• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiğinden sonra burun ucu düşmesi

Doktorum burun ucuna kemik dolgu yapıp bi tık hallederiz dedi ama o nasıl bir şey daha kötü olursa diye yaptırmadım

Yere kadar düşmedi ya! Duruşu güzel daha ne kadar mükemmel olabilir ki? Daha önce de yazmıştım; önce psikoloğa sonra da ortodontiye görünmeniz lazım.

Zaten tedavi görüyorum tel takılı
Tamam çok güzel. Burnunuz da gayet hoş duruyor. Revizyonda beklediğinizden de kötü olma olasılığı var; bu kez dönüşü olmayan bir şey olursa işte o zaman pişmanlıktan başka bir şey gelmez elinizden. Yaşınız genç sanırım; takılmayın bu kadar.

Tamam çok güzel. Burnunuz da gayet hoş duruyor. Revizyonda beklediğinizden de kötü olma olasılığı var; bu kez dönüşü olmayan bir şey olursa işte o zaman pişmanlıktan başka bir şey gelmez elinizden. Yaşınız genç sanırım; takılmayın bu kadar.
Gerçekten ya önceden ucu daha kalkıktı sanırım ben yapay görüntü seviyorum 🥲😂

Gerçekten ya önceden ucu daha kalkıktı sanırım ben yapay görüntü seviyorum 🥲😂
Tabi ki de önceden daha kalkıktı. Dr zamanla düşeceğini hesap ederek kalkık yapıyor. Herkesin burnu kaydırak gibi olmuş; seninki daha doğal duruyor.
Benim nohut kadar et benim var. Aldırmam gerekiyor ama kesi atılmasına dahi cesaret edemiyorum. Kaldı ki sen burundan bahsediyorsun. Sağlıklı olmanın keyfini sür.

Minicik burnunuz ve kalkik buldum ben bundan daha kalkik burnunuzu cok kısaltır ve kötü bir görüntü verebilir karşıdan

Eki Görüntüle 3396069 Arkadaşlar benim burnum gün geçtikçe ciddi anlamda düşüyor Cidden takıntı değil foto da koyucam 2 yil sonra neden böyle oldu bilmiyorum tekrar revizyon olmaktan da korkuyorum
6 ayda şişlik iner 2 yıla kadar burun tam oturur şeklini alır demişti benim doktorum. Dikkat edersen ilk bandı actıgında daha kalkık zamanla oturuyor

Back
X