burun estetik düzelme süreci!!!

hotchocolate

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
3
0
6
İstanbul
arkadaşlar ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama 27sinde okulun açılıyor sizce 3 haftada burnum insan içine çıkacak şekilde düzelir mi???:18::18::18::18:

morlukların geçmesi max 10 gün sürer,bu süre içerisinde alçın da çıkmış olur ve bant yapıştırırlar, max 15 güne insan içine çıkarsınız

ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)

Ben 16 sında ameliyat oldum. 27 sinde arkadaşımın düğününe gittim şehir dışına. Deliler gibi oynadım. Ve herkes burnumun doğal olduğunu sandı :)))))) burnum estetik diyince çok şaşırdılar. Ama hala baya bi şiş tabi burnum.

ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)

benimde 23 ünde açılıyor :))

şişliklerime rağmen 4.günü araba kullandım ( tabi kasislerde yanaklarımın sallanmasını söylemiyorum size) 6 günüm alış verişe çıktım.10. günde işe gittim.bugün 12. günüm hala davul gibiyim ama herhangi bir sıkıntı yok.okullar açılana kadar morarmalar geçer şişliklerede yaz tatilinde kilo aldım dersin olur biter :)

Ben 16 sında ameliyat oldum. 27 sinde arkadaşımın düğününe gittim şehir dışına. Deliler gibi oynadım. Ve herkes burnumun doğal olduğunu sandı :)))))) burnum estetik diyince çok şaşırdılar. Ama hala baya bi şiş tabi burnum.

Oynadın demek, hiç korkmadın mı kemık falan kayar diye çılgın şey :)

şişliklerime rağmen 4.günü araba kullandım ( tabi kasislerde yanaklarımın sallanmasını söylemiyorum size) 6 günüm alış verişe çıktım.10. günde işe gittim.bugün 12. günüm hala davul gibiyim ama herhangi bir sıkıntı yok.okullar açılana kadar morarmalar geçer şişliklerede yaz tatilinde kilo aldım dersin olur biter :)

Sen çabuk toplamaya başlamışsın maşallah, ben 2 hafta evde yatmıştım :)

Canım aynı durumdayız aynı tarihte olmuşuz peki neden 16 sında gitmiyorsun ?27 sinde gitmenin sakıncası var mı ?Eğer yoksa ben de gitmeyeyim oryantasyon falan mı?

Sen çabuk toplamaya başlamışsın maşallah, ben 2 hafta evde yatmıştım :)

yat yat sırtlarım ağrıdı wallahi :) hala sırt üstü yatıyorum aman dönerim birde diye.çabuk toparlamaktan ziyade sıkıntıdan diyelim.11. gün işe geldim koca bir suratla ama akşamları daha bir şiş halde eve dönüyorum çünkü konuştukça bilgisayara baktıkça(eğildikçe) daha da şişiyorum.bir an önce geçsede bitse.birde şu hissislik mahvediyor beni.
sevgiler..

merhaba arkadaşlar ,

ben 28 ağustosda ameliyat oldum ve bugün 9.günüm yüzümde çok az morluklar kaldı ve yüzümün sağ tarafı sol tarafına göre hafif şişlikler var acaba bu şişlikler ne kadar sürede geçiyo :(

bana hiç şunu yap bunu yapma demediler ilk günden beri katı gıda olsun diş fırçalamak olsun gülmek konuşmak yan yatmak vs hepsini yapıyorum birşey olur mu doktorum zaten bantları bastıra bastıra taktı birşey olacak olsa o bastırmazdı diye düşünüyorum yanılıyor muyum kızlar

Canım aynı durumdayız aynı tarihte olmuşuz peki neden 16 sında gitmiyorsun ?27 sinde gitmenin sakıncası var mı ?Eğer yoksa ben de gitmeyeyim oryantasyon falan mı?

canım çünkü o zamana kadar hala şişliğimiz olacak ve ben çevrem tarafından anlaşılsın istemiyorum :)

Back
X