merhaba
burnumu yaptırmak istiyorum kemerli ve büyük ama çecremde soruşturunca eşi dostu ameliyat olanlar çok ağrılı dedi şişlik aylarca inmiyor dedi en az 6 ay ağrı , nefes problemi,yatamamak gibi sorunlar oluyor dediler. açık teknik olacak lütfen tecrübelerinizi paylaşın
benim nerdeyse 15.gunum ilk 2-3 gun zor gecti halsizlik buz bas agrisi gibi ama ondan sonra ayaklandim ne agri ne sizi ne nefes problemi ne yemek yiyememe ne uykusuzluk cekmedim morluklarim gecti sayilir sisliklerde oyle ama burnunun seklinin oturmasi sisliklerin tamamen inmesi 6 ay 1 sene
aylarca ağrı acı çekmek gibi bir şey yok bunları aklınızdan çıkartın.Ameliyattan sonraki bir kaç gün rahatsız edici olabilir ki bunu da ağrı kesicilerle sorunsuz şekilde atlatırsınız.Şişlikler 2 hafta içinde yüzde 80 i iniyor.Geri kalanı ise zamanla oturur ama bu da günlük hayatınızı etkilemez hatta fark bile etmeyebilirsiniz
Nezle olmak gibi bişey ilk 1 hafta şişlikler oluyo morluklar falan . Ben yemek yiyememiştim ağzımı açamıyorum diye ama benimki biraz nazlanmaktı sanırım:) ameliyattan sonra aman aman bi ağrı sızı olmuyo hafif bi yorgunluk tabi aşırı şekilde meraklı bekleyiş . Ben bu cevredeki insanları hiç anlamıyorum burnumuz kemerliyken hem dakga geçerler laf vururlar ameliyat olcam diyince saçmalama ne gerek var şöyle böyle...kararınızı verdiyseniz bi dakika bile ertelemeyin bence şimdiden geçmiş olsun:)
Rahatsiz edecek olay tampon ve alci cikana kadar sonrasinda fiziksel acidan zorlayan bir durum yok ama psikolojik savas kısmı.... o konuya girmek bile istemiyorum.
evet ya bende yıllardır istiyorum ama kimse beni ciddiye almıyor. ne var senin burnunda diyorlar. aslında ben başkalarına güzel görünmek için istemiyorum kendimle biraz daha barışık olmak için istiyorum. çocukluğumdan beri burnum uzun diye saçımı toplamaktan hiç hoşlanmıyorum, belki yakışıyordur ama takıntı olmuş artık bende aksine kendimi ikna edemiyorum. ailemle ciddi ciddi konuşamadım daha ama doktor araştırmaya başladım. seneye düğünüm var fotoğraflarım güzel olsun istiyorum. ailelerimiz bizi anlasın ve yanımızda olsun istiyorummm. ne gerek var demeyin artık :)