Burun estetiğinden sonra içinde biriken sümük

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Asla iğrendirmek istemezdim ama ameliyat olalı üç hafta oldu içini de temizleyemiyorum büyük büyük oluşmuş ağırlık yapıyor bı sorunu yaşayan var mı

Evet canım bende de olmuştu ben uzun bir cımbızım vardı kaş cimbizi gibi değil nerden geldi bilmiyorum flaş tutup onla alıyordum sorun yaşamadım korkarım dersen sprey yazmıştır doktor onu sık yumuşasın

Evet canım bende de olmuştu ben uzun bir cımbızım vardı kaş cimbizi gibi değil nerden geldi bilmiyorum flaş tutup onla alıyordum sorun yaşamadım korkarım dersen sprey yazmıştır doktor onu sık yumuşasın
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Burun yıkama kiti (nasorinse vb.) kullanmıyor musunuz? Su bir delikten girip diğerinden çıktığı için içeriyi komple temizliyor bende.

Burun yıkama kiti (nasorinse vb.) kullanmıyor musunuz? Su bir delikten girip diğerinden çıktığı için içeriyi komple temizliyor bende.
Kullanıyorum , ama kuru olduğu için çıkmıyor

Bu durum ilerleyen aylarda da devam ediyor malesef. Dışarı çıkıp gezsem ikinci saatte burun aşırı tıkanıyor

Ben kurumadan cımbızla alıyordum. İlk aylarda akıntı fazla oluyormuş dışarıdan toz falan da girince kuruyup yoğunlaşıyormuş. Önce içini nemlendirin biraz bekleyin sonra cımbızla alın.

Bu durum ilerleyen aylarda da devam ediyor malesef. Dışarı çıkıp gezsem ikinci saatte burun aşırı tıkanıyor
Sizin ne kadar olmuştu. O benim bir anda kesildi artık hiç olmuyor neredeyse. Hatta 6. Aya girdiğimde geceleri tek delik tıkanıyordu 7. Ay yeni bitti hiç tıkanma da kalmadı.

Sizin ne kadar olmuştu. O benim bir anda kesildi artık hiç olmuyor neredeyse. Hatta 6. Aya girdiğimde geceleri tek delik tıkanıyordu 7. Ay yeni bitti hiç tıkanma da kalmadı.
4 ay 20 gün oldu ama sanki burnum fazla sümük üretiyor (afedersin:d) eski burnum gibi değil seninki ne zaman geçmişti

4 ay 20 gün oldu ama sanki burnum fazla sümük üretiyor (afedersin:d) eski burnum gibi değil seninki ne zaman geçmişti
5-6 ay civarı geçti ama nasıl desem böyle şak diye. Bir baktım artık üretmiyor 😂 Tıkanma sorunum da kalmadı mis gibi nefes alıyorum aynı eskisi gibi. Şekli de istediğim gibi olsaydı keyfim keyifti valla😂

5-6 ay civarı geçti ama nasıl desem böyle şak diye. Bir baktım artık üretmiyor 😂 Tıkanma sorunum da kalmadı mis gibi nefes alıyorum aynı eskisi gibi. Şekli de istediğim gibi olsaydı keyfim keyifti valla😂
Keşke benim de geçse şak diye :( dışarı çıkasım gelmiyor daha çabuk yoruluyorum.. Şekli güzeldi sadece kalkıklık diye hatırlıyorum sorunu benim bi arkadaşın da o sorunu olmuş ilk ameliyatta 2. Sini yaptırdı kısa süren ufak bi dokunuşla düzeltiyorlar onu şimdi burnu çok güzel umarım sizin de öyle olur

Keşke benim de geçse şak diye :KK43: dışarı çıkasım gelmiyor daha çabuk yoruluyorum.. Şekli güzeldi sadece kalkıklık diye hatırlıyorum sorunu benim bi arkadaşın da o sorunu olmuş ilk ameliyatta 2. Sini yaptırdı kısa süren ufak bi dokunuşla düzeltiyorlar onu şimdi burnu çok güzel umarım sizin de öyle olur
Aynen kalkıklık problemi vardı fazla çalışmış burnum iyileşmeyi abartmış dokuyu üretmiş de üretmiş 😂 Valla inan hiç beklemediğin anda geçiyor o tıkanıklık (yeni gelin gibi oldu böyle😅) Ben sürekli tıkanınca öyle kalacak her gece tıkanacak sanıyordum hatta doktor da içine bakıp bir aksilik de yok demişti ama varmış demek geçti kendiliğinden.

Keşke benim de geçse şak diye :KK43: dışarı çıkasım gelmiyor daha çabuk yoruluyorum.. Şekli güzeldi sadece kalkıklık diye hatırlıyorum sorunu benim bi arkadaşın da o sorunu olmuş ilk ameliyatta 2. Sini yaptırdı kısa süren ufak bi dokunuşla düzeltiyorlar onu şimdi burnu çok güzel umarım sizin de öyle olur
Siz masaj yapıyor musunuz düzenli

Yok yapmıyorum, doktorum başından beri hiç masaj vermedi burun sırtı tamamen indi zaten ucunda ödem var ama hala
Bana verdi, ama dokununca acıyor. Fazla yapmıyorum. Umarım burnum düşmez.

Burun ucuna da mı verdi? Ben masajın işe yaradığını sanmıyorum ödemin geçmesini hızlandırıyor olabilir ama er ya da geç o ödem inecek zaten çok uğraşmamak lazım
Hayır üstüne ucunu asla elleme dedi. Çok teşekkür ederim❤️

Ben ilk 2 hafta tatlı badem yağı sıkıp 5-10 dakika bekledikten sonra temizliyordum burnumu
Sonra sadece tuzlu suyla temizlemeye başladığımda ise Bir fıs sıkıyordum diğer delikten çıkıyordu. 2-3 dakika bekliyordum iyice ıslansın içi diye
Sonra plastik kutunun tamamını sıkıyordum. Bence o da öncesinde sıkıp beklemekte yumuşatıyordu

Back
X