Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sümkürmeyin akıntı durmuyor o zaman hep sümküresi geliyor insanınBende ayni durumdayim. Yakin aynasiyla bakinca resmen icerdeki delikler bile daralmis. Nefes almamda tam duzelmedi. Burun icinden gelen pisliklerde halen devam ediyor. Gunde 5 6 kez serum fizyolojik yapiyorum sumkuruyorum nefes almam rahatliyor. 1 ayi gecer sanirim duzelmesi.
Sumkurmedigimde cikmiyor ki. Tik gibi oldu gunde 5 6 kez. Bugun burnumdan tas gibi bisi cikti ben bile sasirdim. Feci rahatladim ama :))Çok sümkürmeyin akıntı durmuyor o zaman hep sümküresi geliyor insanın![]()
Ya ilk zamanlar bu kadar küçük değildi inş şişliktendir. Büyğk delikler daha doğal duruyor benceBenimde delikler küçük ışık tutuyorum zor görüyorum iceriyiözellikle sağ delik.. çok sık tıkanıyor burnum. Kuruyor içerisi sanki, sıkıntılı bir durum =( İnşallah geçicekkkk...
![]()
Merhaba sizin o sol tarafinizdaki cokuntu gibi yere ne dedi doktorunuz duzeldimiBenimde sol tarafta var sislik iki ay olmasina 10gun var hala var ne zamam gecer bende bilmiyorum![]()
O durum duzeldi ama baska sıkıntılar soz konusu :/Merhaba sizin o sol tarafinizdaki cokuntu gibi yere ne dedi doktorunuz duzeldimi
Uzuldum. Ne gibi sorunlar var. Benim merak ettigim yer gozluk izi gibi olan yerdi. Benimde sag tarafimda cok hafif varda.O durum duzeldi ama baska sıkıntılar soz konusu :/