Burun estetik/Pismanlik, 2.ameliyat?

arkadaşlar merhaba, ben burun estetiği olalı 1 yıl olacak. ama kendimi kötü hissediyorum. Herkes güzel diyor beğeniyor fakat ben çok çirkin olduğumu düşünüyorum. psikolojim çok bozuk kızlar lütfen bana yardımcı olun. Burnum bana göre çok küçük olmuş ve yüzüme yakışmamış göz çevremi bile değiştirdi gibi hissediyırum. özgünevim gitti valla eski kemerli burnumla bile daha güzel hissediyordum kendimi. Bi de diyet yapıp 7 kilo verince daha bi çirkin ve yüzüm çökmüş göründüm. kızlar çok kötüyüm psikolojim çöktü. erkek arkadaşımın beni beğenmediğini düşünüyorum onların ortamına girince onun kardeşinin sevgilisi flan da orda kendimi o kızla kıyaslayınca aşırı çirkin görüyorum. ne yapmam lazım bunun için kendimi düzeltmem için ne yapmalıyım. ikinci ameliyatı şu an olamam. zaten korkarım da kötü olur diye. ofssss keşke olmasaydım..herkese ve herşeye aşırı sinir duyuyorum. parmaklarımdan tutun da bütün vücudum bana çirkin geliyor :( :(

Aynen benim yaşadıklarım yazdıklarınız herşey birebir bana tercüman olmuşsunuz.bende 1ayı doldurdum bu haliyle bile fındık gibi kaldı.3ayda yok olur.bende kıkırdak eklemesiyle uzatip ucu aşaği baksın istiyorum.

daha önce bende sordum ama yazan ya da böyle uzatmak inceltmek ucu aşaği bakan revizyon yaptırmış kimse çıkmadı...birileri yazsa da revizyondaki başarı ihtimalini öğrensek ona göre yaptırsak..
findik bir burun hep hayalimdir lutfen uzatmaya falan kalkismayin

Back
X