Burun+Göğüs olanlar var mı? Katlanabilir miyim?

hımmm... lazer kullanılarak yapılan ameliyatları tavsiye ederim sana o zaman. travması, ağrısı, sızısı az, iyileşme süresi kısa oluyor bu teknikle yapılan ameliyatların.

Selam kızlar uzun bir süredir takip etmeye çalışıyorum estetik konusunu.. Benim göğüslerim çok küçük hep istemişimdir özenmişimdir büyük göğüslere ama bi türlü cesaretimi toplayıp da olamadım :50:..Ayrıca burnumda çocukken geçirdiğim bir kaza yüzünden hafif bir yamukluk var.. kemik yanlış yerden kaynamış, ve bazı açılardan bakıldığında burnum yamuk duruyor..kemerli falan değil büyük de değil bir doktora görünmüştüm daha önceden ama ameliyatta burnunu kırcaz yeniden yapcaz diyince korktum vazgeçtim :19: ikisi bir araya gelince hep aklımdalar olsam da kurtulsam diyorum..ve kesin kararımı verdim ikisini de olcam korkunun ecele faydası yok demişler :52: ama hem göğüs hem burun aynı ameliyatta olsun bitsin istiyorum da ameliyat süresi uzun olcak doğal olarak narkozdan nasıl etkileniyor vücut, sonrasındaki ağrılar çok mu dayanılmaz oluyor..bunu tebrübe eden arkadaşların yaşadıklarını öğrenmek istiyorum.. bi de ikisinde de iyi olan doktor önerileri bekliyorum sizden kızlarrr istanbulda yaşıyorum burda ameliyatı olcam..:71:

canım bence 2sini bir olma derim anlatılanlar kadar kolay değil öyle,arkadasım gögüs ameliyatı oldu kas altı cok sıkıntı cektı 1 hafta kollarn iptal oluo,süreklı gögsnde agrı ve gergnlık oluyor birde bunu yannda burun stersine gırersen sonnda pskloljın bozoulr heralde bu işler görndüğü kadar kolay değil.seni en cok hangısı rahatsz ediosa ilk onu yaptır canım.

okuduğumda ben mi yazdım diye baktım :D küçükken ayaktayken yataktan küüüt yere düştüm burnum yanlış kaynadı. göğüs desen yok :(

acaba kaça maal oluyor malum yani çok para mı ?
8-10 mlyr tutar mı

Ben ikisini birden 6 gün önce oldum. İlk 3 gün zor geçti biraz. Ama burun ameliyatı olduğumu yüzüme bakmasam anlamam bile neredeyse ki benim canım çok azdır. Doktorum Tamer Taş. Vurgulayarak söylüyorum hem fiyat olarak hem insan olarak mükkemmel bir insan. Hep doğallıktan yana.
Medicine hastanesinden ulaşabilirsiniz. Eğer ayrıntı soran olursa her ayrıntıyı anlatabilirim. Kesinlikle korkacak bir şey yok. Ama yanınızda en az 3 gün sizinle ilgilenecek birisi olsun.

İsaura bahsetmeyi unuttum. Bende ameliyattan sonra grip oldum çok kötü beni en çok o yordu ama şimdi bomba gibiyim. Hala daha burnumu kulak çubuklarıyla temizliyorum ama olsun canımı yakan bir şey değil. İsaura sormak istediğin bir şey olursa doktor hakkında da sonrası hakkında da çok iyi aydınlatırım.

ayrıntı sordum bile :)) kaça mal oldu peki ikisi birden? yalnız daha önce de bahsettiğim gibi bnm burnum bir kaza sonucu yamuk cnm.. yani keyfi estetik değil benimki.. bu yamukluğu giderebilecek deneyimde bir doktor mu Tamer Taş? Bütün ayrıntılarıyla ameliyatını ve sonrasını o kadar merak ediyorum ki.. özelden de atabilirsin cnm..bi de foto varsa burun için arkadaş olarak ekliorum seni kabul eder misin? Sen ameliyatını olup bitirmişsin çoookk geçmiş olsunn..sorunsuz geçmiş ne güzel.. darısı bizim başımıza.. şöyle uygun fiyatlı kaliteli bir doktor bulmak nasip olur inşallah..Özellikle muayene ücreti almayan doktorlar hangileri kızlar?

