Burun+Göğüs olanlar var mı? Katlanabilir miyim?

isaura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
778
0
96
İstanbul
Selam kızlar uzun bir süredir takip etmeye çalışıyorum estetik konusunu.. Benim göğüslerim çok küçük hep istemişimdir özenmişimdir büyük göğüslere ama bi türlü cesaretimi toplayıp da olamadım :50:..Ayrıca burnumda çocukken geçirdiğim bir kaza yüzünden hafif bir yamukluk var.. kemik yanlış yerden kaynamış, ve bazı açılardan bakıldığında burnum yamuk duruyor..kemerli falan değil büyük de değil bir doktora görünmüştüm daha önceden ama ameliyatta burnunu kırcaz yeniden yapcaz diyince korktum vazgeçtim :19: ikisi bir araya gelince hep aklımdalar olsam da kurtulsam diyorum..ve kesin kararımı verdim ikisini de olcam korkunun ecele faydası yok demişler :52: ama hem göğüs hem burun aynı ameliyatta olsun bitsin istiyorum da ameliyat süresi uzun olcak doğal olarak narkozdan nasıl etkileniyor vücut, sonrasındaki ağrılar çok mu dayanılmaz oluyor..bunu tebrübe eden arkadaşların yaşadıklarını öğrenmek istiyorum.. bi de ikisinde de iyi olan doktor önerileri bekliyorum sizden kızlarrr istanbulda yaşıyorum burda ameliyatı olcam..:71:

valla bende ikisini olmak istiyordum fakat şimdi diyorum ki iyiki ikisini aynı anda olmamışım, mantıklı gibi görünüyor ama çok zor olurdu sanırım.Ben önce meme büyütme ameliyatı oldum amelyat iyiydi sonrasında da ağrım falan çok olmadı ama kesinlikle rahat iki hafta yalnız yaşayamazdım kollarımı kullanmak çok zordu yemek yemek tuvalet falan tek başıma yatıp kalkarken de çok zorlandım.Bide burnum olaydı bilemiyorum artık napardım.İkiside çok dikkat ve özen stiyor gece yatmaları ikisinde de zor sürekli sırt üstü yatmak gerekiyor sırtın yat yat ağrıyor yatırıp kaldırırken ya da diğer işlerde yardım alırken burnuna bi çarpsalar hobaa b sefer de revizyon falan yani bence ikisi bir zor olur diyorum bana 1,5 sene oldu şimdi de burnumu yaptırıcam mesela bu kadar beklemeye de gerek yok da ben maddi olarak bekledim.

tabii ki belli bir dönem işkence çekicez güllük gülistanlık kim atlatıyor ki ameliyat bu sonuçta.. ama hem maddi olarak daha uyguna gelmesi açısından hem de tek seferde bu stresten kurtulmak istiyorum açıkçası.. zaman da önemli benim için çok geç olmadan bitsin gitsin düzelsin.. benim burnumda yamukluk var bi de önceki mesajımda da açıklamıştım :43yani etrafımdakiler gerek yok diyolar ama fotolara bakınca beni çok rahatsız ediyor.. kızlar aranızda bu ikisini de olmuş olanlar var mı? aynı anda ya da ayrı ayrı.. bana öyle bir doktor tavsiyesi lazım.. iki uzuvda da işinin ehli olan.. özellikel burun daha önemli bnm için çünkü kırıp yeniden yapılcak zor bi ameliyat yani :43: çok acı çekiceeemmm çokkkkkkkkk.. ama yapcak bişi yok katlancaammm napim.. cefasını çekmeden sefasını süremiyoz hayat bölee

canım ben çok kısa bi süre sonra hem burun hem de göğüs yaptıracağım. bu sorunun cevabını ben de merak ediyordum ve bu şekilde ikisini bir yaptıran arkadaşlar tanıyıp fikirlerini alınca daha net karar verdim. ben burdan yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. artık bilemem benden sonra vaz mı geçersin yoksa karar mı verirsin :27: ama tabi herkesin ağrı eğişi ve dayanma gücü faklıdır. aynı zamanda doktorun el becerisi hafifliği ve özellikle de göğüs de uyguladığı yöntem çok önemli. göğüs estetiği bölümünü incelersen orada istanbuldaki başarılı doktorlar hakkında bilgi alabilirsin. burun ve göğüste başarılı benim ilk aklıma gelen doktorlar Naci Çelik ve Barış Çakır.

