- 2 Kasım 2014
- 53
- 12
- 18
- Konu Sahibi cemreyilmaz
-
Merhaba arkadaslar,
Ben 3 ay önce burun estetigi oldum ve böyle bir ameliyati nasil yaptim aklim el vermiyor gercekden cok pismanim. Benim burnum biraz kemikliydi/kemerliydi ve sol taraftan kücük bir kemik cikiyordu. Doktorumdan istedigim sadece o sol taraftaki kemigi yok etmesiydi. Burnumu kisaltmis hafifce kaldirmis ve o kemigi üstden alinca burnum suanda önden cok kalin ve yandanda cok kavisli duruyor.
Tabiki simdiki burnum eski burnuma göre daha güzel ama eski burnumla benim bir cekiciligim ve öz güvenim vardi. Suanda hic eser kalmadi ve piskolojik olarak cok kötüyüm. Simdiki burnum yüzüme göre cok kücük, 3 ay gecmesine ragmen sislikler hic kalmadi diyebilirim sadece ucu biraz şiş.
Ben malesef ikinci bir ameliyat düsünüyorum, yani kikirdak ekleme ameliyati. (Uzatmak,indirmek ve üste kemik ekleme)
Acikcasi ben eski burnumu geri istiyorum cok pismanim...
Sizce eski burnumu 100de kac geri getirebilir ve sonuclari nasil olur?
Burnu birinci ameliyatda cok kücülüpte ikinci bir revizyon buruna kikirdak ekleme ameliyati geciren varmi?
Iyi bir doktor her işin üstesinden gelir
Forumu kurcalamanızı tavsiye ederim yaşadığınız şehirin doktorları ile ilgili öne çıkan isimler muhakkak vardır birde tabi 2-3 farklı doktorla görüşmeyi unutmayın.Önerebileceğiniz doktor var mı?
Forumu kurcalamanızı tavsiye ederim yaşadığınız şehirin doktorları ile ilgili öne çıkan isimler muhakkak vardır birde tabi 2-3 farklı doktorla görüşmeyi unutmayın.
Bilmiyorum ama doktorlarla yüz yüze görüşmek önemli aralarında bir tanesi içinize sinecektir, umarım bulursunuz.Forumda incelemediğim konu kalmadı burunla ilgili.yalayıp yuttum artık hayatım burun oldu...aklımdaki isimleride belirledim ama kıkırdak eklenip burnun uzatılması konusunda özellikle verilen bi isim var mıdır diye danışmak istedim
Bendeki sorun ama ztn şuAmeliyat her zaman risk bence.
Heleki 2. ameliyat çok daha büyük risk.
Kıkırdak ekletince aşırı kalın oldu diyenleri çok okudum forumda.
Sadece burnunuza ait fotoğraf yükleme şansınız var mı?
Bahsettiğiniz kadar durum vahim mi en azından fikir edinmiş olursunuz.
Bendeki sorun ama ztn şu
Benim burnum önden inceydi ve biraz kenerliydi
O kemeri alincada ince hali gitti ve önden kalin oldu, bendim kirkidak ekletmek istememin asil nedeni ztnde önden geri incelmesi icin...
sakın kıkırdak eklme cemrecim doktorum benım sırtıma eklemıs benımde 2. amelıyatımdı ve benımde onceden ınceydı gayet hos gozukuodu kısaltmıs kaldırmıs burun ucunu bıde kıkırdak ılavesı yapmıs sımdı burun bana ait degıl kalın yayık bır burun olmus kurt burnu gbı yuzumle alakası yokk revızyonda iyi olucak dıye bıse yok ayrıca bıde o kıkırdakların uyum surecı var kı ben galıba onu yasıyorum boyle havada duruyorlar sankı daha kütük gibi değişik bır göruntusu var 2.5 ay oldu burnumda hıc bı degısıklık yok ve boyle kalıcam galıba bnde bu revızyonu oldugum ıcın cok pısmanım hem gercekten 3 ay daha coookk erken bır surec acele kararlar verme revizyon olmus bırı olarakda asla revızyon onermıyorum
Ameliyat olali kac ay oldu? Düz mü yoksa bir kavisli burunami sahipsiniz suan, ama sadece üstdekki ciinki alindiysa cok degismemesi gerekkir tabiki ucunu kisaltip kaldirmadiysaaynı sıkıntıyı yaşoyorum burun ameliyatı oldığuma çok pişmanın burnunum üstten hafif çıkıntısı vardı alınınca bütün havam gitti yüzümün formu değişti özgüvenim gitti çok mutsuzum
Yok cnm alisamamakla bir alakasi cokcemre belkide yani burnuna alışamamışsındır yani yüzüne gitmadiğine eminmisin
buyuna kalkıklığına dokunmadı sadece üstteki çıkıntıyı aldı . yanlardan daraltmada yapmadı ama bu yeni burun yüzüme gitmedi yakışmadı bana arkadaşlık isteği gönderirmisin özelden konuşalım canımAmeliyat olali kac ay oldu? Düz mü yoksa bir kavisli burunami sahipsiniz suan, ama sadece üstdekki ciinki alindiysa cok degismemesi gerekkir tabiki ucunu kisaltip kaldirmadiysa
Ve tekrar ameliyat olmayi düsünüyormusunuz
Özelden yazdim sizebuyuna kalkıklığına dokunmadı sadece üstteki çıkıntıyı aldı . yanlardan daraltmada yapmadı ama bu yeni burun yüzüme gitmedi yakışmadı bana arkadaşlık isteği gönderirmisin özelden konuşalım canım
Merhaba arkadaslar,
Ben 3 ay önce burun estetigi oldum ve böyle bir ameliyati nasil yaptim aklim el vermiyor gercekden cok pismanim. Benim burnum biraz kemikliydi/kemerliydi ve sol taraftan kücük bir kemik cikiyordu. Doktorumdan istedigim sadece o sol taraftaki kemigi yok etmesiydi. Burnumu kisaltmis hafifce kaldirmis ve o kemigi üstden alinca burnum suanda önden cok kalin ve yandanda cok kavisli duruyor.
Tabiki simdiki burnum eski burnuma göre daha güzel ama eski burnumla benim bir cekiciligim ve öz güvenim vardi. Suanda hic eser kalmadi ve piskolojik olarak cok kötüyüm. Simdiki burnum yüzüme göre cok kücük, 3 ay gecmesine ragmen sislikler hic kalmadi diyebilirim sadece ucu biraz şiş.
Ben malesef ikinci bir ameliyat düsünüyorum, yani kikirdak ekleme ameliyati. (Uzatmak,indirmek ve üste kemik ekleme)
Acikcasi ben eski burnumu geri istiyorum cok pismanim...
Sizce eski burnumu 100de kac geri getirebilir ve sonuclari nasil olur?
Burnu birinci ameliyatda cok kücülüpte ikinci bir revizyon buruna kikirdak ekleme ameliyati geciren varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?