Burun estetik doktor önerisi

sedasvda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
162
7
48
26
Arkadaşlar merhaba Emre İlhan Süleyman taş ve barış Çakır a ameliyat olan var mı buranda eğrilik sebebiyle ameliyat olmak istiyorum hafifde burun ucu kaldırılacak fakat 3 doktor arasında kaldım burun sırtını daraltmadan eğriliği tamamen düzeltebilicek bi doktor istiyorum aklımda şuan olan isimler bunlar daha önce planlar var ise yardımcı olursa çok sevinirim

Bugün ameliyattan sonra 8. Günüm :) alçı ve atel çıktı ilk kez burnumu gördüm. Ameliyat fotoğrafını görmüştüm ama yine de Çok evham yapmıştım baya paniklemiştim ama bugün içim inanılmaz rahatladı. ameliyat fotoğrafından bile daha güzel bi burnum olmuş istediğimden bile güzel
Gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim. Ameliyatı op. Dr. Niyazi Altıntoprak yaptırdım. Gerçekten harika bir insan ve kbb doktoru.
merak ettiğiniz bit şey varsa süreçle ilgili yardımcı olmaya çalışırım :)

Geçmiş olsun canım nerde acaba bu Dr bide özeldemi oldun

Geçmiş olsun canım nerde acaba bu Dr bide özeldemi oldun ameliyat

Geçmiş olsun canım nerde acaba bu Dr bide özeldemi oldun
İstanbul’da canım. Op. Dr. Niyazi Altıntoptak.
instagramda hasta fotoğraflarına ve yorumlarına bakabilirsin. Ben çok memnunum kendisinden. Kbb doktoru o yüzden nefes konusunda bile daha şimdiden harika nefes alıyorum. Özel muayenehanesi var ama fiyatları çok yüksek değil bence. Sonuçta çok ütopik rakamlar veren doktorlar da var.

Ben Bi özel hastaneye sormuştum fiyat 5-7bin arası dediler oda 2 3 sene önce

Canım çok geçmiş olsun öncelikle umarım ömürlük olsun inşAllah Dediğin doktora bakıcam mutlaka talihsiz bi kaza sonucu burnum yanuldu maalesef ve burun ucum aşşagı düştü 4 ay öncesine kadar çok güzel bir burnum vardı daha önce hiç ameliyat olmadım ve ciddi ameliyat korkum var son zamanlarda estetik ameliyat haberleri malum malesef zahmet olmazsa ameliyat sürecinden bahsedebilirmisin mahsuru yoksa burnunun önceki ve sonraki halini paylaşırsan hem bana hem düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına

Aynen benim de sen ki gibi sıkıntım var ama ameliyat braz korkutuyor beni daha önce burun eti ameliyatı olmuştum çok sıkıntı çekmiştim tampon vs

Tabi bahsedeyim canım. Ameliyatı günü sabah 06:30 da hastanedeydim. Saolsun hemşireler çok ilgilendiler. 7 gibi doktorum geldi biraz heyecanını yatıştırdı. Tekrar nasıl br burun istediğimi anlattım son kez 7:30 gibi ameliyathaneye aldılar beni. Kapıda sakinleştirici vermişlerdi ben daha ameliyathaneye girmeden uyumuşum çıktığımda ilk sorum ameliyat oldum mu yoksa daha girmedik mi olmuş. Odaya çıktım ilk bir iki saat uykuyla geçti. Bu süreçte buz koydum 10’ar dakika arayla. Sonra doktorum geldi ameliyat fotoğrafımı gösterdi çok beğendim :) o gün hastanede kaldım ertesi Gün çıkış yaptım. Tabi burnumda hem silikon tampon hem de alçı vardı. Ertesi gün eve geçtiğimde şişlikler artmaya başladı ve 2 gün boyunca yüzüm şişti. Benim hiç ağrım olmadı tabi bunda kullandığım ilaçların da etkisi olmuştur mutlaka. Sadece şişlikler biraz rahatsız etti beni ve tabi bit de ağızdan nefes almak
3. Günden itibaren şişlikler inmeye başladı e 4. Günün sonunda büyük ölçüde kayboldu. 7. Gün alçı ve tamponları aldırmak için gittim. Burnumu açık şekilde sadece orada gördüm ama amelilyat fotoğrafından bile çok daha güzeldi inanamadım. Maalesef ben daha bakmaya doyamadan bant yapıştırdı doktorum ve burun deliklerimin şekli bozulmasın diye bi aparat taktı. 1 hafta da bunlar kalacak hiç çıkartmadan.çıktıktan sonra masaja başlayacağım ve aparatla bantları sadece gece kullanmaya başlayacağım 1 ay boyunca. Aşağıda ameliyat fotoğrafı mı ekliyorum öncesi sonrasına oradan bakabilirsin. Son haliyle ilgili güncellemeyi ancak 1 hafta sonra yapabilirim.

