Esabil beyden bahsediyorsanız bende zamanında kendisiyle görüşmüştüm banada aynen böyle demişti. Ve gösterdiğim her burun için olur diyordu Orda beklerken birçok hastasını görmüştüm hepsinin burnu aynıydı. Bana kalırsa hastaların gösterdiği burunlara bu olur bu olmaz demesi çok saçmaydı zaten çünkü gösterdiğiniz hiçbir burunla alakası olmuyor çıkan sonucun.
Şu anda 4. Ayımdayım 6. Ayım dolduğunda kontrole gidicem. Tabi 1 sene boyunca takip ediyor. Ben memnunum fazlasıyla. Hiç sıkıntı yaşamadım bu 4 ayda. Açıkcası burnum şunun gibi olsun diyerek çıkmadım yola,yüzüme yakışacak doğal bir burun istedim. Ve sonuç beni memnun etti.
Bunu diyen hangi doktor? Her burnun kendi kısıtları var, doğru ama bu kadar da yönsüz çıkılmaz ki yola. Havalı burun isteyene doğal, doğal isteyene kavisli, burun ucu kalkmasın diyene çok kalkık bir burun ucu falan yapılacaksa hiç yapılmasın. O sıkıntıya değmez.
Esabil Eker canım.Estetik amaçlı oluyorum sonuçta burnun nasıl elveriyorsa ona göre şekillendiririm dediği zaman ne yaparsam ona razı geleceksin demek bu.
İnsanın güveni kalmıyor.Şüpheyle acabalarla ameliyata girmeyi doğru bulmuyorum.
Hani zorunlu ameliyat olsa tamam demekten başka çaresi olmaz bir insanın ama benim amacım kendimi güzel görmem ve hissetmem.
Esabil beyden bahsediyorsanız bende zamanında kendisiyle görüşmüştüm banada aynen böyle demişti. Ve gösterdiğim her burun için olur diyordu Orda beklerken birçok hastasını görmüştüm hepsinin burnu aynıydı. Bana kalırsa hastaların gösterdiği burunlara bu olur bu olmaz demesi çok saçmaydı zaten çünkü gösterdiğiniz hiçbir burunla alakası olmuyor çıkan sonucun.
Burun estetiği ameliyatı olmadan önce insanın zaten psikolojisi bozuluyor.Sürekli ikilem arasında kalıyorsun.Öncelikle hastanın psikolojik olarak bu sürece hazırlanması gerekiyor.
Kendi kendine ne kadar telkin edersen et doktorun sana bu süreçte yardımcı olmuyorsa kesinlikle olmamalı insan.
Güven duymadığın bir insana kendimi neden emanet edeyim ki.
Ve dediğiniz gibi benimde gözlemlediğim kadarıyla burunlar hep birbirine benziyor ucu da aşırı kalkık bi görünüme sahip.
Şimdi kendimi güvende hissettirecek başka bir doktor arıyorum.
Doktordan bir çok kişi memnun ama herkesin beklediği ilgi talep başka arkadaşlar.
Belki de ben korkuyorum.
Doktor Bey günde 4-5 ameliyata giren bu dalda kendini ispatlamış birisi zaten.
Hastalarıyla görüşünce bunu anlayabilirsiniz.
Ben anlaşamamış olabilirim.
Arkadaşlar ben de istanbulda doktor arıyorum ama fiyatlar çok uçuk. İnstagramda yaygın olan doktorlar 15-20 bin hatta bazısı euro bazında istiyor. Yok mu güvenilecek bir doktor fiyat olarak uçmayan
Arkadaşlar ben de istanbulda doktor arıyorum ama fiyatlar çok uçuk. İnstagramda yaygın olan doktorlar 15-20 bin hatta bazısı euro bazında istiyor. Yok mu güvenilecek bir doktor fiyat olarak uçmayan
Ben dr ali kavuzluya ameliyat oldum inanılmaz güzel oldu burnum ve hep olumlu tepkiler geldi çok doğal ve güzel ameliyat olmadıysanız mutlaka bi randevu alin çok başarılı fiyatlarıda yaptığı burna gore gayet uygun