Burun içi düzenlemeleri estetik doktor da yapabilir mi ?

Dentist16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
142
113
23
merhaba bugün kbb uzmanına göründüm, burun içinde eğimlilik olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Fakat ilerde burun düşmesi olmaması için estetik de olmak istiyorum. Fakat doktorum burun düşmesi olmayacağını söylesede benim içimde bir şüphe var . Estetik cerrahı burun içi düzenlemeleri de yapabilir mi ? Burnumda hafif bir kemer var, onu törpületmek istiyorum sadece, birde burun içi eğimliliği düzeltilecek. Zorlu bir ameliyat olur mu ? Hem kbb hem de estetik uzmanı mı girmeli yoksa sadece estetik uzmanı girse yeterli mi ?

Estetikçiler burun içi eğriliği de düzeltiyor. Yalnız doktorunuzu iyi seçmenizi tavsiye ederim.

Estetikçiler burun içi eğriliği de düzeltiyor. Yalnız doktorunuzu iyi seçmenizi tavsiye ederim.

Peki devlette olacağım, burun içi düzeltmeler için ücret alınır mı, sonuçta sağlığa girdiği için ücret alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler :)

Peki devlette olacağım, burun içi düzeltmeler için ücret alınır mı, sonuçta sağlığa girdiği için ücret alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler :)
Sadece nefes sorunu için ameliyat yapılacaksa sigorta karşılıyor ama estetik olursa sigorta ödemiyor.
Bazen estetik cerrahlar estetik ameliyat yapıp, nefes sorunu da düzeltip, bunu kbb ameliyatı gibi gösteriyorlar. O zaman hastane masraflarını sigorta ödüyor, siz de estetik cerrahına bir fark ücreti ödüyorsunuz. Bunu doktorunuzla açıkça konuşmalısınız.

Sadece nefes sorunu için ameliyat yapılacaksa sigorta karşılıyor ama estetik olursa sigorta ödemiyor.
Bazen estetik cerrahlar estetik ameliyat yapıp, nefes sorunu da düzeltip, bunu kbb ameliyatı gibi gösteriyorlar. O zaman hastane masraflarını sigorta ödüyor, siz de estetik cerrahına bir fark ücreti ödüyorsunuz. Bunu doktorunuzla açıkça konuşmalısınız.
Çok teşekkür ederim bu bilgi için :) bugün özelde bir kbb uzmanına gittim ama içim rahat etmedi, yarın devlette estetik uzmanına gideceğim bunu konuşacağım. Öğrenci olduğum için 5 şubata kadar iznim var acaba randevu erken alabilme ihtimalim var mı ? Bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Ameliyat tarihini soruyorsanız onu sadece doktorunuz bilebilir ama muayene randevusundan bahsediyorsanız mhrs ya da 182'den randevu alabilirsiniz. Yalnız mutlaka doktor araştırması yapın. Her estetikçi iyi değil maalesef.

Ameliyat tarihini soruyorsanız onu sadece doktorunuz bilebilir ama muayene randevusundan bahsediyorsanız mhrs ya da 182'den randevu alabilirsiniz. Yalnız mutlaka doktor araştırması yapın. Her estetikçi iyi değil maalesef.
Teşekkürler :) randevu aldım. Ameliyat için erken gün verirler inşallah

Back
X