Burun estetik/Pismanlik, 2.ameliyat?

Aynen benim yaşadıklarım yazdıklarınız herşey birebir bana tercüman olmuşsunuz.bende 1ayı doldurdum bu haliyle bile fındık gibi kaldı.3ayda yok olur.bende kıkırdak eklemesiyle uzatip ucu aşaği baksın istiyorum.

daha önce bende sordum ama yazan ya da böyle uzatmak inceltmek ucu aşaği bakan revizyon yaptırmış kimse çıkmadı...birileri yazsa da revizyondaki başarı ihtimalini öğrensek ona göre yaptırsak..

Forumu kurcalamanızı tavsiye ederim yaşadığınız şehirin doktorları ile ilgili öne çıkan isimler muhakkak vardır birde tabi 2-3 farklı doktorla görüşmeyi unutmayın.

Forumda incelemediğim konu kalmadı burunla ilgili.yalayıp yuttum artık hayatım burun oldu...aklımdaki isimleride belirledim ama kıkırdak eklenip burnun uzatılması konusunda özellikle verilen bi isim var mıdır diye danışmak istedim

Bilmiyorum ama doktorlarla yüz yüze görüşmek önemli aralarında bir tanesi içinize sinecektir, umarım bulursunuz.
Ah şu burunlar yok mu..

Ameliyat her zaman risk bence.
Heleki 2. ameliyat çok daha büyük risk.
Kıkırdak ekletince aşırı kalın oldu diyenleri çok okudum forumda.
Sadece burnunuza ait fotoğraf yükleme şansınız var mı?
Bahsettiğiniz kadar durum vahim mi en azından fikir edinmiş olursunuz.

Bendeki sorun ama ztn şu
Benim burnum önden inceydi ve biraz kenerliydi
O kemeri alincada ince hali gitti ve önden kalin oldu, bendim kirkidak ekletmek istememin asil nedeni ztnde önden geri incelmesi icin...

Bendeki sorun ama ztn şu
Benim burnum önden inceydi ve biraz kenerliydi
O kemeri alincada ince hali gitti ve önden kalin oldu, bendim kirkidak ekletmek istememin asil nedeni ztnde önden geri incelmesi icin...

3 ay bu kararı almak için bence çok erken.
Belli bir süre 6-12 ay beklemek lazım.
Ödemler gün gün abuk sabuk yerlerde çıkıyor.
Misal benim burun üstüm indi sayılır ama bu defa yanaklara doğru, kaş arası ve burun ucum davul oldu.
Kocaman bir burun görüntüm var ama eminim ödem.
Zaten bu ameliyat ve sonrası dönemde en çok çektiren, psikolojik olarak yıpratan ödem kaynaklı sonucun gecikmesi.
Kavis konusunda birşey diyemeyeceğim ama kalınlık eğerki kıkırdak eklemesi yada turkish delight tekniği uygulanmadıysa ödem kaynaklıdır diye düşünüyorum.

sakın kıkırdak eklme cemrecim doktorum benım sırtıma eklemıs benımde 2. amelıyatımdı ve benımde onceden ınceydı gayet hos gozukuodu kısaltmıs kaldırmıs burun ucunu bıde kıkırdak ılavesı yapmıs sımdı burun bana ait degıl kalın yayık bır burun olmus kurt burnu gbı yuzumle alakası yokk revızyonda iyi olucak dıye bıse yok ayrıca bıde o kıkırdakların uyum surecı var kı ben galıba onu yasıyorum boyle havada duruyorlar sankı daha kütük gibi değişik bır göruntusu var 2.5 ay oldu burnumda hıc bı degısıklık yok ve boyle kalıcam galıba bnde bu revızyonu oldugum ıcın cok pısmanım hem gercekten 3 ay daha coookk erken bır surec acele kararlar verme revizyon olmus bırı olarakda asla revızyon onermıyorum

aynı sıkıntıyı yaşoyorum burun ameliyatı oldığuma çok pişmanın burnunum üstten hafif çıkıntısı vardı alınınca bütün havam gitti yüzümün formu değişti özgüvenim gitti çok mutsuzum

cemre belkide yani burnuna alışamamışsındır yani yüzüne gitmadiğine eminmisin

Ameliyat olali kac ay oldu? Düz mü yoksa bir kavisli burunami sahipsiniz suan, ama sadece üstdekki ciinki alindiysa cok degismemesi gerekkir tabiki ucunu kisaltip kaldirmadiysa
Ve tekrar ameliyat olmayi düsünüyormusunuz

cemre belkide yani burnuna alışamamışsındır yani yüzüne gitmadiğine eminmisin
Yok cnm alisamamakla bir alakasi cok
Bir tarinfa hafif cüküklüjler olmaya basladi daha 4 üncü ayimd aolsugum halde
Bir kac doktorlada görüsdim cok asiri doku cikarilma yapildigini ve burnumu bir prof.op.dr estetik cerrahi yaptigina ragmen kbbci doktora mi yaptirdiniz diyor diger doktorlar yapilli oldugu belli olugu icin
Bildigim kisacik kalkik baya baya kavdirak kavisli olan burun, kemerli olan bir buruna bir derece inilip düz yapilir mantigiken.

Ameliyat olali kac ay oldu? Düz mü yoksa bir kavisli burunami sahipsiniz suan, ama sadece üstdekki ciinki alindiysa cok degismemesi gerekkir tabiki ucunu kisaltip kaldirmadiysa
Ve tekrar ameliyat olmayi düsünüyormusunuz
buyuna kalkıklığına dokunmadı sadece üstteki çıkıntıyı aldı . yanlardan daraltmada yapmadı ama bu yeni burun yüzüme gitmedi yakışmadı bana arkadaşlık isteği gönderirmisin özelden konuşalım canım

ameliyatınızı kime oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…