Burun estetiğinden memnun olan kişiler

duruduru6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
12
0
1
Arkadaşlar okuyorum tek bir kişi bile memnunum yazmamış herkes şikayetçi yardımcı olur musunuz

Ameliyat olunca kusursuz bir burun bekleniyor ama hiç bir burun kusursuz değildir çok nadir kusursuz burun vardır..muhakkak bir asimetri oluyor ameliyat olmamış ama guzel burun dediğiniz kişilerde dahi kusur vardır.ameliyat olunca kendini çok fazla inceliyosun her kusur gözüne batıyor. Öncelikle ufak tefek kusurları takmicaksın.çok sorunlu bir burnun yoksa çok güzel oluyor ama kemer asimetri nefes sorunuyla ameliyat olucaksan kusur kaçınılmaz.zaten doğal burun yapıyoruz demeleride bu yüzden ben burnumdan memnunum burun deliklerimde ufak bir asimetri var buda gerçekten doğal gösteriyor bana batmıyor bu durum.beklenti cok yüksek olmıcak.bbeni komplekse sokan bir burnum vardı.şu an bi komleks yaşamıyorum.mutluyum yani

Arkadaşlar okuyorum tek bir kişi bile memnunum yazmamış herkes şikayetçi yardımcı olur musunuz
Bende epeyce bi olumlu yorum okudum yada her konuyu tam okumadiniz ben günlerce gece gündüz okudum ve epey olumlu sonuc alanlari gördüm tabi sizin oludugunuz dr un yorumlariylanalakalida olabilir ben nerdeyse her dr okudum bende ekimde olmayindüsünüyorum
Sizdemi ameliyat olmak istiyosunuz
Sizdeki problem nedir

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız benim her hangi bir sorunum yok burnumda nefes yada kemik gibi biraz kavisli istiyorum sadece fakat ucu büyük kalan mı dersiniz delik orantısızlığını geçtim direk burnu yamuk olanlar vs derken gözüm korktu açıkçası devlet hastanesinde bir doktora olmayı düşünüyorum yorumları okuyunca inanın randevu bile alasım gelmedi biraz bilgi toplamak istedim siz özele mi yaptırdınız

Evet bende ameliyat olmak istiyorum fakat aşırı gözüm korktu inanın burnumda herhangi sağlık açısından bir problem yok burnumada herkes güzel der yani çok kusurlu bi burnum yok herkes güzel derken ameliyattan sonra bir sorun oluşursa inanın psikolojik olarak kaldıramam çünkü güzelin güzeli için olmak istiyorum bu ameliyatı tabi güzellik görecelidir oda ayrı bir konu :)) siz ne düşünüyorsunuz yoğun kavisli iddalı bir burun istiyorum hangi drları okudunuz acaba :)

Fatih Uygur
Yigit Özer Tiftikcioglu
Halis Ünlü (biraz sikayette var)
Tamer kanoģlu (büyük ihtimalle buna olucam)
Benim burnum problemli devoasyon var önden de belli saga dogru egildi zamanla etlerde var sinüsler tam bosalmadigi ivin sag yanagim sis duruyor mecburen olucam artik

Ayrıyetten bilgi verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim

Ben fatih uygura ameliyat oldum.inşallah istediğin gibi olur herşey ama kompleksiz bir burnun varsa hiç olma bence tabi senin kararın nasıl mutlu olucaksan öyle yap

Ben fatih uygura ameliyat oldum.inşallah istediğin gibi olur herşey ama kompleksiz bir burnun varsa hiç olma bence tabi senin kararın nasıl mutlu olucaksan öyle yap

Ailemde diyor ki birazda olsa düzgün olanıda bozucaksın 2. Ameliyatı yaptırmayız pişman olursan diyolar vazgeçirme amaçlı ama ben güvenmek yaptırmak istiyorum sizin gibi mutlu kalkmak o masadan inanın şans işi çok sevindim adınıza

Gönlünüzce olsun hersey

Merhaba inan moral bozmak için söylemiyorum ama Sorun olmayan bir burnun varsa bence kesinlikle yaptırma en önemlisi sağlığını en az 1 yıl boyunca bozuyorsun buna değecek bir sorunun yoksa şuan sadece şeklini düşünüyorsun ama ameliyattan sonraki süreçte şişliklerin inmesini, düzgün nefes alacağın günleri, burnuna rahatca dokunup yüzünü yıkayabilmeyi, burnundaki hissizligin ve sertliğin geçip eskisi gibi esnek bir burun ucu ne zaman olacağını düşüneceksin şekli ise belki güzel olacak ama mükemmel olmayacak çünkü insanız ve burnumuz kırılıyor iyileşmek için bu süreçte şişiyor ödem topluyor tam iyileşmeyi hiç bir dr garanti veremez verirsede gerçekçi olmaz bunların hepsini düşün göze alabileceğin şeylerse ona göre karar ver

Memnun olan kişinin Burda işi ne Hayatına devam ediyor bizim gb çözüm umut arayışında olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…