Selamlar
Burun estetiginden sonra ben bir hayli hayatimdan iyice biktim, burnum daha kücükten beri göze batıyodu sonra neyaziki mayıs ayında doktora inanip bıcak altına yattım bandli haldeyken ucunun hosuma gitmecegine emindim cünkü top gibiydi ,ama kalkık dıruyodu,! Alcilar cıktıktan sonra ben schok aynaya baktıgımda bi baktın ucu düsük vaziyete teyzemde yok yok diyip durdu ucun dik duruyo vs seyler dedi meger yalanmis aranızda( düz burun sevenler vardir elbet ama ben hep ucu hafif kalkık olsun istedigimi dile getirdim renkler zevkler tartısılmaz) ,eve döndügümde iftarda bi kac kisi dedi ucunu hic kaldırmamis düsük duruyo keske türkiyede yaptırsaydim falan dediler onlar daha iyi anliyolarmis, sesimi cıkarmadim, ben bi hayli bıktım sizce doktor bey neden istedigim burnu yapmamistir?? Muayende hic bir problem yoktu laf dahi bisi söylemedim, tek burnun egri diyince dedimki siz kendinize güveniyomusunuz evet dedi, acaba ondanmi istedigim burun olmadi??
2. Ameliyata ucunu nasil kaldırıyolar?!Bana doktorun isminide sormayin lütfen , pskoligim düzelmez! Sadece benimle ayni tercübesi olan biriyle dert paylasmak istiyom! Ve bu süreci nasil atlatılar?