Burun estetiginden sonra intihar düsüncesi?

Alınmadım dedim ,özür dilemenize gerek yok
sadece sakin olun ve insanlara bağırmaktan vazgeçin ,hoş olmuyor

Ja siz neyi kasediypsunuz ben dedimki doktorum kalin derili burunlari bile cok iyi yapiyo ve muyanedeki kizin burnu kalin deriliydi sizi görmedim bile burnunuz ne deride onuda bilmiyom bana iftira attiginizin farkinda degilsinuz neyse egerde üstünüze slinmis birsey yazmissan ki yazmadim özür diledim

Ja sen baksan neyazar sen düz burun ucu düsük burun sevebilirsib ama ben sevmiyom doktor beyede resimle gösterdim , buna dert yaniyom tarzimiz ayni olmiyabilir !

.... eeeeee madem yardim istemiyorsun niye konu acdin?
Alginda bozukluk var galiba.
KK olarak senin burnunu almeliyat edicek degiliz.
Max. Revizyona girersin yani. Dünyanin sonu degil.
Ameliyattan öncede yasıyordun eski burnunla...
Şimdiki intihar isteği nerden kaynaklaniyor?

Selamlar

Burun estetiginden sonra ben bir hayli hayatimdan iyice biktim, burnum daha kücükten beri göze batıyodu sonra neyaziki mayıs ayında doktora inanip bıcak altına yattım bandli haldeyken ucunun hosuma gitmecegine emindim cünkü top gibiydi ,ama kalkık dıruyodu,! Alcilar cıktıktan sonra ben schok aynaya baktıgımda bi baktın ucu düsük vaziyete teyzemde yok yok diyip durdu ucun dik duruyo vs seyler dedi meger yalanmis aranızda( düz burun sevenler vardir elbet ama ben hep ucu hafif kalkık olsun istedigimi dile getirdim renkler zevkler tartısılmaz) ,eve döndügümde iftarda bi kac kisi dedi ucunu hic kaldırmamis düsük duruyo keske türkiyede yaptırsaydim falan dediler onlar daha iyi anliyolarmis, sesimi cıkarmadim, ben bi hayli bıktım sizce doktor bey neden istedigim burnu yapmamistir?? Muayende hic bir problem yoktu laf dahi bisi söylemedim, tek burnun egri diyince dedimki siz kendinize güveniyomusunuz evet dedi, acaba ondanmi istedigim burun olmadi??
2. Ameliyata ucunu nasil kaldırıyolar?!Bana doktorun isminide sormayin lütfen , pskoligim düzelmez! Sadece benimle ayni tercübesi olan biriyle dert paylasmak istiyom! Ve bu süreci nasil atlatılar?
Ben de yeni ameliyat oldum ve intihar düşündüm farklı geliyor o yüzden diye düşünüyorum.

Back
X