Burun estetik kararsızlıktan bayılıcam

Yorumunuza denk geldimde direk estetik deseniz ne olacak ki konuşurlarsa konuşsunlar bende ameliyat oldum soranlara direk estetik dedim kime ne bundan 🤷🏼‍♀️
Ben olmayacağım Vazgeçtim insanların konuşmasından çok rahatsız olurum dayanamam ben bu duruma
Yorumunuza denk geldimde direk estetik deseniz ne olacak ki konuşurlarsa konuşsunlar bende ameliyat oldum soranlara direk estetik dedim kime ne bundan 🤷🏼‍♀️
[/QUOT
Teşekkür ederim galiba ben biraz fazla kafama takıyorum insanlar Keşke bu kadar anlayışlı olsa laf çarptırmasa sağlık sorunu bahane amacin estetik söyledikleri şey İnsanın kendi eşi bile sağlık sorunlu bahane estetik onun amacı derse toplumun içinde insan bir tırsıyor Yani senin anlayacağın Kafam biraz karıştı Şu an Çok kararsızım en büyük hayalimdi böyle olacağını hiç düşünmemiştim😢😢😡😡😡

Ben olmayacağım Vazgeçtim insanların konuşmasından çok rahatsız olurum dayanamam ben bu duruma
Insanlarin ne dedigiyle ilgilenme yasamana bak ve yasamadiklarindan pisman olup yasayacagina kulaklarini tika ve mutlu ol.bu hayata bi kere geliceksin unutma bu hayat senin bi kac densiz konusma ile duseceksen cok zor ,ne acilarla sinaniyo insan bunu dusun ve ne istiyosan yap benden sana nacizhane tavsiye

Insanlarin ne dedigiyle ilgilenme yasamana bak ve yasamadiklarindan pisman olup yasayacagina kulaklarini tika ve mutlu ol.bu hayata bi kere geliceksin unutma bu hayat senin bi kac densiz konusma ile duseceksen cok zor ,ne acilarla sinaniyo insan bunu dusun ve ne istiyosan yap benden sana nacizhane tavsiye
Insanlar acimasiz 😥Haklisin canım saol 😍😘

Ağrı,sızı olmadı bende ameliyattan sonra bir 15 dk hissettim Ağrıdağı’nı onun dışında bir daha hiç olmadı doktorun verdiği ağrı kesiciyi hiç kullanmadım bile.İlk iki gün şişler artıyor ama oda buz, krem derken geçiyor .Tek sorun tamponlarla bir süre yaşamak zorunda kalmak ağızdan nefes alıp vermek yorucu oluyor
Bende buraya bakmayı unutmusum tam olarak karısık gelıyor sıtr kusıra bakmayın.. Doktor nerede acaba.. Ben hala olmadım ne zmn cesaret edecegım bılmıyırum ama ıkı kucuk oglum m var dort ve ıkı yasında ıste darbe alırsın kotu olur diyorlar ondan cekıyorum

Back
X