemli burunlar açık yapan doktorlarla görüşmeyi tercih edin. Zaten iyi olduğunu düşündüğüm birkaç hekim de büyük kemerli kıkırdaklı burunlarda açık tercih edilmeli diyorlar. Benim kapalı oldu ve çok pişmanım. Doktorum da kapalı yaptığı için kendince (bence) isim bulmuş ve atravmatik teknik diyordu. Aldandım...

Bence açık teknik daha iiyi.burnu bütünüyle görüp daha iyi karar verip sekil verebiliyor.bu yüzden kapalı teknik istemedim ben.
Zaten dikiş izi fln kalmıyor izi sıkıntı oysa eğer iz kalmıyor

Benim suan 20.günüm ve kapali teknikle septum deviasyon oldum ve cokk memnunum izmirde olanlar mutlaka ekolhastanesinde dr.can ercana gitmeli asla bir nokta kadar bile morlugum agrim sikintim olmadi 2 sene bosuna dr arastirmamisim

Back
X