- Konu Sahibi cemreyilmaz
Bunu ben de merak ediyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kime oldunuzameliyatınızı kime oldunuz acaba?
resmini görebilrmıyımAmeliyat olali kac ay oldu? Düz mü yoksa bir kavisli burunami sahipsiniz suan, ama sadece üstdekki ciinki alindiysa cok degismemesi gerekkir tabiki ucunu kisaltip kaldirmadiysa
Ve tekrar ameliyat olmayi düsünüyormusunuz
REviizyon oldunuz mu?Forumu kurcalamanızı tavsiye ederim yaşadığınız şehirin doktorları ile ilgili öne çıkan isimler muhakkak vardır birde tabi 2-3 farklı doktorla görüşmeyi unutmayın.
Daha ilk ameliyatı olamadım :)REviizyon oldunuz mu?
PArdon karistirmisim bir revizyon hastasi olarak drunuzu iyi secmenizi oneririmDaha ilk ameliyatı olamadım :)
Önemli değil. Revizyonuzu oldunuz mu yoksa doktor mu arıyorsunuz ?PArdon karistirmisim bir revizyon hastasi olarak drunuzu iyi secmenizi oneririm
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz.Olmadim henuz dr arastiriyorum
findik bir burun hep hayalimdir lutfen uzatmaya falan kalkismayinAynen benim yaşadıklarım yazdıklarınız herşey birebir bana tercüman olmuşsunuz.bende 1ayı doldurdum bu haliyle bile fındık gibi kaldı.3ayda yok olur.bende kıkırdak eklemesiyle uzatip ucu aşaği baksın istiyorum.
daha önce bende sordum ama yazan ya da böyle uzatmak inceltmek ucu aşaği bakan revizyon yaptırmış kimse çıkmadı...birileri yazsa da revizyondaki başarı ihtimalini öğrensek ona göre yaptırsak..