- 6 Ağustos 2019
- 31
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi bilinmeyenbiri
-
Selam 2ay önce burun estetigi oldum deviasyon da vardı şuan burun etlerim çok şiş nefes alamaıyorum doktor alerji ilacı verdi bi faydası olmadı böyle bi durumla karşılaşan oldumu ne yapti merak ediyorum
Sag taraf azcik acik sol taraf bazen cok tikali oluyor tamamen acilmiyor ortama havaya göre değişiyorAma geçicidir çünkü çok yeni ameliyat olmuşsunuz alerji veya grip bile ekstra yorucu olabilir Tamamen mi tıkalısınız ?
Benim 3 ay oldu, aynı şekilde burun etlerimi alabilirmiş. Bir daha 3 ay sonra gideceğim bakalım ne olacakDoktorum olmazsa burun etlerini alırız dedi bana, nefes alamamak gerçekten çok agresif yapıyor beni sizler nasil dayanabiliyorsunuz
Burdan bizlere bildirirsin canım aynı yolun yolcusuyuzBenim 3 ay oldu, aynı şekilde burun etlerimi alabilirmiş. Bir daha 3 ay sonra gideceğim bakalım ne olacak
Yatarken nasil oluyor benim cok fazla tikaniyorBenim de üç ay oldu. Bir delik %90 bir delik %60-70 arası açık şu an. İçine aynadan baktığımda şiş görünüyorlar. Daha tıkalı olan en başından beri hep böyleydi. Sebebi ödemdir inşallah diye dua ediyorum. Gün içinde açıklık tıkanıklık durumu artıp azalıyor. Serin havalarda daha açık oluyor genelde.
Gün içinden çok farklı değil. Hatta bazen yatarken daha açık oluyor. Alerjik bir bünyem var, belki ondandır.Yatarken nasil oluyor benim cok fazla tikaniyor
Kesinlikle oyle suan aldigim nefesin yarisini almiyordum zaman zaman acilmasida olumlu bi sinyaldir tumden tikaliysa o da dusundurur ama brnim acimdan 7 ayi buldu evet belkide 5 ayimda rahatladim ama suan ay ay rahata erdimBu aradaLady bug yanlış hatırlamıyorsam 6.aydan sonra açıldı burnum demişti. Yani hepimiz için hala erken. Endişelenmemeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?