burun içi lokum tekniği

MelekBebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
567
182
303
34
Yurtdışı
arkadaşlar merhaba,

benim ameliyat olalı 1.5 ay oluyor. derim tam olarak düzelmedi hala soyukluk durumu var ancak idare ediyorum.

merak ettiğim konu şu: doktorum burnumu yaparken lokum diye bilinen bir şeyi burnuma koyduğunu ve zamanla eriyip hafif bir kavis olacağını söyledi.

burnum bu süreçte değişiklik gösterdi yamuk geldi gözüme, bazen de düz. bu lokumdan yapılan var mı aranızda? ne zaman eriyor bilgisi olan var mı?

Bilmiyorum bende sırtında çukurluk istemiştim yapmamışsınız dedim törpüledim birde üstüne dikiş sttım olucak dedi dümdüz duruyor bugün 10. Günümdü ilk günki gibi düz bekleyip görcez

Buruna kıkırdak eklendiğini çok duydum bende de kıkırdak eklendi ama lokumu ilk defa duyuyorum.eklenen kıkırdaklar kalıcı olsun diye ekleniyor erime ihtimali istenmeyen birşey.doktor kim?

turkish delight tekniği olarak geçiyormuş. ancak bu lokum ne zaman eriyor ne zaman son halini alıyor merak ediyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…