Burun estetii

rosenrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
12
0
86
İstanbul
Kızlar Merhaba , burun ameliyatı için önerebileceğiniz doktorlar var mı? ismail kuran'ı önerdiler daha önceden ama ameliyat olan varmı ismail beye??

Abdülkadir Göksel diyorum,Harika bir ameliyati var bu doktorun,Kuzenim ameliyat oldu hem saglik acisindan süper hemde görünüs acisinda harika oldu..

Ufuk Bilkay'ı tavsiye ederim. burun ameliyatımı o yaptı. Bu güne kadar şekliyle ilgili problemlerim vardı, bazı yerleri çok şişti vs vs... ama bu sabah onunla görüştükten sonra bir kez daha ne kadar ii bi doktor olduğunu anladım... o kadar pozitif bir doktor ki burnum gözüme daha güzel görünüyo bu gün :) Ayrıca hastahaneye gelip giderken tanıştığım hastaları arasında memnun olmayanını görmedim...

onada hokka gibi yapıyo diyolar ya , ben öle olsun istemiyorum. sanırm delirmek üzereyim ben :(

şimdi böle dıyorsun ama ınan yaptırdıktan sonra keske bıraz daha kalkık bıraz daha kavıslı olsaydı dıyor ınsan oyuzden fazla doğal olsun demeyın:) ben kalkıklık konusunda cok ısrar etmiştimn ıyıkıde ole yapmışım tabı ole cok havada bır burun olmadı cok memnunum Allaha sukur.naci çelik'e gelınce gercekten kendısı cok ıyı bır doktor şu ana kadar yaptıgı hıcbır burunda8yada baska bır operasyonda) bır olumsuzluk gormedım gözü kapalı ınsanın kendısını emanet edıcegı bır doktor .bu kadar övdum ben nıye kendısıne ameliyat olmadım cunku anadolu yakasında olması benım ıcın bır dezavantajdı ve kendısını aradıgımda yurtdısındaydı benımde daha fazla beklıcek zamanım yoktu hayırlısı boyleymıs demek:)

sen kime ameliyat oldun ve memnun musun canım ? ben de anadolu yakasındayım ama naci beye bakınca levent te gözüküyo yeri yalnış mı gördüm acaba. bende anadolu yakasında bi doktor olsun dedim ama genelde hep karşıda doktorlar. yani doğal olsun dan kastım çok estetik gibi dursun istemiyorum o açıdan yoksa suratıma yakışıcaksa olsun tabiki.

arkadaşlar gercekten burun ameliyatı olmadan önce ne istediğinizi tam olarak bilin doktorunuzla herşeyi konuşun sonra ameliyat sonrası kafnız karışıp ortaya güzel bir burun çıksa bile soru işaretleri kalabilir :(

Back
X