canım bence 2sini bir olma derim anlatılanlar kadar kolay değil öyle,arkadasım gögüs ameliyatı oldu kas altı cok sıkıntı cektı 1 hafta kollarn iptal oluo,süreklı gögsnde agrı ve gergnlık oluyor birde bunu yannda burun stersine gırersen sonnda pskloljın bozoulr heralde bu işler görndüğü kadar kolay değil.seni en cok hangısı rahatsz ediosa ilk onu yaptır canım.

ya tabii o kadar kolay olmayacağını bend e biliyorum ama doğru doktoru bulduktan sonra sorun olacağını zannetmiyorum ikisini aynı anda olmanın..Üstelik oldum oldum yoksa bir daha hayatta ameliyat masasına yatamam cesaret edip.. En güzeli tek seferde ikisinden de kurtulmak sanırım :)

okuduğumda ben mi yazdım diye baktım :D küçükken ayaktayken yataktan küüüt yere düştüm burnum yanlış kaynadı. göğüs desen yok :(

acaba kaça maal oluyor malum yani çok para mı ?
8-10 mlyr tutar mı

yaa benden bi tane daha varmış demek :)) benimki de çocukken yaptığım bi yaramazlığın eseri malesef.. Ya doktora göre değişiyor tabii ama bir doktor bana ikisi birlikte 12000 fiyat çıkardı cnm..çok para ben veremem o kadar ki :(( benim önemsediğim şey aslında burnum.. göğüsü her doktor öle böle yapıyor zaten çok büyük bi göğüs istemiyorum ben..Doğal boyutlarıma çıkarsınlar yeter hani vitrinlerde cansız mankenler olur ya onlar gibi dursun kıyafetler yeter bana :36: ama burun mevzunu ince eleyip sık dokuyorum..Veli Aslan burun konusunda iyi mi kızlar aynı anda göğüs ameliyatı da yapıyor mu kendisi peki? Burda okuduğum kadarıyla genelde burun yaptırmışlar..

yuh :95:
12 mlyr mı nakit :47:
annem terlikle kovalar beni 12 mlyr dersem :27:
burun çook kötü değil ama gğüs öncelikli bende :63:

dipnot:parasızlığın gözü kör olsun:59: :58:

Ben izmirde oldum Cemil Tugay a ve cokk ama cokk memnunum hıcte korkulacak bısey yok 2 si beraber gayet rahat oluyor zaten burunda hıc agrı olmuyor moraramadı bıle benım burnum. sadece 3 gun gogus agrısı var okadar. ve 2 sine sadece 7binlira verdim ustelık 2 gece hastanede bakıldım.
3bin burun 4000 bin gogus buyutme

benim de göğüs öncelikli ama ameliyat olmuşken burnumun da düzeltilmesini istiyorum. gerçekten hem burun hem de göğüs estetiğinde başarılı bir doktorda karar kılmam ve biraz da cesaret gerekiyor. ama göğüs estetiği yaptırmadan evlenmeyi bile düşünmüyorum.

burun+göğüs ameliyatı olan arkadaşlar kaç günde günlük hayatınıza dönebildiniz? bende ikisini birlikte olmayı düşünüyorum. toparlanmak on günden fazla sürer mi? kafam çok karışık lütfen yardımm :(

Ben ikisini birden 6 gün önce oldum. İlk 3 gün zor geçti biraz. Ama burun ameliyatı olduğumu yüzüme bakmasam anlamam bile neredeyse ki benim canım çok azdır. Doktorum Tamer Taş. Vurgulayarak söylüyorum hem fiyat olarak hem insan olarak mükkemmel bir insan. Hep doğallıktan yana.
Medicine hastanesinden ulaşabilirsiniz. Eğer ayrıntı soran olursa her ayrıntıyı anlatabilirim. Kesinlikle korkacak bir şey yok. Ama yanınızda en az 3 gün sizinle ilgilenecek birisi olsun.

