Burun eti şişliği

bilinmeyenbiri

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
31
2
6
31
Selam 2ay önce burun estetigi oldum deviasyon da vardı şuan burun etlerim çok şiş nefes alamaıyorum doktor alerji ilacı verdi bi faydası olmadı böyle bi durumla karşılaşan oldumu ne yapti merak ediyorum

Selam 2ay önce burun estetigi oldum deviasyon da vardı şuan burun etlerim çok şiş nefes alamaıyorum doktor alerji ilacı verdi bi faydası olmadı böyle bi durumla karşılaşan oldumu ne yapti merak ediyorum

Merhaba aynı ameliyatı oldum devaisyon ve konka , kendi doktoruna danışıp sprey kullan bazı spreyler tekrar büyüyebiliyor muş benim de en büyük korkum ileri ki zaman da nefes problemi yaşamak allah esirgesin

Doktorum olmazsa burun etlerini alırız dedi bana, nefes alamamak gerçekten çok agresif yapıyor beni sizler nasil dayanabiliyorsunuz

Benim de üç ay oldu. Bir delik %90 bir delik %60-70 arası açık şu an. İçine aynadan baktığımda şiş görünüyorlar. Daha tıkalı olan en başından beri hep böyleydi. Sebebi ödemdir inşallah diye dua ediyorum. Gün içinde açıklık tıkanıklık durumu artıp azalıyor. Serin havalarda daha açık oluyor genelde.

Benim de üç ay oldu. Bir delik %90 bir delik %60-70 arası açık şu an. İçine aynadan baktığımda şiş görünüyorlar. Daha tıkalı olan en başından beri hep böyleydi. Sebebi ödemdir inşallah diye dua ediyorum. Gün içinde açıklık tıkanıklık durumu artıp azalıyor. Serin havalarda daha açık oluyor genelde.
Yatarken nasil oluyor benim cok fazla tikaniyor

Bu arada Lady bug Lady bug yanlış hatırlamıyorsam 6.aydan sonra açıldı burnum demişti. Yani hepimiz için hala erken. Endişelenmemeye çalışın.
Kesinlikle oyle suan aldigim nefesin yarisini almiyordum zaman zaman acilmasida olumlu bi sinyaldir tumden tikaliysa o da dusundurur ama brnim acimdan 7 ayi buldu evet belkide 5 ayimda rahatladim ama suan ay ay rahata erdim

Back
X