Burun estetiginden sonra intihar düsüncesi?

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selamlar...

burnum daha kücükten beri göze batıyodu mayista bıcak altına yattım bandli haldeyken ucunun hosuma gitmecegine emindim top gibiydi ama kalkık dıruyodu,! Alcilar cıktıktan sonra bi baktın ucu düsük vaziyete ve eve döndügümde iftarda bi kac kisi dedi ucunu hic kaldırmamis dediler düsük duruyo keske türkiyede yaptırsaydim falan dediler onlar daha iyi anliyolar sesimi Cikarmadim :)

2. Ameliyata ucunu nasil kaldırıyolar !? Bana doktorun isminide sormayin lütfen karalamak niyetliye yazmiyom sansizlıgımı dile getirdim...

Son düzenleme:
İntihar ne demek ..Lütfen böyle şeyler düşünmeyin ..Moraliniz bozulmuş olsa da üzüldüğünüz konuyu çözümlemek için düşünün. Ameliyat sonrası hassas dönemde kendinizi yıkıcı düşüncelerden uzak tutun lütfen .

..Örneğin burun ucunu kaldırma ameliyatı kimler yaptırdı ,
doktorumdan burun ucumu düzelmesini isteyeceğim ,ücretsiz yapar mı ? gibi ..
Doktorunuzla konuşma şansınız var mı?

Son düzenleme:
İntihar ne demek ..Lütfen böyle şeyler düşünmeyin ..Moraliniz bozulmuş olsa da üzüldüğünüz konuyu çözümlemek için düşünün. Ameliyat sonrası hassas dönemde kendinizi yıkıcı düşüncelerden uzak tutun lütfen .

..Örneğin burun ucunu kaldırma ameliyatı kimler yaptırdı ,
doktorumdan burun ucumu düzelmesini isteyeceğim ,ücretsiz yapar mı ? gibi ..
Doktorunuzla konuşma şansınız var mı?

Evet var ama suanda cok erken 8-12 ay icinde anca olur ama olsa bile ucu nasil kalkar :( allah hic yüzüme gülmüyor buna dert yaniyom okadar dualar ettim! benim suanki burnum istedigim sekil degil kimisine düz burun gider kimisine hafif kavis hafif kalkik bende hafif kalkik olsaydi memnun kalirdim hayal ettigim burun bambasskaydi meselah baris cakirin yaptigi burunlara benziyo ve bu benim piskoligimi bozdu

Ne zaman ameliyat oldunuz ve doktorunuz masaj verdi mi ?
Benim doktorum son görüşmede masaj yapmayı kesmemi söyledi çünkü ben kavisli burun istemiyorum.Bundan yola çıkarak masaj yapmanın burnunuzdaki kavisi artıracağını düşünüyorum ama mutlaka doktorunuza da sorun belki masajla istediğiniz biçime girer.

canım alt tarafı bi burun intiharı düşünmek ne lütfen yapma allah çaresi olmayan dert vermesin bunun çaresi var burun ucu kaldırmak çok zor bi işlem değil bak millette ne çökmeler eğrilikler yamukluklar var geçen yabancı bi sitede gördüm kızın burnu enfeksiyon kapmış geç müdahele edildiği için kıkırdakları erimiş hem düzeltmesi çok zor hem çok masraf bırak bi süre düşünmemeye çalış yeteri kdr zaman geçsin bunun iyileşsin belki bi yerde yara dokusu bi şişlik bişey vardır düzelir düzelmezsede doktorunla konuşursun yardımcı olur olmadı gene para biriktirirsin burun ucu kaldırmak için gidip öyle en iyi doktora ameliyat olmanada gerek yok

Ne zaman ameliyat oldunuz ve doktorunuz masaj verdi mi ?
Benim doktorum son görüşmede masaj yapmayı kesmemi söyledi çünkü ben kavisli burun istemiyorum.Bundan yola çıkarak masaj yapmanın burnunuzdaki kavisi artıracağını düşünüyorum ama mutlaka doktorunuza da sorun belki masajla istediğiniz biçime girer.