Eklentiler

• DC4DD7C4-A164-4D1D-853C-A9BACD55EFBB.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 165
  • 7CCCC142-EF4D-4370-8F46-FB691491298A.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 180
  • 62919FF6-6932-48C9-8613-EFBFB0F57964.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 153
Ay çok güzel olmuş gerçekten hemen ameliyat olasım geldi burnunu görünce bende düşünüyorum umarım cesaret edip biran önce olabilirim bitene oğlum var biraz ondan tereddütlüyüm ameliyat olduktan sonra bir yıl darbe almamak gerekiyormuş çünkü

Canım Bu arada sen sigara kullanıyormuydun ameliyata engelmi acaba ben kullanıyorum ama 6 ay önceden bırakılması gerektiği söylendi doğrumu acaba

Canım Bu arada sen sigara kullanıyormuydun ameliyata engelmi acaba ben kullanıyorum ama 6 ay önceden bırakılması gerektiği söylendi doğrumu acaba
Canım önce ilk sorunla başlayayım. Benim 2 köpeğim Var ikisi de büyük ırk üstüme atlamaya bayılıyorlar ama insan bir Şekilde dikkat edebiliyor inan bana. Ufak tefek darbeleri illaki oluyor ama onları da çok etkileyeceğini zannetmiyorum.
anestezi konusuna gelince ben ikinci defa aldım daha önce lise zamanında bir ameliyatım daha olmuştu. ameliyatın en sevdiğim kısmı anestezi kısmı olabilir çünkü gerçekten hem hiçbir şeyi anlamıyorsun hem de ameliyat sonrasında çok rahat uyumanı sağlıyor. açıkçası ben anestezi kısmını hiç düşünmemiştim.
Sigara konusunda da ben sigara kullanıyorum. Hatta ameliyattan bir gün önce içtim de. Fakat ameliyattan sonra bıraktım. Bugün 12. gün daha hiç içmedim. Bu saatten sonra da tekrar başlamayı düşünmüyorum. Benim operasyonunu gördükten sonra patronum da doktoruma burnunu yaptırdı. Günde iki paket sigara içiyor kendisi. Onda da hiçbir sorunla karşılaşılmadı. Ama tabi doktorlar çok istemiyor sigara kullanımını.

Çok teşekkür ederim canım biraz içim rahatladı gerçekten

Canım merhaba Burdamısın bilmiyorum burnunla ilgi son gelişmeyi öğrenmek için yazıyorum hayla memmunmusun ödemlerin indimi

Canım merhaba Burdamısın bilmiyorum burnunla ilgi son gelişmeyi öğrenmek için yazıyorum hayla memmunmusun ödemlerin indimi
Merhaba :) evet memnunum. Hala çok şiş ve bariz büyük fakat bnun ödem kaynaklı olduğu çok belli. Sabırsızlıkla ödemin geçmesini bekliyorum :)

Merhaba :) evet memnunum. Hala çok şiş ve bariz büyük fakat bnun ödem kaynaklı olduğu çok belli. Sabırsızlıkla ödemin geçmesini bekliyorum :)
Memnun olmana çok sevindim canım ara ara bilgi verirsen çok memnun olurum bende doktor bakıyorum senin doktorun yaptıgı burunlar hoşuma gitti açıkçası fakat maalesef her hastasına ulaşamıyorum uzun dönem sonuçlarını merak ediyorum uğradıkça buraya yazarsan çok sevinirim

ya benim canım doktorum :) bence hiç tereddüt etme. Ne nefeste ne şekilde en ufak bir sorun yok çok şükür. Sadece ödem var onun geçmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…