Nıft testi amniyosentez değerleri yüksek

Bebek0255

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
2
1
1
35
Merhabalar bir konuda desteğinize ihtiyacım var şuan hamileliğim 18 haftasındayım nift testi sonucu pozitif çıktı doktorum peranatolojiye yönlendirdi ense kalınlığı 2.9 burun ve kalpde parklıklık gördüğünü söyledi down sendromu riski var dedi amniyosentez yapıldı ilk ön sonuç çıktı durum pozitif çıktı benim yaşadığım sonuçla ilgili karşılaşan oldumu ve doğum kararı alıp devam eden oldumu gerçekten bu sonuçları alıp doğum sonrası farklı sonuçlarla karşılaşan oldumu anlayışınız için teşekkür ediyorum zor bir süreçden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun

Merhaba. Kalpte parlaklık ve beyinde kist bulgusu ile 19.haftada nift yaptırdım pozitifti. 20.haftada amniyosentez verdim ön sonuç da kesin sonuç da pozitifti.. 22.haftamda bebeğimle vedalaştım.. ön sonuc pozitifse kesin Sonucunuz pek değişmez gibi ama devam edip sonlandırmak sizin kararınız. Ve muhtemelen hayatınızın en zor kararıı

Merhabalar bir konuda desteğinize ihtiyacım var şuan hamileliğim 18 haftasındayım nift testi sonucu pozitif çıktı doktorum peranatolojiye yönlendirdi ense kalınlığı 2.9 burun ve kalpde parklıklık gördüğünü söyledi down sendromu riski var dedi amniyosentez yapıldı ilk ön sonuç çıktı durum pozitif çıktı benim yaşadığım sonuçla ilgili karşılaşan oldumu ve doğum kararı alıp devam eden oldumu gerçekten bu sonuçları alıp doğum sonrası farklı sonuçlarla karşılaşan oldumu anlayışınız için teşekkür ediyorum zor bir süreçden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun

Gebeliğe Devam eden bir sürü insan var emin olun. Bu sizin ve eşinizin verebileceği bir karar. Bana göre doğrusu yanlışı olmayan bir karar. Aile yapınıza göre düşünün.. devam etmek de sonlandırmak da zor bir süreç..

Teşekkür ediyorum sizin diğer paylaşımlarınızı okudum gerçekten çok üzüldüm sağlıcakla kalın hoşçakalın

Amniyosentez kesin tanı oluyor sonuç değişmez allah yardımcınız olsun zor karar vermek

Back
X