Burun estetik sonrasi cıkıntılar??

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
Selam

Ben yaklasik nerdeyse 5 hafta önce ameliyat oldum burnumun tam sag tarafinda kemik cıkıntısı olustu bugüne kadarda degismedi!?? Hatta cevremdiklerin söylediklerine göre burun degil göz altındaki kemik cıkmıs burunla göz nealaka ?? doktor beye sordum var olmayan kemik nasil cıkıyo spikül dedi burdaki doktorlara sordum tam olarak neyapıldı anlamiyorlar bi tarafimdaki kemik belirgin hatta millet diyo öylemi kalcak diye öyle kalırsa ameliyat yaptır sonucta dünyanin parasini vermisin diyorlar cevremdikler görmesse iyidi hatta 2. Ameliyatada cikmaz diyenler bile oldu????

Son düzenleme:
Benim tam olarak goz pinarinin altinda goz oyuk kemigi tam olarak burun degil ama burnun yanı.Bilmiyorum seninle ayni yer mi orda disardan belli olmayan ama elledigimde farkettigim kemik cikintisi gibi bisey var.Doktora sordugumda kemik kiriklari oldugunu zamanla gececegini soyledi.Benimde 5 hafta oldu daha kisa bir sure gecti.

Benimde burnumun sag tarafında guzume cok yakin yerde ameliyattan cikar cikmaz farketmistim.yesil mercimek boyutundaydi.4 bucuk ay oldu suanbiraz indi ama elime geliyo hala

Benim tam olarak goz pinarinin altinda goz oyuk kemigi tam olarak burun degil ama burnun yanı.Bilmiyorum seninle ayni yer mi orda disardan belli olmayan ama elledigimde farkettigim kemik cikintisi gibi bisey var.Doktora sordugumda kemik kiriklari oldugunu zamanla gececegini soyledi.Benimde 5 hafta oldu daha kisa bir sure gecti.
evet burunu dışardan kırdıkları için oluyor o bende de vardı 2 yanında. doktor gececek dedi ve gecti şuan dışardan belli değildi ama elleyince belliydi benimde

Aynen sağ gözümun altına doğru burun kemiğinde çıkıntı vardı. Burda Dr kemik parçası unuttu sanirim dedim. 2. Aylıkken kontrole gittim. Gosterdim. Dr o çıkıntının kırma kanalı olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. 4. Ay bitti. Kesinlikle geçti. Unutmustum yorumları okuyunca elimle tekrar baktım. Geçecek kızlar korkmayın.

Aynen sağ gözümun altına doğru burun kemiğinde çıkıntı vardı. Burda Dr kemik parçası unuttu sanirim dedim. 2. Aylıkken kontrole gittim. Gosterdim. Dr o çıkıntının kırma kanalı olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. 4. Ay bitti. Kesinlikle geçti. Unutmustum yorumları okuyunca elimle tekrar baktım. Geçecek kızlar korkmayın.

Benimkisi disardan cok belli ya doktor gecebilir dedi gecer demedi hic??? Göz altında o bugündür hic gecmedi?

Merhabalar ben de ameliyat olalı bir ay oldu ve benimde sol tarafında daha belirgin olmakla birlikte iki tarafta da hafif çıkıntı var burnumu daha geniş ve sanki hiç ameliyat olmamışım gibi kemeri vardı onu törpüledi doktor çatıyı da daralttım dedi fakat şu an eskisinden iki kat fazla kaba ve elleyince kemik geliyor. Sizce geçer mi sizinki nasıldı?

Aynı durum bende de var burnumun gözlerime yakın kısmı ve sırt kısmında kemiksi düzensiz çıkıntı giderek şişiyor sanki dışarıdan belli olmaya da başladı şişliği. 1. Ay kontrolüne gittiğimde doktorumdan öğrenicem umarım geçici bir durumdur kızlar 🤲🏻

Back
X