Selam kızlar uzun bir süredir takip etmeye çalışıyorum estetik konusunu.. Benim göğüslerim çok küçük hep istemişimdir özenmişimdir büyük göğüslere ama bi türlü cesaretimi toplayıp da olamadım
..Ayrıca burnumda çocukken geçirdiğim bir kaza yüzünden hafif bir yamukluk var.. kemik yanlış yerden kaynamış, ve bazı açılardan bakıldığında burnum yamuk duruyor..kemerli falan değil büyük de değil bir doktora görünmüştüm daha önceden ama ameliyatta burnunu kırcaz yeniden yapcaz diyince korktum vazgeçtim
ikisi bir araya gelince hep aklımdalar olsam da kurtulsam diyorum..ve kesin kararımı verdim ikisini de olcam korkunun ecele faydası yok demişler
ama hem göğüs hem burun aynı ameliyatta olsun bitsin istiyorum da ameliyat süresi uzun olcak doğal olarak narkozdan nasıl etkileniyor vücut, sonrasındaki ağrılar çok mu dayanılmaz oluyor..bunu tebrübe eden arkadaşların yaşadıklarını öğrenmek istiyorum.. bi de ikisinde de iyi olan doktor önerileri bekliyorum sizden kızlarrr istanbulda yaşıyorum burda ameliyatı olcam..