Burun estetik ameliyatı sonrası burun ucunda bir tarafa eğrilil

Ben şuan alçılıyım tamponlarım çıktı asimetri yok. Kanatlara dokunmadı zaten ama biraz daha sanki geniş gibi geliyor gözüme eskiye göre.
Benımde kanatlara dokunulmadı ama ödemden orantısız daha buyuk duruyor alcı bantlar çıkana kadar dokunmayın sadece görunen burunucu kısmını peceteyle sıler gıbı yapın ıstersenız

Evet canım.orantisizlik var oda birinde işlem var diğerinde yok diye düşünüyorum benim sağ kemik tekrar yapılandırıldı sol kanat kirkirdak kondu bunlar için başka Dr kaburgadan kıkırdak alırım demişti bu Dr burundakileri kullandı epey kullanacak fazlalikta vardı :KK70:
Şimdi nasılsınız pekı? Ilk amelıyat mıydı? Özelden fotoğraf gonderebılır mısınız sakıncası yoksa;) bir de dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama sızlere de sorayım bısıklet surmeye ve hafıf tempolu yürüyüşe baslasam?

Bu burunlar nasıl böyle kusursuz olabılıyor? Bılen bırılerı lütfen 🙂

Eklentiler

• 20C5D843-B8CE-4B43-A813-48E0E21DB39A.webp
    20C5D843-B8CE-4B43-A813-48E0E21DB39A.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 177
  • 0EC1B26A-57AB-4EEE-B6A2-962EA94F51D2.webp
    0EC1B26A-57AB-4EEE-B6A2-962EA94F51D2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 167
Peki ameliyat sonrası burun üstünde olusan sıyah noktalara onerılerınız nedır?

Şimdi nasılsınız pekı? Ilk amelıyat mıydı? Özelden fotoğraf gonderebılır mısınız sakıncası yoksa:KK66: bir de dr uma sordum sıkıntı olmaz dedı ama sızlere de sorayım bısıklet surmeye ve hafıf tempolu yürüyüşe baslasam?
Bence biraz bekle derim yürüyüş olur zaten Dr öneriyor ama bisiklet kalsın ilk ameliyatimdi

Peki ameliyat sonrası burun üstünde olusan sıyah noktalara onerılerınız nedır?
Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık

Tonik aldım çok siyah olmadı zaten duş alınca soyuluyor hafif tırnağimla alıyorum siyah noktalarda geliyor ama yağlanma ilk başta yoktu yeni yeni oluyor dışarı çıkarken pudra
sürüyorum artık
Teşekkür ederım tonık ısmını özelden yazabılır mısınız?

Back
X