Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimAynen bende cımbızla çekmiştim. Aşırı rahatsız edici olmuştu çünkü
Çok teşekkür ederim deneyeceğimEvet canım bende de olmuştu ben uzun bir cımbızım vardı kaş cimbizi gibi değil nerden geldi bilmiyorum flaş tutup onla alıyordum sorun yaşamadım korkarım dersen sprey yazmıştır doktor onu sık yumuşasın
Kullanıyorum , ama kuru olduğu için çıkmıyorBurun yıkama kiti (nasorinse vb.) kullanmıyor musunuz? Su bir delikten girip diğerinden çıktığı için içeriyi komple temizliyor bende.
Sizin ne kadar olmuştu. O benim bir anda kesildi artık hiç olmuyor neredeyse. Hatta 6. Aya girdiğimde geceleri tek delik tıkanıyordu 7. Ay yeni bitti hiç tıkanma da kalmadı.Bu durum ilerleyen aylarda da devam ediyor malesef. Dışarı çıkıp gezsem ikinci saatte burun aşırı tıkanıyor
4 ay 20 gün oldu ama sanki burnum fazla sümük üretiyor (afedersin:d) eski burnum gibi değil seninki ne zaman geçmiştiSizin ne kadar olmuştu. O benim bir anda kesildi artık hiç olmuyor neredeyse. Hatta 6. Aya girdiğimde geceleri tek delik tıkanıyordu 7. Ay yeni bitti hiç tıkanma da kalmadı.
5-6 ay civarı geçti ama nasıl desem böyle şak diye. Bir baktım artık üretmiyor4 ay 20 gün oldu ama sanki burnum fazla sümük üretiyor (afedersin:d) eski burnum gibi değil seninki ne zaman geçmişti
Keşke benim de geçse şak diye5-6 ay civarı geçti ama nasıl desem böyle şak diye. Bir baktım artık üretmiyorTıkanma sorunum da kalmadı mis gibi nefes alıyorum aynı eskisi gibi. Şekli de istediğim gibi olsaydı keyfim keyifti valla
![]()
Aynen kalkıklık problemi vardı fazla çalışmış burnum iyileşmeyi abartmış dokuyu üretmiş de üretmişKeşke benim de geçse şak diyedışarı çıkasım gelmiyor daha çabuk yoruluyorum.. Şekli güzeldi sadece kalkıklık diye hatırlıyorum sorunu benim bi arkadaşın da o sorunu olmuş ilk ameliyatta 2. Sini yaptırdı kısa süren ufak bi dokunuşla düzeltiyorlar onu şimdi burnu çok güzel umarım sizin de öyle olur
Siz masaj yapıyor musunuz düzenliKeşke benim de geçse şak diyedışarı çıkasım gelmiyor daha çabuk yoruluyorum.. Şekli güzeldi sadece kalkıklık diye hatırlıyorum sorunu benim bi arkadaşın da o sorunu olmuş ilk ameliyatta 2. Sini yaptırdı kısa süren ufak bi dokunuşla düzeltiyorlar onu şimdi burnu çok güzel umarım sizin de öyle olur
Yok yapmıyorum, doktorum başından beri hiç masaj vermedi burun sırtı tamamen indi zaten ucunda ödem var ama halaSiz masaj yapıyor musunuz düzenli
Bana verdi, ama dokununca acıyor. Fazla yapmıyorum. Umarım burnum düşmez.Yok yapmıyorum, doktorum başından beri hiç masaj vermedi burun sırtı tamamen indi zaten ucunda ödem var ama hala
Burun ucuna da mı verdi? Ben masajın işe yaradığını sanmıyorum ödemin geçmesini hızlandırıyor olabilir ama er ya da geç o ödem inecek zaten çok uğraşmamak lazımBana verdi, ama dokununca acıyor. Fazla yapmıyorum. Umarım burnum düşmez.
Hayır üstüne ucunu asla elleme dedi. Çok teşekkür ederimBurun ucuna da mı verdi? Ben masajın işe yaradığını sanmıyorum ödemin geçmesini hızlandırıyor olabilir ama er ya da geç o ödem inecek zaten çok uğraşmamak lazım