Burun estetiğinde bu 3 doktordan hangisini önerirsiniz ?

kelebek_90

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
135
7
316
Ankara
Merhabalar

Selçuk Işık
Muhammer Demiroğulları
Hüseyin Altun

3 doktordan hangisini önerirsiniz...?

Bugüne kadar bir sürü doktora gittim ve 3 doktora kadar eledim ama şimdi 3 ü arasında karar veremiyorum açıkçası :(

Karasızlık ve korku var..

Sizin de yardımınızla bi karar vermek istiyorum artık...
:ssz:

Merhabalar

Selçuk Işık
Muhammer Demiroğulları
Hüseyin Altun

3 doktordan hangisini önerirsiniz...?

Bugüne kadar bir sürü doktora gittim ve 3 doktora kadar eledim ama şimdi 3 ü arasında karar veremiyorum açıkçası :(

Karasızlık ve korku var..

Sizin de yardımınızla bi karar vermek istiyorum artık...
:ssz:

canım madem 3 e düşürebilmişsin, bence yaptıkları burunlara bak... en çok hangi doktorun yaptığı burunlar hoşuna giderse ona ol bence... çünkü her doktorun bir tarzı oluyor.... emre ilhan mesela ince burun yapıyor... küçük de değilde nasıl desem burun yüzde ince ve dar kalıyor... onun gibi işte her doktorun elinin alıştığı birşey oluyor...

canım madem 3 e düşürebilmişsin, bence yaptıkları burunlara bak... en çok hangi doktorun yaptığı burunlar hoşuna giderse ona ol bence... çünkü her doktorun bir tarzı oluyor.... emre ilhan mesela ince burun yapıyor... küçük de değilde nasıl desem burun yüzde ince ve dar kalıyor... onun gibi işte her doktorun elinin alıştığı birşey oluyor...

canım bende cok ınce degıl ama kısa v küt burun istiyorum biraz da kalkık.. ama kalın deriliye yakın burnum olduğu için doktor önemli...burdaki her doktorun hasta resmlerini gördüm ama yeterli sayıda değil di daha fazla görmek istiyorum eğer burada o doktorlara ameliyat olmuş başka hastalar varsa onlardan da istiyorum...

kafam cok karısık gercekten.. :/

canım bende cok ınce degıl ama kısa v küt burun istiyorum biraz da kalkık.. ama kalın deriliye yakın burnum olduğu için doktor önemli...burdaki her doktorun hasta resmlerini gördüm ama yeterli sayıda değil di daha fazla görmek istiyorum eğer burada o doktorlara ameliyat olmuş başka hastalar varsa onlardan da istiyorum...

kafam cok karısık gercekten.. :/

canım, sanırım bu doktorların adına açılmış topikler vardır... onlara bir göz at istersen...

o doktarların eski hastalarını araştır resimlere bak olmadı git doktorlarla yüz yüze konuş hangisi yakın gelirse onda yaptır doktordan doktora bi uçurum yok zaten en tecrübelisi hangisiyse ona yaptır tecrübe çok önemli :)

Back
X