Burun Estetiğinizi ne kadara oldunuz??

Merhaba bende araştırıyorum. Hangi şehirdesiniz

Merhaba.İstanbuldayım ben. Altan Yücetaş ile ilgili çok güzel geri dönüşler aldım ama tabii insan yinede korkuyor. Sanırım dr ne kadar iyi olursa olsun ben aynı korkuyu yaşayacağım :)

İlgili içerik üye site kurallarına aykırı davrandığı için kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bende anlamadım. Ben Altan Yücetaştan 8000 lira fiyat aldım. Sonuç güzel olsunda beni bu psikolojiden kurtarsında parası önemli değil bence
Önce psikiyatriste git bence ne istediğini ona söyle. Bi de küçük burun istiyorsan bile bi sürü komplikasyonları var kolay ameliyat değil.çok riskleri var aslında ama doktorlar para kazanmak için bunların üzerini örtüyor.ameliyattan sonra perişan bi halde deli gibi ordan oraya sürüklenen sen oluyorsun.doktor ise yeni kerizleriyle ilgileniyor. Nefes alman bozuluyor.ağrı sızı hassasiyet sertlik kesinlikle doğal halindeki rahatlık olmuyo. Olmayın şu ameliyatı tavsiye etmiyorum. Kolay ameliyat mutlu olacaksın reklamlarına kanma benim gibi

Merhaba tamponlariniz ciktiktan sonra resim atabilirmisiniz
Tampon çıkmadı daha ama önü felan süper görüküyor alçı olduğu halde kavisli olduğuda belli.Git ol bence özellere güvenme adam her gün 2 ameliyata giriyor özeller sinek avlıyor av buldumuda yok şöyle yok böyle müşteriyi dolduruyorlar sonuç hüsran olabiliyor.

Tampon çıkmadı daha ama önü felan süper görüküyor alçı olduğu halde kavisli olduğuda belli.Git ol bence özellere güvenme adam her gün 2 ameliyata giriyor özeller sinek avlıyor av buldumuda yok şöyle yok böyle müşteriyi dolduruyorlar sonuç hüsran olabiliyor.
Bende adanadayim. Haklısınız devlet bana da daha mantıklı geliyor. Teşekkür ederim.

Ben çankırıda 5nisanda devlet hastanesinde olcam ameliyatı ücretsiz burun kemigim eğri devlet karşılaşıyormuş

Görünce yazmak istedim tarihler baya yakın benim de 6 Nisan şimdiden geçmiş olsun bize
Zaman geçmek bilmiyor inan her gün rüyamda görüyorum:) bide ben doktorla doğru düzgün konuşamadım bile telefonundan resim gösterdi yaptığı burunları çok güzeldi 2tur burun yapıyorum biri daha doğal genelde erkeklere bunu ucu kallık burun bunu genç kızlara daha çok yakistiriyorum dedi bende 2.soyledim başka bişey konuşamadım hemen ameliyat günü verdi hem heyecan hem korku bi geçse su gunler

Zaman geçmek bilmiyor inan her gün rüyamda görüyorum:) bide ben doktorla doğru düzgün konuşamadım bile telefonundan resim gösterdi yaptığı burunları çok güzeldi 2tur burun yapıyorum biri daha doğal genelde erkeklere bunu ucu kallık burun bunu genç kızlara daha çok yakistiriyorum dedi bende 2.soyledim başka bişey konuşamadım hemen ameliyat günü verdi hem heyecan hem korku bi geçse su gunler
Sizi çok iyi anlıyorum benim de rüyama giriyor rüyamda ameliyat olmuşum hiç morluk yok umarım da olmaz :) ben de çok gezmedim kafam karışmasın diye gittiğim 2.doktorda karar kıldım aynen bi an önce şu günler geçse :)

Sizi çok iyi anlıyorum benim de rüyama giriyor rüyamda ameliyat olmuşum hiç morluk yok umarım da olmaz :) ben de çok gezmedim kafam karışmasın diye gittiğim 2.doktorda karar kıldım aynen bi an önce şu günler geçse :)
Bende morluk şişlik olmadığını görüyorum hep :)

Back
X