Ja kavisi birakta ucu düsük duruyo niye kaldirmadi onca hastasinin hepsinde hafif kalkık var ben özelikle resm gösterek dedim bu hastanin burnu olmasin hatta böyle olmaz dedi ama öyle oldu !burun yandan kısa olmasin dedim ondanmi kaldırmadi ama burun kısalmasiyla kaldırmanin arasindaki kelimeyi anlamadi ertrsi gün resimleri bile gösterdim buntarz burunlari hayal ediyom dedim

canım alt tarafı bi burun intiharı düşünmek ne lütfen yapma allah çaresi olmayan dert vermesin bunun çaresi var burun ucu kaldırmak çok zor bi işlem değil bak millette ne çökmeler eğrilikler yamukluklar var geçen yabancı bi sitede gördüm kızın burnu enfeksiyon kapmış geç müdahele edildiği için kıkırdakları erimiş hem düzeltmesi çok zor hem çok masraf bırak bi süre düşünmemeye çalış yeteri kdr zaman geçsin bunun iyileşsin belki bi yerde yara dokusu bi şişlik bişey vardır düzelir düzelmezsede doktorunla konuşursun yardımcı olur olmadı gene para biriktirirsin burun ucu kaldırmak için gidip öyle en iyi doktora ameliyat olmanada gerek yok

Alt tarafi bi burunmu?? Kusura bakma ama o dedigin alt tarafindan nefes alınıyor koku alınıyor ve 2. Ameliyat aklımın ucunda gecmezdi ilk ve son olur ins dememle girdim! Ucuz etin suyu yavan olurmus diyolar büyüzden daha tercübeli birini sectigime ragmen istedigim sonucu almamak ne üzücü bi durum kusura bakma ama burda olsaydim jada ucuz doktorda belki daha iyi yapardi diye düsünüyom, madem zor bi burnum varmis kalkmasi bile zordu ,doktor ellemicekti bende bu ise kalkısmicaktim ,kendimi degersiz gördüm Para türkiyede nekadar degerli ! bi hastasi vardi kalın deriliydi sonucu gördüm agzim asaga düstü ve benim burun onunkisi kadarda büyük patlican degildi ! 2. Ameliyat daha riskli kıkırdak vs seyler oysaki ilk ameliyatim ne rahat gecmisti !

Sizin sinirleriniz çok bozulmuş . Gidin doktorunuzla konuşun önce belki ufak bir operasyon yapar ve burun ucunuzu kaldırır . Resim de koymadığınız için burnunuz gerçekten kötü mü olmuş yoksa siz mi panik içindesiniz anlayamadım.
kalın deriliyim ben de :)) patlıcan burun da olduk iyi mi :D

Sizin sinirleriniz çok bozulmuş . Gidin doktorunuzla konuşun önce belki ufak bir operasyon yapar ve burun ucunuzu kaldırır . Resim de koymadığınız için burnunuz gerçekten kötü mü olmuş yoksa siz mi panik içindesiniz anlayamadım.
kalın deriliyim ben de :)) patlıcan burun da olduk iyi mi :KK70:
Ben burnunuzu cok begendim, cok dogal duruyor ve yüzünüze yakismis. Güle güle kullanin :)

kalın deriliyim ben de :)) patlıcan burun da olduk iyi mi :KK70:

Ben kötü burun oldu demedim sadece tarzim degil bu tür burunlar cakirin burnunu andriyo yoksa zaten bu tarz burunlari bazi kizlar seviyo meselah ben ucu öne degil yukariya hafif baksaydi diye hayaler etmistim ama alla nedense hic benim yüzüme gülmüyor -.-

anladım da niye doktorunuza söylemiyorsunuz bunu
adam kabul etmezse yakınmanızı anlarım ama önce bir gidip konuşun ,belki düzeltecek ..

anladım da niye doktorunuza söylemiyorsunuz bunu
adam kabul etmezse yakınmanızı anlarım ama önce bir gidip konuşun ,belki düzeltecek ..

Düzeltmesi degil nasil düzeltiliyor? ve bu sürecten gecen arkadaslar varmi diye danistim cünkü ilk ve son ameliyat olma düsünceseyle tercübeli doktora gitmekten yanaydim, ve bikere daha hayal kırıklıgına ugramamak icin sizinle paylastim! yoksa bu burnu begenipte randevau düsünen arkadaslarim bile var cünkü onlarda bu tarz burunlari seviyor!

farkındayım , ayrıca alınmadım merak etmeyin , burnumu seviyorum çünkü :)
moraliniz çok bozuk olduğu için yazmaya devam ettim , çünkü konuşursanız belki biraz rahatlayabilirsiniz
bu arada görüşmede asla depresif görünmeyin , intihar filan derseniz bu sefer doktor psikolojisi bozuk hasta diye düşünüp ameliyat etmez o yüzden sakin olun , doktorunuzla sakin konuşun
iyi haberlerinizi duymak umuduyla , tekrar geçmiş olsun

