Burun estetiginden ne kadar süre sonra ise dönebilirim ?

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Öğretmenim oturarak iş yapıyorum burun estetiği olmak istiyorum ama işten izin almam biraz zor en fazla 3-4 günlüğüne izin alabilirim. Bu süre yeterli olur mu ? Ne kadar süre sonra ise dönebilirim ?

Pazartesi ameliyat oldum. Çok şükür ağrım yok ama tampon ve alçıdan dolayı bide tabi ağızdan nefes almaktan dolayı boğazım çok kötü . Gidebilirsiniz belki ama konuşmakta zorlanabilirsiniz. Hem nefes hem konuşmak oldukça zor oluyor

Öğretmenim oturarak iş yapıyorum burun estetiği olmak istiyorum ama işten izin almam biraz zor en fazla 3-4 günlüğüne izin alabilirim. Bu süre yeterli olur mu ? Ne kadar süre sonra ise dönebilirim ?

ben de öğretmenim, geçen sene olmuştum, ben tam şubat tatiline denk getirmiştim ama. Karneleri verdim, ertesi gün ameliyat oldum, dolayısıyla otomatik olarak 2 haftam vardı. ama tatil bitip okullar açılacağı zaman, doktordan 10 günlük daha rapor aldım ve sonra 4 günlük daha alarak, sonraki 2 haftayı da kapattım. haaa, 2 hafta sonra okullar açıldığında gidebilir miydim evet, ama risk almak istemedim, çünkü darbe vs almaması gerekiyordu, bizim de okuldaki öğrencilerin hiç sağı solu belli olmuyor, teefüste nöbet tutarken vs bişey olmasın diye ve açıkçası yüzüm de hala çok şiş olduğu ve çocuklar o şekilde görsün istemediğim için uzattım raporu 2 hafta daha. ameliyat sonrası doktorlar 10 gün rapor veriyor zaten rahatça, onu kullanabilirsiniz en azından. çünkü ilk 10 gün nefes almak epey zor oluyor, burun içindeki yaralar kanayıp kuruduğu için hava geçişine yer kalmıyor, bir de atelin de ağırlığı ile iyice zorlaştırıyor, ilk hafta uyurken bile ağzım açık uyumuştum (uyumaya çalışmıştım daha doğrusu, çünkü boğaz sürekli kuruduğu için, her saat başı uyanıyorsunuz nerdeyse).

Merhaba,
Bende ameliyat olacağım ve olduktan 1 ay sonra işe başlayacağım 1 aylık bir süre var ama misafir ilişkileri olarak çalışıyorum sürekli alanda ve insanlarla iç içe olacağım için maske konusunda sıkıntı yaşayabilir miyim çünkü hergün ortalama 8 saat takmam gerekecek doktor sıkıntı olmayacağını söyledi fakat yinede tedirginim 1 aylık burunlar ne aşamada oluyor şimdiden teşekkürler .

Pazartesi ameliyat oldum. Çok şükür ağrım yok ama tampon ve alçıdan dolayı bide tabi ağızdan nefes almaktan dolayı boğazım çok kötü . Gidebilirsiniz belki ama konuşmakta zorlanabilirsiniz. Hem nefes hem konuşmak oldukça zor oluyor
Merhaba kime ameliyat oldunuz

K
ben de öğretmenim, geçen sene olmuştum, ben tam şubat tatiline denk getirmiştim ama. Karneleri verdim, ertesi gün ameliyat oldum, dolayısıyla otomatik olarak 2 haftam vardı. ama tatil bitip okullar açılacağı zaman, doktordan 10 günlük daha rapor aldım ve sonra 4 günlük daha alarak, sonraki 2 haftayı da kapattım. haaa, 2 hafta sonra okullar açıldığında gidebilir miydim evet, ama risk almak istemedim, çünkü darbe vs almaması gerekiyordu, bizim de okuldaki öğrencilerin hiç sağı solu belli olmuyor, teefüste nöbet tutarken vs bişey olmasın diye ve açıkçası yüzüm de hala çok şiş olduğu ve çocuklar o şekilde görsün istemediğim için uzattım raporu 2 hafta daha. ameliyat sonrası doktorlar 10 gün rapor veriyor zaten rahatça, onu kullanabilirsiniz en azından. çünkü ilk 10 gün nefes almak epey zor oluyor, burun içindeki yaralar kanayıp kuruduğu için hava geçişine yer kalmıyor, bir de atelin de ağırlığı ile iyice zorlaştırıyor, ilk hafta uyurken bile ağzım açık uyumuştum (uyumaya çalışmıştım daha doğrusu, çünkü boğaz sürekli kuruduğu için, her saat başı uyanıyorsunuz nerdeyse)
Merhaba,kime ameliyat olacaksınız

ben de öğretmenim, geçen sene olmuştum, ben tam şubat tatiline denk getirmiştim ama. Karneleri verdim, ertesi gün ameliyat oldum, dolayısıyla otomatik olarak 2 haftam vardı. ama tatil bitip okullar açılacağı zaman, doktordan 10 günlük daha rapor aldım ve sonra 4 günlük daha alarak, sonraki 2 haftayı da kapattım. haaa, 2 hafta sonra okullar açıldığında gidebilir miydim evet, ama risk almak istemedim, çünkü darbe vs almaması gerekiyordu, bizim de okuldaki öğrencilerin hiç sağı solu belli olmuyor, teefüste nöbet tutarken vs bişey olmasın diye ve açıkçası yüzüm de hala çok şiş olduğu ve çocuklar o şekilde görsün istemediğim için uzattım raporu 2 hafta daha. ameliyat sonrası doktorlar 10 gün rapor veriyor zaten rahatça, onu kullanabilirsiniz en azından. çünkü ilk 10 gün nefes almak epey zor oluyor, burun içindeki yaralar kanayıp kuruduğu için hava geçişine yer kalmıyor, bir de atelin de ağırlığı ile iyice zorlaştırıyor, ilk hafta uyurken bile ağzım açık uyumuştum (uyumaya çalışmıştım daha doğrusu, çünkü boğaz sürekli kuruduğu için, her saat başı uyanıyorsunuz nerdeyse).
Merhaba,kime ameliyat oldunuz

Back
X