Burun estetiğiniz için yaşar hastanesinden uzak durun

debur1503

elysium
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
82
15
88
Kızlar doktoruma güveniyorum ancak acıbadem yerine bu hastaneyi seçmem tam bir aptallık olmuş birazdan ameliyata giricem odam yok 11den beri oda bekliyorum doktor gelcek odam yok dediğimde bşey olmaz sizi giydiririz indiririz çıktğınızda odanızda olursunuz diyolar dalga geçer gibi allah hepinizin...okdr sinirliyim ki ilk defa ameliyat olucam hayatımda yaşadığım sinir stres anlatılamaz annem de ben de perişanız sakın yaşar hastanesini seçmeyin ben ettim siz etmeyin!!!

2000 lira fazla verin profesyonel yerleri tercih edin bizi kullanılmayan bir odaya tıktılar bekletiyolar başıma ağrılar çıktı hem açlık hem gerginlik bir de üstüne bu assla ama asla gelmeyin bu hastaneye bir an önce ne olacaksa olsun bitsin hemen evime döneyim yeter

Oda beklememizin nedeni de taburcu olan hastanın yakını namaz kılmaya gitmiş onun namazdan gelmesini beklemişiz cümbür cemaat okdr sinirli ve üzgünüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum evime gitmek istiyorum

Çalışanlar hemşireler iyi niyetli hepsi ancak konsept olarak gir çık bir hastane nasıl anlatsam uzun uzadıya tedavi olablceğiniz bir yer deil gibi her neyse çok şükür evim döndüm ameliyatın çok iyi geçtiğini söyledi doktorum dikişlerim ağırlık yapıyo ve sertleşti biraz ve burnumun içi çok kaşınıyor onun haricinde ağrı sızı yok kesinlikle sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Back
X