arkadaşlar emre ilhan bey'e ameliyat olan var mı ne kadardan başlıyo cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
ankara medicana 4 bin tl :) 1 hafta önce ameliyat oldum
yarın bende ameliyat olucam hadi nurala 5000 dedi pazarlık yptık 3500 anlaştık Ameliyatı memorialde yapıyor,heycanlıyım :18:
acaba kime amelkiyat olmuystunuz ve fotolarınızı göremiyorum yardmcı olurmusunzesteticaacım konuştum tatlım hastaneyle kampanyaları sona ermiş ama fiyatlarda ciddi bir artış olmamış şuan da 2000 tl ye yapabiliriz diyorlar diğer hastanelere göre gayet iyi yani
bir sene önce op. hekimden estetik amaçlı burun ameliyatı oldum 3 bin tl ödedim fakat istediğim gibi olmadı bununda ötesine burnumda hiçbir toparlanma yok altı ay sonra revizyon ameliyatı için başvurduğumda doktorum beklemem gerektiğini burnumun iyileşeceğini, küçüleceğini söyledi amelyatı yapmak istemedi aradan bir sene geçti burnumla ilgili şikayetlerim hala sürüyo üstelik bi küçülmede sözkonusu değil doktorum op. Doktor orhan erbaş
ankara medicana 4 bin tl :) 1 hafta önce ameliyat oldum
bende bu hasteneyi duydum doktorunuz kimdi acaba dr hakki yucel demir bey oradaymis hastasimiydiniz bir tavsiyeniz olur mu
bende zühtü beyle görüştüm 5000 tl dediler.
benimde daha yeni zaten 1 ay oldu ama iyi görünüyo suan ben beylikdüzü medicana da oldum doktorum necmettin kutlu
3000 te sonund karar verdim bugün olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?