Selamlar

Burun estetiginden sonra ben bir hayli hayatimdan iyice biktim, burnum daha kücükten beri göze batıyodu sonra neyaziki mayıs ayında doktora inanip bıcak altına yattım bandli haldeyken ucunun hosuma gitmecegine emindim cünkü top gibiydi ,ama kalkık dıruyodu,! Alcilar cıktıktan sonra ben schok aynaya baktıgımda bi baktın ucu düsük vaziyete teyzemde yok yok diyip durdu ucun dik duruyo vs seyler dedi meger yalanmis aranızda( düz burun sevenler vardir elbet ama ben hep ucu hafif kalkık olsun istedigimi dile getirdim renkler zevkler tartısılmaz) ,eve döndügümde iftarda bi kac kisi dedi ucunu hic kaldırmamis düsük duruyo keske türkiyede yaptırsaydim falan dediler onlar daha iyi anliyolarmis, sesimi cıkarmadim, ben bi hayli bıktım sizce doktor bey neden istedigim burnu yapmamistir?? Muayende hic bir problem yoktu laf dahi bisi söylemedim, tek burnun egri diyince dedimki siz kendinize güveniyomusunuz evet dedi, acaba ondanmi tam tersi oldu? hatta istedigim burun tarzlarına baktı ama neyaziki aksine ona istemedigim burnu gösterdim ve onu yaptı! Ameliyatdan sanki daha mutluydum ?simdi ucuna baktıgımda bosuna ameliyat olmusum! Verdügim paraya dert yandim desem yeridir?? bi kac arkadas dediki keske aglasaydin karsisinda hicmi durgun halini farketmefi vs seyler dediler ? ben verdigim parayami yanim burunami bilemedim okadar degersizmiydim doktrun karsinda ?? Ve 2. Ameliyata ucunu nasil kaldırıyolar?!Bana doktorun isminide sormayin lütfen , pskoligim düzelmez! Sadece benimle ayni tercübesi olan biriyle dert paylasmak istiyom! Ve bu süreci nasil atlatılar?

Valla bunun yüzünden intiharı düşünüyorsanız bence edin zaten.
Dünya sizin gibi acizlerin yaşayabileceği bir yer değil.

Valla bunun yüzünden intiharı düşünüyorsanız bence edin zaten.
Dünya sizin gibi acizlerin yaşayabileceği bir yer değil.

Aiii insan hali iste istemedigim bir burna sahip olmayinca geliyo bu tarz düsünceler daha yeni pskolog görüsmem bitmisti aci kayp yüzünden! Simdide burun icinmi pskolga danisim allahin seversen !

farkındayım , ayrıca alınmadım merak etmeyin , burnumu seviyorum çünkü :)
moraliniz çok bozuk olduğu için yazmaya devam ettim , çünkü konuşursanız belki biraz rahatlayabilirsiniz
bu arada görüşmede asla depresif görünmeyin , intihar filan derseniz bu sefer doktor psikolojisi bozuk hasta diye düşünüp ameliyat etmez o yüzden sakin olun , doktorunuzla sakin konuşun
iyi haberlerinizi duymak umuduyla , tekrar geçmiş olsun

Sizin burnunuza kim laf söyledi?? Ben kendi hastasini kasettim cünkü onun burnu gayet güzel olmuştu kalın derili oldugu halde !

söyleseniz de umursamam ..müthiş gamsızım çünkü
önünüze geleni kırıp döküyorsunuz, size yardımcı olmak isteyen insanları azarlıyorsunuz
hızınızı kesmek ve şakayla karışık sizi sakinleştirmek için araya girdim ancak anlamadınız..
siz biraz yalnız kalıp düşünün . ve yazdıklarınızı yeniden okuyun.

söyleseniz de umursamam ..müthiş gamsızım çünkü
önünüze geleni kırıp döküyorsunuz, size yardımcı olmak isteyen insanları azarlıyorsunuz
hızınızı kesmek ve şakayla karışık sizi sakinleştirmek için araya girdim ancak anlamadınız..
siz biraz yalnız kalıp düşünün . ve yazdıklarınızı yeniden okuyun.

Ja siz neyi kasediypsunuz ben dedimki doktorum kalin derili burunlari bile cok iyi yapiyo ve muyanedeki kizin burnu kalin deriliydi sizi görmedim bile burnunuz ne deride onuda bilmiyom bana iftira attiginizin farkinda degilsinuz neyse egerde üstünüze slinmis birsey yazmissan ki yazmadim özür diledim

Back
X