- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
Neden tekrar ameliyat oldunuz? İlk burnunuzda kötü değilmiş aslında.Yanlış yere gonderdım af edersınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden tekrar ameliyat oldunuz? İlk burnunuzda kötü değilmiş aslında.Yanlış yere gonderdım af edersınız
Yaaa peki niye eriyormuş acaba? Güzel görünüyorDoktor da burun kötu degıl ufak dokunus yapıcam dedı revızyon degıl hafıf burun sırtı egılmıs çıkık gıbı dusun onu yerıne oturtucam burun ucuna da bıraz kıkırdakkoyucam ama zamanla yıne o kıkırdak erır dedı
Herkesinki eriyormuymuş acaba ? Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum da acaba hiç olmasam mı diyorum.Zamanla kıkırdak erır dedı acıkcası sormadım da nıye erıyor dıye :)
Anlıyorum evet hafif düştüğünü duymuştum. Çok geçmiş olsun umarım tekrar ameliyata ihtiyaç duymazsınız.Acıkcası sormadım zamanla o kıkırdak erır ve burunucu once kalkık durur sonra hafıf ıner dedı tamamıyle erıme demıyor bı kısmı erıyor. Ben de bı tık fazla kaldırın burunucunu erıme düşme payını da gözönünden bulundurarak dedım oyle yaptım dedı bıraz once geldıgınde düşme payını katarak bı tık fazla kaldırdım inmiş hali senı memnun edecek şeklinde yaptım dedı 1 saat sürdü bı kaç ilacımı da verecekler 21.30 gıbı de cıkışımı yapıcam hastaneden
Şuan bir ay oldu ameliyat olalı şişlikler azalıyor masaj yapıyorum eskisi gibi yamukluk yok ama hala genede varŞuan burnunuz nasıl egrılık gıttı mi?
Burun deliklerindeki ödemi atmal için bunu alçı çıkınca yapsam sıkıntı olur mu?Burun delıklerı egrılıgı derken orantısızlık degıl mı bırı burun delıgın daha buyuk dıgerı daha kucuk peceteyle burnumu sıler gıbı yapıylrum ıkı parmagımla ıkı burun delıgıme dokunuyorum cekıyorum o orantısuzlık gıdıyor 10 dakika sonra tekrar oluyor çok çok ödem var ama burun delıklerıne işlem yapılmıs daraltma genısletme yapılmıs olsa burun kanatlarına ondan dolayı dıye düşünürdüm ama öyle bır ıslem olmadıgı için ödemdır dıyorum
Ben şuan alçılıyım tamponlarım çıktı asimetri yok. Kanatlara dokunmadı zaten ama biraz daha sanki geniş gibi geliyor gözüme eskiye göre.Benım bugun cıktı bugun basladım yapmaya sanıyelık ama hafıfce masaj yapar gıbı ve asagıdan yukarı cok hafıf masaj zaten ödemlı yerler şiş ve içi boş dokununca hıssedıyorsunuz.tampon alcı bantlar hepsı çıksın öyle yapın
Evet canım.orantisizlik var oda birinde işlem var diğerinde yok diye düşünüyorum benim sağ kemik tekrar yapılandırıldı sol kanat kirkirdak kondu bunlar için başka Dr kaburgadan kıkırdak alırım demişti bu Dr burundakileri kullandı epey kullanacak fazlalikta vardıBurun delıklerı egrılıgı derken orantısızlık degıl mı bırı burun delıgın daha buyuk dıgerı daha kucuk peceteyle burnumu sıler gıbı yapıylrum ıkı parmagımla ıkı burun delıgıme dokunuyorum cekıyorum o orantısuzlık gıdıyor 10 dakika sonra tekrar oluyor çok çok ödem var ama burun delıklerıne işlem yapılmıs daraltma genısletme yapılmıs olsa burun kanatlarına ondan dolayı dıye düşünürdüm ama öyle bır ıslem olmadıgı için ödemdır dıyorum