- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
canım ya sen çok araştırma yapıyorsun bana da bi yardımcı olsana o sitenin linkini atabilirmisşn gerçi kelimeler konusunda burın ucumu indirmek istiyorum özelden link atabilirmisinorda kemik nasıl çıkıyor ya çok değişik kemik olduğuna eminmisin? diğer gözünüde atsaydın cnm karşılaştırırdık göz altın çökmüş olmasın kemik çıkmasından ziyade?
20 yıl mı oldu çok uzın zaman en çok merak ettiğim şey i sorucam 20 yıl sonra burunda büyüme oluyor mu yoksa öyle mi kalıyorseneye 20 yıl olacak ameliyat olalı ve o şişlik bende de var ve ikinci ameliyatta oluştu , hala gram nefes alamıyorum 3.ameliyatı olmayada korkuyorum cunku artık hiçbir dr güvenemiyorum ,
Nasil degisik ?? Göz altin cökmüs derken?? Onu anlamadim doktor kendisi dedi kemik burun kemigi degimi yani?orda kemik nasıl çıkıyor ya çok değişik kemik olduğuna eminmisin? diğer gözünüde atsaydın cnm karşılaştırırdık göz altın çökmüş olmasın kemik çıkmasından ziyade?
6 aya kadar geçebilir
seneye 20 yıl olacak ameliyat olalı ve o şişlik bende de var ve ikinci ameliyatta oluştu , hala gram nefes alamıyorum 3.ameliyatı olmayada korkuyorum cunku artık hiçbir dr güvenemiyorum ,
20 yıl mı oldu çok uzın zaman en çok merak ettiğim şey i sorucam 20 yıl sonra burunda büyüme oluyor mu yoksa öyle mi kalıyor
Burnunuzun yanındanmı bahsediyorsunuz ?
Sanki şiş orası iner gibi duruyor
Tek taraflımı ?
Ay estetik düşünüyorum korkuyorum böyle ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?