Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de uç kısmını beğenmemiş doktorum bayramdan sonra 5 dakikalık işlem uyuşturup yapalım dedi uyutmayacak yani sizin uç kısmı nasıl özelden bir resim atar mısınız ben de atıyorum
Cnm bana da özelden gösterebilir misin Burun ucu. Benim de düştü yani herkes öyle söylemeye başladı ben de şu beş dk lık işlem ne öğreneyim senden olur mu
umarım istediğin gibi olur benim daha bir buçuk ay oluyor inşallah burnum incelir doktora doğal olsun demiştim ama sanki burnumu hiç küçültmemiş çok kısaltmadım yüzüne yakışmazdı diyor ben küçülmesini istemesem niye estetik olayım nasıl dinliyorlar hastalarını bilmiyorum şuan ameliyattan önce küçük olsun diye tekrar tekrar söylemediğime çok pişmanım bunu söylemem gerektiğini düşünemedim doktorun küçültmeme ihtimali hiç aklıma gelmemişti tabi kabul etmedi küçültmez olurmuyum diyor ama ameliyathanede çekilen şişmeden önceki fotoda bile küçük görünmüyor sadece burun septum kemiğini kısaltıp düzelttiği anlaşıyor
merak etmeyin banada doktorum fazla küçülmez demişti ama insan beklenti içinde oluyor hayalim minik bi burundu.ameliyatttan sonra hala uzun olduğunu düşünüyordum şimdi daha orantılı yada gözüm alıştı bilemiyorum daha küçük görünüyor şişlikler indikçe
merak etmeyin banada doktorum fazla küçülmez demişti ama insan beklenti içinde oluyor hayalim minik bi burundu.ameliyatttan sonra hala uzun olduğunu düşünüyordum şimdi daha orantılı yada gözüm alıştı bilemiyorum daha küçük görünüyor şişlikler indikçe
İnşallah burnumun üzerindeki ödemin nereden nereye olduğunu görebiliyorum bir tarafta daha fazla umarım en kısa zamanda bu ödem inerde daha ince bir burun olur inmiyor diyenleri okuyup korkuyorum elimde değil