- Konu Sahibi hotchocolate
arkadaşlar ben burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama 27sinde okulun açılıyor sizce 3 haftada burnum insan içine çıkacak şekilde düzelir mi???:18::18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)
Ben 16 sında ameliyat oldum. 27 sinde arkadaşımın düğününe gittim şehir dışına. Deliler gibi oynadım. Ve herkes burnumun doğal olduğunu sandı :)))))) burnum estetik diyince çok şaşırdılar. Ama hala baya bi şiş tabi burnum.
şişliklerime rağmen 4.günü araba kullandım ( tabi kasislerde yanaklarımın sallanmasını söylemiyorum size) 6 günüm alış verişe çıktım.10. günde işe gittim.bugün 12. günüm hala davul gibiyim ama herhangi bir sıkıntı yok.okullar açılana kadar morarmalar geçer şişliklerede yaz tatilinde kilo aldım dersin olur biter :)
ben rinoplasti olalı tam 4 gün oldu benimde okulum 16 eylülde açılacak tabi ben geç gidecem 27sinde falan :)) 1 haftada alçılar alınıyor canım olacaksan şimdi ol tam 1 aya iyileşirsin artık burun ameliyatları daha çabuk geçiyor eskisi gibi değil korkmana gerek yok :)
Sen çabuk toplamaya başlamışsın maşallah, ben 2 hafta evde yatmıştım :)
Oynadın demek, hiç korkmadın mı kemık falan kayar diye çılgın şey :)
Benim 6 ay oldu hala bişey olcak korkusu var. 3 aylıkken kuzenimin düğününe gidemedim. Senın bu hareketine şaştım kaldım. Aykata alkışlıyorum seni :)yaa ısrarlara dayanamadım napiyim![]()
Canım aynı durumdayız aynı tarihte olmuşuz peki neden 16 sında gitmiyorsun ?27 sinde gitmenin sakıncası var mı ?Eğer yoksa ben de gitmeyeyim oryantasyon falan mı?