Ben 1.5 ay once hem burun hemde gogus amelıyatını bırlıkte oldum cnm. sadece 3 gun gogusten dolayı oda sıkıntı yasarsın oturup kalkarken sonra rahatlıyorsun merak etme:) burunda hıc sıkıntı olmuyor sadece ılk gece tampon oldugu ıcın bır sıkıntı var ondada 2.gun tampon cıkınca kus gıbı oluyor burnunda:) gogus 3 gun dedıgım gıbı yatıp kalkarken agrın oluyor ama cekılmez acılar dııl 1 hafta sonrasınaysa herseyını yapabılıyorsun sadece agır kaldırmak uzanmak ve yuz ustu ve yan yatman yasak:)) bol sans İzmirde olmayı dusunursen Cemıl Tugay 1 numara cok ıyı doktor bılgın olsun ben ona oldum

Keşke zamanında ben de ikisini birden olsaymışım:14:

Şimdi de meme ameliyatının stresini çekiyorum işte..:43:

matmazell burdan paylaşırısn di mi yaşadıklarını ameliyatın ne zaman geçmiş olsun şimdiden.. aybendor sana tam geçmiş olsun :) ben de bi yola başkoydum bakalım..ya her ikisini aynı anda çıkaracam aradan ya da hiçbirini olamıcam.. cesaretimi toplamam bikaç senemi aldı zaten :) aybendor burnunda kemikle ilgili problem varmıydı.. bnm kemik yamuk kırılcakmış yeniden yapılcaıkmış beni asıl korkutan kısım bu açıkçası her doktor öle kemiği yeniden şekillendiremez ki :93: memnunsun sonuçtan sanırım anlattıklarına bakılırsa sevindim senin adına darısı başıma inş.

Son düzenleme:
Canım benim burnumda kemikle ilgili bir sorun yoktu ama doktorcum bıraz kavisli olsun ıstedı sanırım kırmıs kemıgımı:)) ama guzel olmus valla ben doktoruma cok guvenıyodum zaten ustelık bu benım 3. amelıyatım. dıger 2sını basak bır doktor yapmıs ve burnumun ucunu yamultmustu Allahtan o kemıgıne dokunmamıstı.. Ama Cemil bey saolsun tum sorunlarımı hallettı tek bır amelıyatla:)) goguslerımde 2 beden buyudu:))

matmazell burdan paylaşırısn di mi yaşadıklarını ameliyatın ne zaman geçmiş olsun şimdiden.. aybendor sana tam geçmiş olsun :) ben de bi yola başkoydum bakalım..ya her ikisini aynı anda çıkaracam aradan ya da hiçbirini olamıcam.. cesaretimi toplamam bikaç senemi aldı zaten :) aybendor burnunda kemikle ilgili problem varmıydı.. bnm kemik yamuk kırılcakmış yeniden yapılcaıkmış beni asıl korkutan kısım bu açıkçası her doktor öle kemiği yeniden şekillendiremez ki :93: memnunsun sonuçtan sanırım anlattıklarına bakılırsa sevindim senin adına darısı başıma inş.

canım benim arkadaşım geçen hafta burun ve göğüs aynı anda yaptırdı. iki gündür konuşuyoruz acayip güzel geliyor sesi. çok mutlu ve heyecanlı. öyle korkulacak bişey değil kesinlikle göğüsten vazgeçme dedi. çünkü ben de çok kısa bi zaman öncesine kadar göğüs yaptırmaktan vazgeçmiş gibiydim. korkudan sadece burun yaptıracaktım. ama bak güzel örnekler çıkıyor. inşallah ben de sana bu güzel örneklerden biri olabilirim :21:

Canım benim burnumda kemikle ilgili bir sorun yoktu ama doktorcum bıraz kavisli olsun ıstedı sanırım kırmıs kemıgımı:)) ama guzel olmus valla ben doktoruma cok guvenıyodum zaten ustelık bu benım 3. amelıyatım. dıger 2sını basak bır doktor yapmıs ve burnumun ucunu yamultmustu Allahtan o kemıgıne dokunmamıstı.. Ama Cemil bey saolsun tum sorunlarımı hallettı tek bır amelıyatla:)) goguslerımde 2 beden buyudu:))

aybendor sen de burun ve göğüs yaptırmışsın çok geçmiş olsun canım. ameliyatının kaç saat sürdüğünü öğrenebilir miyim canım? benim arkadaşın 4 saat sürmüş de çok uzun geldi bana ya seninkini merak ettim???

gogus ve burun benım 5.5 saat surdu:)) ama doktorcum burnumla cok ugrasmıs cunku baska bır doktor burnumu yamultmustu.. kaportayı toplamak vakıt almıs:)) ama zaten sen uyudugun ıcın anlamıyorsun vakıt nasıl gecıyo onemlı olan sonuc degılmı!!

bende burun esetiği yaptırmayı düşünüyorum burun estetiği yaptıranlar varsa yardımcı olabilirmi acaba etkileri fln nasıl oluyor sonradan şimdiden teşekkürler

bence normal 4 saat ameliyat süresi ikisi için.. ben 6 saati bile göze aldım.. benim burnum öyle böyle değil çok zaman alır düzeltmek.. bildiğin yamuk :74: ben öle kalkık burun olsun yandan ince olsun yok üstten kemiksiz olsun falan şeyler istemiyorum yaa..bana eski burnumu (yani 6 yaşındaki burnumu :)) geri verecek bir doktor arıyorum kızlar, bu konuda kendine güvenen.. bi de yanında meme yapsın yeter bana :) çok şey mi istiyorum kii :59:

gogus ve burun benım 5.5 saat surdu:)) ama doktorcum burnumla cok ugrasmıs cunku baska bır doktor burnumu yamultmustu.. kaportayı toplamak vakıt almıs:)) ama zaten sen uyudugun ıcın anlamıyorsun vakıt nasıl gecıyo onemlı olan sonuc degılmı!!

