burun estetiğiyle ilgilenenler...

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
arkadaşlar ankaradan muhittin eski yada istanbuldan nuri soysala ameliyat olanlar bilgi verebilirmi:1rolleyes:

arkadaşlar ankaradan muhittin eski yada istanbuldan nuri soysala ameliyat olanlar bilgi verebilirmi:1rolleyes:

gördüğüm kadarıyla nuri soysal kucuk kavıslı kalkık guzel burunlar yapıyor. kendısıne ameliyat olanı gördüğüm için bunu rahatlıkla soyleyebılırım şunuda belirtıyım estetik olduğu belliydi ama cok hoş bır burundu:) belkide istek üzerıne boyle bır burun yapıldı.

Muhittin beyle bende gorustum. hafif bir kavisle calismayi seviyoe sanirim. Ameliyatlarinida gordum sonuclar guzeldi ama ankarada hala kime olacagimi karar verebilmis degilim. Muhittin eski ile ilgili pek forumda bilgi yok.

Arkadaşlar İst.kadıköydeki medipol hastanesinde Bülent çığşara ameliyat olan varmı ? olanlar son durumlarını yazabilir mi :/

gördüğüm kadarıyla nuri soysal kucuk kavıslı kalkık guzel burunlar yapıyor. kendısıne ameliyat olanı gördüğüm için bunu rahatlıkla soyleyebılırım şunuda belirtıyım estetik olduğu belliydi ama cok hoş bır burundu:) belkide istek üzerıne boyle bır burun yapıldı.
Senin bunun resimleri gorebilirmiyim Venus lutfen? Karar verme asamasindayim ve nuri soysal ve emre ilhan arasinda gidip geliyorum. biraz bahsedermisin ameliyat donemini lutfen

Nuri sosyal hakkında bana biraz bilgi verebilir misiniz ? bana biraz yardimci olun :-(

Back
X