Ceren baska bir doktorla gorustunmu bu goz kemigini? Almanyada degil ama Turkiye’degetirmedimi diyosun?? sana söyle söyliyim.. her insanin kaderinde ne yaziliysa onu görür.. ve ben bile bile.. dua edipte.. otel odalarinda... aklimdan sunu gecirdim.. cünkü bu ilk dua degil kabul olmayan.. yahu.. anan komadaykende bukadar yalvardin yakardin.. allahim annemi bana bagisla diye.. o dua kabul olmadiktan sonra.. bu duami sanki kabul olcak.. düsünceseyile.. bile bile psikoligimi bozdum.. ve kendi doktorumada asla sucu atmiyom.. cünkü kendi.. b..kendim. yedim .. güvendigim icin... . akpli bi kiz beni baska doktorda gördü.. aynen sunu dedi sizin burnunuz olamadigim doktorun burunlarina benziyor.. bende olabilir diyince.. .. kendisi basbakaninin oglusunun bilmem nesiydi tabi pek inanmadim herhalde oda benim doktorda olmadigina cok üzülmüstü.. burnumu görene kadar.. .. ameliyat sirasinda.. benim doktordan grippe mis diye vazgecmek zorunda kalyior... ben ise mal gibi teyzemi dinliyom.. oysaki vazgecmekten yanaydim..vazgecemedim.. tezyem olmasaydi kaciyodum okadar korku okadar sanci.. gönlümün aniden eniyisi olma demesi.... allah okadar uyarilar koymustu aslinda... doktorun 2. ameliyata iyi olmasi demesi ilk uyari ... ve ameliyat saati ileri alinmasi..2. uyari... chefimin yardimcimisin izine karsi koymasi ise ayri uyari allah onada imam nasip etsin..... bisürü uyarilar vardi aslindada... iste etrafimdaki milllet olumlu düsün diyince.. olumlu düsündük düsünemez olaydim... genelde hayata olumsuz bakarim.. ve hep dogru karalar almistim taki o ameliyat oldugum güne kadar...oda niye ??? olumlu düsündüm diye...sorunumm burun keske tek olsayida.. bukadar üzülmezdim,. burun yaninda sis olmasi beni.. yedi iste...
Ben sana bir doktor tavsiye edeyim resimlerini gonder sor istersen?