Burun estetiğinde kolumella

orange2402

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
168
46
18
28
Arkadaşlar kolumellam o kadar içeri alınmış ki burnumun altı dümdüz. Bunun bir çözümü yok mu? Bu doktorların estetik anlayışı bu mu acaba 150 kez doğal burnum olsun dedim. Çok aklıma takılıyor bu durum. Burnum kalkık olmasa da kalkık gösteriyor

O kısım zamanla iniyor diyorlar ,belki sizinde öyle olur .
Burda ki resimde öyle mesala .

Eklentiler

• IMG_0214.webp
    IMG_0214.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 459
O kısım zamanla iniyor diyorlar ,belki sizinde öyle olur .
Burda ki resimde öyle mesala .
Çok teşekkür ederim yanıtınız için ama bu görsel pek inandırıcı gelmedi bana. Genelde alçıdan çıktığında şekli nasılsa öyle kalıyor sadece ödemler iner küçülme olur. Doktorun biçtiği kolumellanın ya da kalın bıraktığı burun sırtının inceleneceğini sanmıyorum

Bilmiyorum ki canım bende resimlerde öyle gördüm .
Kendi burnum için şunu söyleyebilirim alçıdan çıktığında çok daha geniş bir burnum vardı şok olmuştum.
Şimdi 66 gün oldu hala geniş olsada alçıdan çıktığı gibi değil .

uzatma yapılamaz değil mi? Benim burnumda da kolumella içeri gömülmüş durumda o yüzden bir garip duruyor ön kısımdan

Benim burnumda çok dik 6 ay oldu ama ilk günkü gibi taş gibi bir burun kolümella bende de yok o kısım dümdüz. Burnum aşırı kalkık. Bende defalarca istemediğimi söylemiştim doktoruma güya doğal yapacaktı ama kafasına göre yapmış hiç memnun değilim.

Benimde kalkık ve columella kısmı içeri alınmış sanki. O kadar rahatsız ediyor ki beni. Doğallık kaybolmuş -_- sizin şuan ne durumda ? Columella birazda olsa sarktı mı ?

Benimde kalkık ve columella kısmı içeri alınmış sanki. O kadar rahatsız ediyor ki beni. Doğallık kaybolmuş -_- sizin şuan ne durumda ? Columella birazda olsa sarktı mı ?
Merhaba ya benim de öyle kolumellam resmen içeriye doğru dikilmiş 1.5 ay oldu ama zamanla düşer mi acaba? Sizde bir değişim oldu mu? Çok mutsuzum ben de fotoğraf çekinemiyorum :(

Ben de öyleyim gerçekten çok canım sıkılıyor çevremdekiler çok göze batan bir şey yok diyorlar ama ben alışamıyorum görüntüme :( nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Back
X