Burun içerisindeki şişlikler

Alyyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2018
140
26
98
ameliyatımın 22. Günü burun içine telefon ışığıyla baktığımda dikiş yerlerinin çok şiş olduğunu görünüyorum bu nefes almamı da etkiliyor. Sizinkiler de öyle mi acaba ve ne kadar sürede düzeldiğiyle ilgili bilgisi olan var mı?

Benim de 1 ay oldu Evet bir iniyor bir şişiyor oda iyileştiği için ilk baştaki kadar şiş değil benim de zaman geçtikçe düzeliyor merak etmeyin :) bir ay daha geçsin düzelir sadece dışı değil içi de ödemli :)

Bende ayni durumdayim. Yakin aynasiyla bakinca resmen icerdeki delikler bile daralmis. Nefes almamda tam duzelmedi. Burun icinden gelen pisliklerde halen devam ediyor. Gunde 5 6 kez serum fizyolojik yapiyorum sumkuruyorum nefes almam rahatliyor. 1 ayi gecer sanirim duzelmesi.

Bende ayni durumdayim. Yakin aynasiyla bakinca resmen icerdeki delikler bile daralmis. Nefes almamda tam duzelmedi. Burun icinden gelen pisliklerde halen devam ediyor. Gunde 5 6 kez serum fizyolojik yapiyorum sumkuruyorum nefes almam rahatliyor. 1 ayi gecer sanirim duzelmesi.
Çok sümkürmeyin akıntı durmuyor o zaman hep sümküresi geliyor insanın :D

Benimde delikler küçük ışık tutuyorum zor görüyorum iceriyi :confused: özellikle sağ delik.. çok sık tıkanıyor burnum. Kuruyor içerisi sanki, sıkıntılı bir durum =( İnşallah geçicekkkk...Hoppa

Benimde delikler küçük ışık tutuyorum zor görüyorum iceriyi :confused: özellikle sağ delik.. çok sık tıkanıyor burnum. Kuruyor içerisi sanki, sıkıntılı bir durum =( İnşallah geçicekkkk...Hoppa
Ya ilk zamanlar bu kadar küçük değildi inş şişliktendir. Büyğk delikler daha doğal duruyor bence

Bende sürekli sümkürüyordum en sonunda bıraktım bıraktıkça daha çok rahatladım sadece doktorun verdiği suyla temizleyin içinde pamuk çubuğuyla döndürün daha çabuk rahatlarsınız. Sümkürdükçe parçalar sırasıyla düşmüyor yukarda daha çok tıkanıyor burnunuzun kurumasına izin verin

Benimde sol tarafta var sislik iki ay olmasina 10gun var hala var ne zamam gecer bende bilmiyorum :KK43:

Back
X