Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tamam çok güzel. Burnunuz da gayet hoş duruyor. Revizyonda beklediğinizden de kötü olma olasılığı var; bu kez dönüşü olmayan bir şey olursa işte o zaman pişmanlıktan başka bir şey gelmez elinizden. Yaşınız genç sanırım; takılmayın bu kadar.
Tamam çok güzel. Burnunuz da gayet hoş duruyor. Revizyonda beklediğinizden de kötü olma olasılığı var; bu kez dönüşü olmayan bir şey olursa işte o zaman pişmanlıktan başka bir şey gelmez elinizden. Yaşınız genç sanırım; takılmayın bu kadar.
Tabi ki de önceden daha kalkıktı. Dr zamanla düşeceğini hesap ederek kalkık yapıyor. Herkesin burnu kaydırak gibi olmuş; seninki daha doğal duruyor.
Benim nohut kadar et benim var. Aldırmam gerekiyor ama kesi atılmasına dahi cesaret edemiyorum. Kaldı ki sen burundan bahsediyorsun. Sağlıklı olmanın keyfini sür.
Eki Görüntüle 3396069
Arkadaşlar benim burnum gün geçtikçe ciddi anlamda düşüyor Cidden takıntı değil foto da koyucam 2 yil sonra neden böyle oldu bilmiyorum tekrar revizyon olmaktan da korkuyorum