Ozmoboz kesinlikle ayrıntıya ihtiyacım var. Tamer Taş'ın ismini duymuştum bende onu düşünüyorum. yazdıkların cesaret verdi. tam olarak ne zaman insan içine çıkılır hale gelinir ve fiyat konusunda bilgi verirsen çok sevinirim

Selam kızlar uzun bir süredir takip etmeye çalışıyorum estetik konusunu.. Benim göğüslerim çok küçük hep istemişimdir özenmişimdir büyük göğüslere ama bi türlü cesaretimi toplayıp da olamadım :50:..Ayrıca burnumda çocukken geçirdiğim bir kaza yüzünden hafif bir yamukluk var.. kemik yanlış yerden kaynamış, ve bazı açılardan bakıldığında burnum yamuk duruyor..kemerli falan değil büyük de değil bir doktora görünmüştüm daha önceden ama ameliyatta burnunu kırcaz yeniden yapcaz diyince korktum vazgeçtim :19: ikisi bir araya gelince hep aklımdalar olsam da kurtulsam diyorum..ve kesin kararımı verdim ikisini de olcam korkunun ecele faydası yok demişler :52: ama hem göğüs hem burun aynı ameliyatta olsun bitsin istiyorum da ameliyat süresi uzun olcak doğal olarak narkozdan nasıl etkileniyor vücut, sonrasındaki ağrılar çok mu dayanılmaz oluyor..bunu tebrübe eden arkadaşların yaşadıklarını öğrenmek istiyorum.. bi de ikisinde de iyi olan doktor önerileri bekliyorum sizden kızlarrr istanbulda yaşıyorum burda ameliyatı olcam..:71:

Tanıdğım iki kişi var ikisinin de burununu hiç beğenmedim kendim de burnumu yaptırmak istiyorum ama yine de narkoz almışken ikisini bir arada hallet :D sonuç da narkoz zararlı.

Ozmoboz kesinlikle ayrıntıya ihtiyacım var. Tamer Taş'ın ismini duymuştum bende onu düşünüyorum. yazdıkların cesaret verdi. tam olarak ne zaman insan içine çıkılır hale gelinir ve fiyat konusunda bilgi verirsen çok sevinirim

tamer beyi şiddetle tavsiye ederim mükemmel bi doktor arkadaşlar..

burun+göğüs ameliyatı olan arkadaşlar kaç günde günlük hayatınıza dönebildiniz? bende ikisini birlikte olmayı düşünüyorum. toparlanmak on günden fazla sürer mi? kafam çok karışık lütfen yardımm :(

cnm göğüs ameliyatı oldum ben tamer beye yatmam sadece hastanedeki yatmam oldu o da iki gece onun dışında evde hep oturdum sadece kol hareketleriniz kısıtlı oluyor o da 15 gün sonra normale dönüyor ama gerçekten sıfır ağrı

Ankarada burun ve gogus buyutme ameliyatini birlikte olan var mi? hangi dr u onerirsiniz, iki ameliyati basarili yapabilecek? Olmusken ikisi birden aradan ciksin, cok mantikli :)

Ben de istanbulda olan ve dr onerebilecek birini ariyorum, bu baslik baya eskilerden kalmis guncel tutmak lazim :))

üyeliğim sonrası ilk buraya yazıyorum :KK48: 28 mayıs pazartesi günü meme büyütme + burun estetik ameliyatı olacağım. çok heyecanlıyım biraz da endişeli. :KK17: ameliyat sonrasında buraya yazmayı düşünüyorum tecrübelerimi. :KK200:

Back
X