Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun. Benim de 1.5 sene olmak üzere, bende kemer vardı o yüzden önden inceydi ameliyat sonrası daha kalınlaştı doktoruma sorduğumda da kemerden dolayı ince görünüyordu kemeri alınca deri kendini bıraktığından biraz daha kalın olur dedi. Burun ucu da kaldırılıp kıkırdak destek konduysa belki top gibi duruyordur ucu ama kalınlık konusunu anlayamadım belki çökmeleri düzeltmek için kıkırdak koyduysa kalınlaşmış olabilir. 1 seneden sonra da çok bir değişme olmuyor burunda.Merhaba arakadaşlar ben yaklaşık bir sene önce burnumdan ameliyat oldum, goruntu olarak çirkin bir burnum yoktu fakat içten dikkatli bakıldığında hafif bir eğrilik vardı küçükken okulda burnumu çarpmıştım, ama disaridan belli olmadığı için takmıyordum, nefes sorunuda yaşamadım hiç bir zaman ta ki evleneceğim zaman nişanlım bana burnun yamuk bir darbemi aldin burnuna diye sorunca hayatımda daha kimse burnuma bişey dememişti, tabi bozuldum öyle deyince oda dedi çok yakından bakınca burnunda milim çökme var dedi ben tabi taktım bunu kafaya hollandada iki tane doktora gittim ikiside gerekli bulmadı milimetrelik birşey ve burnunda kemer yada herhangi başka bir.kusur yok bunun için yaptırmaya değmez dediler sonra yaz geldi turkiyeye gittim taktım bi kere kafaya ya istanbulda bir doktora gittim tabi randevuyu önceden aldım, burnumun icine dikkatlice bakti hatta anneme bile eğriligi gosterdi ve ben o an ikna oldum ameliyata ertesi gun hemen ameliyat oldum, o kadar hızlı gelişmişti, tabiki doğal görünmesini istedim hiç-bir degisiklik olmasin dedim çünkü burnumun sadece o darbe alan tarafı düzelsin dedim, Allah var çok yapay durmuyor ama bi yere gittigimde herkes sanki burnuma bakıyormuş gibi geliyor ve hatta soranlar oluyor yapilimi diye buda açıkçası morelimi bozuyor, ailemden çoğu kişi anlamadi bile estetik olduğumu cunku burnumda cirkin bir goruntu yoktu önceden , açıkçası pişmanım yaptırdığıma değmezdi bence çünkü önceden burnum daha inceydi önden artık büyük geliyor gözüme burnumun ucu top gibi parlıyor beyaz gibi böyle, sizce daha ödem varmıdır? en son ucundan gidiyor deniliyor ya, daha kotu bir sonuçta olabilirdi cok şükür komplikasyon fln olmadı ama ön profilden o toplu durması morelimi bozuyor, eskiden bile bu kadar takmıyordum ameliyat oldum resmen takıntılı oldum, fotograf atmak istiyorum ama yapamadim?
Veya deri inceltici tretinoin kremi kullansam, hiç kullanan varmı?Sağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Burnunuz harika bence asla revizyona gerek yokSağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Cok Teşekkür ederim pozitif yorumunuz icin yani önden kalın değilmi, burun sırtındaki kemikler belli olmuyor onu demek istiyorum aslında sanki derim kaplamış gibi burun ışıklarının belli olması lazım, kontur yapıyorum çoğu zaman biraz ince görünsün diye öyle daha hoş oluyor öndenBurnunuz harika bence asla revizyona gerek yok
Aynı durum bende de var. Ama benim orda kemer vardı benim çatıyı kapatmamış doktor. Burun sırtım benim de belli değil sizin de sırtta düzensizlik varmıCok Teşekkür ederim pozitif yorumunuz icin yani önden kalın değilmi, burun sırtındaki kemikler belli olmuyor onu demek istiyorum aslında sanki derim kaplamış gibi burun ışıklarının belli olması lazım, kontur yapıyorum çoğu zaman biraz ince görünsün diye öyle daha hoş oluyor önden
Bence çok çok güzel bir burnunuz var, hiç kalın gelmedi bana. Başarılı bir operasyon geçirmişken bence asla başka bir ameliyat düşünmeyin. Güzel burnunuzun keyfini çıkarın :)Sağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için , içime su serptiniz vallaBence çok çok güzel bir burnunuz var, hiç kalın gelmedi bana. Başarılı bir operasyon geçirmişken bence asla başka bir ameliyat düşünmeyin. Güzel burnunuzun keyfini çıkarın :)
Benim de aynen sizin gibi. Ben de hep ucu iner diye umut ediyordum yumuşar diyordum ama doktorum oraya konulan kıkırdaktan dolayı burun ucumun sert olduğunu söyledi. Esneklik de kullanılan teknikle alakalı bir şey sanırım sizin doktorunuzla benim doktorumun tekniği aynı. Arda pelen’e oldum ben. Siz?Düzensizlik yok sadece belirgin değil ve ucu çok sert kaldıramıyorum doktor burun ucu iki sene sürebilir tam iyileşmesi dedi inşallah öyledir, siz hangi doktora ameliyat oldunuz
Abdulkadir gökselBenim de aynen sizin gibi. Ben de hep ucu iner diye umut ediyordum yumuşar diyordum ama doktorum oraya konulan kıkırdaktan dolayı burun ucumun sert olduğunu söyledi. Esneklik de kullanılan teknikle alakalı bir şey sanırım sizin doktorunuzla benim doktorumun tekniği aynı. Arda pelen’e oldum ben. Siz?
Dediğim gibi burnunuz gayet güzel revizyona hiç gerek yok daha riskli bi ameliyat kolay değil zaten bu süreç hiç değmez. Bi sene daha bekleyin doktorunuzun dediği gibi burun ucunuz yumuşar belki o zaman memnun olursunuzAbdulkadir göksel
Evet evliyiz şuanda ama o durum şöyle olmuştu yakından bakarken bir anda ağzından çıkıverdi biri vurdumi acaba kazami geçirdi diye merak etmiş çünkü doğuştan olmadığı belliydi ama tabi biraz morelim bozulmuştu şimdi daha çok beğeniyor ama yinede psikolojik olarak ameliyat süreci beni çok etkiledi yaptirmasaymisimda olurmuş ama oldu artık,teşekkür ederimBir kere size burnun yamuk diyen kişiyle evlendiniz mi merak ettim.ikincisi Türkiye'deki doktorlar sizden para almak için yapmışlar besbelli. Çok da güzel bir burnunuz var. Lütfen başka şeylere yogunlasin
Teşekkür ederim, haklisiniz öyle yapcamDediğim gibi burnunuz gayet güzel revizyona hiç gerek yok daha riskli bi ameliyat kolay değil zaten bu süreç hiç değmez. Bi sene daha bekleyin doktorunuzun dediği gibi burun ucunuz yumuşar belki o zaman memnun olursunuz
Saçma sapan başlıklar açıyorsunuz burada. Neymiş kalın duruyormuş. Evet git sen bir daha ameliyat ol. Bu doktorların işi de zor. Çekilecek dert değil, iyi kazanıyorlar da ondan devam ediyorlar mesleğe. Burunda sorun olmadığı halde ameliyat olan biri sonuçtan memnun olmaz zaten. Burnun güzel, daha ne kadar küçük olabilir?Sağolun sizede geçmiş olsun,fotoğraflamı ekledim, revizyon yaptirsammi kalınlığına taktım cidden
Kullan kullan evetVe bu
Veya deri inceltici tretinoin kremi kullansam, hiç kullanan varmı?