- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi orange2402
-
Çok teşekkür ederim yanıtınız için ama bu görsel pek inandırıcı gelmedi bana. Genelde alçıdan çıktığında şekli nasılsa öyle kalıyor sadece ödemler iner küçülme olur. Doktorun biçtiği kolumellanın ya da kalın bıraktığı burun sırtının inceleneceğini sanmıyorumO kısım zamanla iniyor diyorlar ,belki sizinde öyle olur .
Burda ki resimde öyle mesala .
Ameliyatla kaburgadan kıkırdak alınarak alınarak yapılabiliyormuş. Özelden fotoğraf atmanız mümkün müuzatma yapılamaz değil mi? Benim burnumda da kolumella içeri gömülmüş durumda o yüzden bir garip duruyor ön kısımdan
İfade düşüyor mu derken ne demek istediniz anlamadım ama kolumella kısmı çok sert evetKolumella beton gibi mi sizde arkadaşlar. Gülunce profilden ifadeniz düşüyor mu?
Güldüğümde burun beton gibi durmuyor genişliyor yayılıyor anlamında soyledimİfade düşüyor mu derken ne demek istediniz anlamadım ama kolumella kısmı çok sert evet
Bu durum gülme kaslarının gücüyle ilgili olduğu için botoks öneriyorlar doktorunuzla bir görüşün isterseniz.Güldüğümde burun beton gibi durmuyor genişliyor yayılıyor anlamında soyledim
Merhaba ya benim de öyle kolumellam resmen içeriye doğru dikilmiş 1.5 ay oldu ama zamanla düşer mi acaba? Sizde bir değişim oldu mu? Çok mutsuzum ben de fotoğraf çekinemiyorumBenimde kalkık ve columella kısmı içeri alınmış sanki. O kadar rahatsız ediyor ki beni. Doğallık kaybolmuş -_- sizin şuan ne durumda ? Columella birazda olsa sarktı mı ?
Size özelden yazdim. Sizin nasıl tam olarak bende de aynı durum varMerhaba ya benim de öyle kolumellam resmen içeriye doğru dikilmiş 1.5 ay oldu ama zamanla düşer mi acaba? Sizde bir değişim oldu mu? Çok mutsuzum ben de fotoğraf çekinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?