Burun estetik ameliyatı sonrası burun ucunda bir tarafa eğrilil

Sola dogru hafıf egılme ve burun ucunda 1 yılda kıkırdak erıdıgı için düşme olmustu

Eklentiler

• AD314DC5-199E-4C09-883F-67CFBD9A6F5C.webp
    AD314DC5-199E-4C09-883F-67CFBD9A6F5C.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 246
Doktor da burun kötu degıl ufak dokunus yapıcam dedı revızyon degıl hafıf burun sırtı egılmıs çıkık gıbı dusun onu yerıne oturtucam burun ucuna da bıraz kıkırdakkoyucam ama zamanla yıne o kıkırdak erır dedı

Doktor da burun kötu degıl ufak dokunus yapıcam dedı revızyon degıl hafıf burun sırtı egılmıs çıkık gıbı dusun onu yerıne oturtucam burun ucuna da bıraz kıkırdakkoyucam ama zamanla yıne o kıkırdak erır dedı
Yaaa peki niye eriyormuş acaba? Güzel görünüyor

Zamanla kıkırdak erır dedı acıkcası sormadım da nıye erıyor dıye :)

Acıkcası sormadım zamanla o kıkırdak erır ve burunucu once kalkık durur sonra hafıf ıner dedı tamamıyle erıme demıyor bı kısmı erıyor. Ben de bı tık fazla kaldırın burunucunu erıme düşme payını da gözönünden bulundurarak dedım oyle yaptım dedı bıraz once geldıgınde düşme payını katarak bı tık fazla kaldırdım inmiş hali senı memnun edecek şeklinde yaptım dedı 1 saat sürdü bı kaç ilacımı da verecekler 21.30 gıbı de cıkışımı yapıcam hastaneden

Acıkcası sormadım zamanla o kıkırdak erır ve burunucu once kalkık durur sonra hafıf ıner dedı tamamıyle erıme demıyor bı kısmı erıyor. Ben de bı tık fazla kaldırın burunucunu erıme düşme payını da gözönünden bulundurarak dedım oyle yaptım dedı bıraz once geldıgınde düşme payını katarak bı tık fazla kaldırdım inmiş hali senı memnun edecek şeklinde yaptım dedı 1 saat sürdü bı kaç ilacımı da verecekler 21.30 gıbı de cıkışımı yapıcam hastaneden
Anlıyorum evet hafif düştüğünü duymuştum. Çok geçmiş olsun umarım tekrar ameliyata ihtiyaç duymazsınız.

Mrb ben yaklaşık üç hafta önce ameliyat oldum septoplastik burunda yamukluk kıkırdak erimesi bı kaç şey daha vardı bantları çıkardıktan sonra banada yamuk geldi epey bı arastirdim böyle yamuk burunlu olan kişilerde kaslardan kaynaklı çekme yapabiliyormus özellikle Dr verdigi masaj yapmamızı öneriyorlar Dr bana bantlı varken masaj verdi ama canım çok yanıyordu yapamadım yeni yeni yapabiliyorum ama umarım yamukluk olmaz yada az olur diye dua ediyorum tekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum.

Benım de bıraz once bantlar atel cıktı yandan guzel onden bı burun delıgı genıs dıgerı daha kucuk duruyor bundan dolayı da önden ıstedıgım gıbı durmuyor egrı gıbı duruyor burnumun içi ıltıhap ödem dolu dışı ödem dolu umarım ödemler gectıkce bu orantısızlık gecer bu orantısızlık odemden mıdır burun delıklerınden mı bılemıyorum sonucta burun delıklerıne bır işlem yapılmadı her dr gıbı dr umda dogal olarak ödem dıyor

Bantlar çıkınca benimde burun deliklerinde eğrilik vardı ortantisiz duruyordu deliklerinlerine bişey yapılmadı ama sol kanadin ucunda kirkirdak ilave edildi ondan orası daha iyi duruyor zamanla bence iniyor mükemmel bir burun zaten yoktur ya daha iyi olsun yeter diyorum

Bantlar çıkınca benimde burun deliklerinde eğrilik vardı ortantisiz duruyordu deliklerinlerine bişey yapılmadı ama sol kanadin ucunda kirkirdak ilave edildi ondan orası daha iyi duruyor zamanla bence iniyor mükemmel bir burun zaten yoktur ya daha iyi olsun yeter diyorum

Burun delıklerı egrılıgı derken orantısızlık degıl mı bırı burun delıgın daha buyuk dıgerı daha kucuk peceteyle burnumu sıler gıbı yapıylrum ıkı parmagımla ıkı burun delıgıme dokunuyorum cekıyorum o orantısuzlık gıdıyor 10 dakika sonra tekrar oluyor çok çok ödem var ama burun delıklerıne işlem yapılmıs daraltma genısletme yapılmıs olsa burun kanatlarına ondan dolayı dıye düşünürdüm ama öyle bır ıslem olmadıgı için ödemdır dıyorum

Burun delıklerı egrılıgı derken orantısızlık degıl mı bırı burun delıgın daha buyuk dıgerı daha kucuk peceteyle burnumu sıler gıbı yapıylrum ıkı parmagımla ıkı burun delıgıme dokunuyorum cekıyorum o orantısuzlık gıdıyor 10 dakika sonra tekrar oluyor çok çok ödem var ama burun delıklerıne işlem yapılmıs daraltma genısletme yapılmıs olsa burun kanatlarına ondan dolayı dıye düşünürdüm ama öyle bır ıslem olmadıgı için ödemdır dıyorum
Burun deliklerindeki ödemi atmal için bunu alçı çıkınca yapsam sıkıntı olur mu?

Benım bugun cıktı bugun basladım yapmaya sanıyelık ama hafıfce masaj yapar gıbı ve asagıdan yukarı cok hafıf masaj zaten ödemlı yerler şiş ve içi boş dokununca hıssedıyorsunuz.tampon alcı bantlar hepsı çıksın öyle yapın

Benım bugun cıktı bugun basladım yapmaya sanıyelık ama hafıfce masaj yapar gıbı ve asagıdan yukarı cok hafıf masaj zaten ödemlı yerler şiş ve içi boş dokununca hıssedıyorsunuz.tampon alcı bantlar hepsı çıksın öyle yapın
Ben şuan alçılıyım tamponlarım çıktı asimetri yok. Kanatlara dokunmadı zaten ama biraz daha sanki geniş gibi geliyor gözüme eskiye göre.

Evet canım.orantisizlik var oda birinde işlem var diğerinde yok diye düşünüyorum benim sağ kemik tekrar yapılandırıldı sol kanat kirkirdak kondu bunlar için başka Dr kaburgadan kıkırdak alırım demişti bu Dr burundakileri kullandı epey kullanacak fazlalikta vardı :KK70:

Back
X