burun estetiğinden sonra ne zaman sağa sola dönerek uyumaya başladınız

valla cnm doktorum burnun biyere degmesin yastıga falan istedigin gibi uyu demişti ama ben 2 ay sırt üstü yattım ..hiç yan dönmedimm..gece nsl yatıyosam sabah öyle uyanıyordum...ama alçı çıktıktan soonra 2 hafta yan yatmamak iyi bence..benim giib vesveseli biriyseniz 2 ay yatmayın derim:)

benim bugun 2 hafta bitti doktorum istedigin gibi uyu dedi ama ben korkuyorum hala eğrilik falan olur diye burnumda :)

benim bugun 2 hafta bitti doktorum istedigin gibi uyu dedi ama ben korkuyorum hala eğrilik falan olur diye burnumda :)

cnm bende hiç riske atamadımm zaten egri diye olmuştum bide benim kuzenin arkadaşıda aynı doktora olmuştu o yan yatmış hep egrilmiş burnu...onuda duydum 2 ay put gibi yattımm...en az 1 ay yatmamak gerek bence..sonucta hamur gibi şekil alma aşamasında oluyorrr...

ben atel varken de yana dönüp uyudum. defalarca sordum druma yan yatsam birşey olur mu diye üstüne yatmadığın sürece olmaz dedi. 3 ya da 4. gündü sağ sola dönüp uyudum. çok şükür şimdilik burnumda bir sorun yok.

Ben alçım çıktıktan sonra yani 1 hafta sonra istediğim gibi sağ sol yattım uyudum :)

Yan yatmaya yeltenince sanki burnum o tarafa kayck korkusuyla yatamıyorum ..hatta günlük hayatmda yawaş hareket ediyorum 5 . günüm

benmde dün alcım cıkınca gece saga sola dönerek uyudum artık ,sırt üstü yatmayıda sevmem hiç zaten..

GEceleri istemdışı yan yatıyorum. Uyanınca hemen sırtüstü yatmaya başlıyorum ama dönerken burnumdan çatırtılar geliyor, sızlıyor hafif... MEsela bu gece sol yanıma yatmış buldum kendimi, burnum yastığa gömülmemişti gerçi sadece yanağım temas ediyordu ama bir baskı var sonuçta. Döndüm , burnumun sol tarafından pıt pıt çıtçıt diye sesler geldi,sanki bişiler hareket etti gibi oldu, korktum. 1 ayı geçiyor ameliyat olalı, sizce bişi olurmu, sizdede böyle sesler geliyormu?

benim can alıcı noktam bu soruu benim de 1 hafta oldu dik ve sırt üstü yatıyorum ikisini de sewmem şöyyle yastıoğa gömülüp yatmayınca uyudum saymıyorum :) pztesi alçım çıkıcam doktoruma soriim bii ona göre ben de benim doktorumun söylediğini yazarım buraya

kızlar bende 15. gundn sonra sağa sol hertarafa dondum uyudum yuzustu hariç, bence birsey olmaz bundan. okadar dayanıksız deıldır burnumuz ayrıca benım doktorum sadece darbe alma demıst. ben burnuma dokunamıyorum dıye baskılı bır sekılde dokundurmustu bu tur seylerden bısey olmaz dıye ben yegenımden dolayı burnuma çok darbe aldım hafıf bır sızlama oluyordu ılk zamanlarda ama sımdı bısey olmuyor dıcem o ki bukdar korkmayınn :)

ben alçı çıktığında sormuştum doktora uyu bir şey olmaz dedi ama yine de korktum yamulur diye çünkü o yüzden ameliyat oldum 35 günden sonra dayanamadım bir türlü uyuyamıyordum ama yan uyuyunca da ağrıyor sanki anlamadım gitti :26:

tamam destina bekliyorum cevabını,

keleback, peki hiç pıt çıt diye ses geliyormu burnundan?

ağrıyor dimi sendede? bendede öyle oluyor sızlıyor çıtlıyor bişiler oluyor böyle :S

tamam destina bekliyorum cevabını,

keleback, peki hiç pıt çıt diye ses geliyormu burnundan?

hayır bahar hiç oyle bır ses çıtırdama vs bısey duymadım olmadıda çok sukur .. suan 43 gunluk dokunuyormda, ilk zamanlarkı hassasiyetı gıttı ama yan yatmakla bısey olmaz gibi enfazla odemler belkı bıcımsız bır sekılde dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…