evet canım doğru söylüyorsun önemli olan süreç değil sonuç tabi ki de :) ya ne bileyim bana 4 saat bile çok gelmişti. bir de ameliyat esnasında üstsüz oluyoruz ya sadece ince bi ameliyat önlüğü zaten göğüs için üst taraf saatlerce açıkta kalacak. genelde ameliyathaneler soğuk olduğu için sonrasında ciddi soğuk algınlığı yaşama riski oluyor. çıkınca ameliyat sancıların olacak bir de soğuk algınlığı da eklenirse hepten biterim diye korktum. bünyem de hastalanmaya çok müsait zaten. Allah korusun her türlü ihtimali düşünüp kendime dert ediniyorum ya...

bence normal 4 saat ameliyat süresi ikisi için.. ben 6 saati bile göze aldım.. benim burnum öyle böyle değil çok zaman alır düzeltmek.. bildiğin yamuk :74: ben öle kalkık burun olsun yandan ince olsun yok üstten kemiksiz olsun falan şeyler istemiyorum yaa..bana eski burnumu (yani 6 yaşındaki burnumu :)) geri verecek bir doktor arıyorum kızlar, bu konuda kendine güvenen.. bi de yanında meme yapsın yeter bana :) çok şey mi istiyorum kii :59:

yok canım hiç de çok bişey istemiyorsun. herkes de olan bende de olsun istiyorsun sadece :)) umarım senin için en doğru doktoru bulursun ve biran önce senin de heyecanlarını okuruz burdan :54:

evet canım doğru söylüyorsun önemli olan süreç değil sonuç tabi ki de :) ya ne bileyim bana 4 saat bile çok gelmişti. bir de ameliyat esnasında üstsüz oluyoruz ya sadece ince bi ameliyat önlüğü zaten göğüs için üst taraf saatlerce açıkta kalacak. genelde ameliyathaneler soğuk olduğu için sonrasında ciddi soğuk algınlığı yaşama riski oluyor. çıkınca ameliyat sancıların olacak bir de soğuk algınlığı da eklenirse hepten biterim diye korktum. bünyem de hastalanmaya çok müsait zaten. Allah korusun her türlü ihtimali düşünüp kendime dert ediniyorum ya...

aaa hiç bu açıdan düşünmemiştimmm matmazelll.. burun ameliyatı olcaz bi de aynı anda biz :) sonra üşütüp de sümüklü sümüklü dolaşmayalım ortalarda.. :52:

aaa hiç bu açıdan düşünmemiştimmm matmazelll.. burun ameliyatı olcaz bi de aynı anda biz :) sonra üşütüp de sümüklü sümüklü dolaşmayalım ortalarda.. :52:

ya sorma canım Allah korusun diyelim de inşallah başımıza gelmez. ya düşünsene hadi önceden rahat rahat burnunu siliyordun şimdi alçıda ya da ameliyattan yeni çıkmış bir burunu nasıl sileceksin? :2: sümkürmek felan da yasak ilk zamanlar. bu yüzden ameliyat öncesi bol bol vitamin almamız lazım bizim. bünyemizi kuvvetlendirelim ki kolay kolay hastalanmayalım ve aklımıza böyle kötü kötü şeyleri getirmeyelim di mi? :94:

hiç korkulacak bişey yok ben ikisini birden oldum ikisindende şikayetçiydim şimdi bomba gibiyim aklımda hiçbir problemde kalmadı sorularla yaşadığım zamana yazıkmış olduktan sonra anladım hiçde zor olmadı çokda kolay atlattımki canım kıymetlidir

Ben ikisini birden 6 gün önce oldum. İlk 3 gün zor geçti biraz. Ama burun ameliyatı olduğumu yüzüme bakmasam anlamam bile neredeyse ki benim canım çok azdır. Doktorum Tamer Taş. Vurgulayarak söylüyorum hem fiyat olarak hem insan olarak mükkemmel bir insan. Hep doğallıktan yana.
Medicine hastanesinden ulaşabilirsiniz. Eğer ayrıntı soran olursa her ayrıntıyı anlatabilirim. Kesinlikle korkacak bir şey yok. Ama yanınızda en az 3 gün sizinle ilgilenecek birisi olsun.

İsaura bahsetmeyi unuttum. Bende ameliyattan sonra grip oldum çok kötü beni en çok o yordu ama şimdi bomba gibiyim. Hala daha burnumu kulak çubuklarıyla temizliyorum ama olsun canımı yakan bir şey değil. İsaura sormak istediğin bir şey olursa doktor hakkında da sonrası hakkında da çok iyi aydınlatırım.

Back
X