burun içi tampon alımı

ihave0thingstolose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
75
-18
1
24
merhaba benim tamponlarım alıncak ve korkuyorum acır mı diye dikiş falan kesicek vs bide burnumun içinde kurumuş kan var ne kadar okyanus suyu ile ıslatırsam ıslatayım orada duruyor ileride alamıyorum korkuyorum tampon çıkarırken o kurumuş kanlarım üstünden geçecek korkuyorum canım çok yanacak?.:(

merhaba benim tamponlarım alıncak ve korkuyorum acır mı diye dikiş falan kesicek vs bide burnumun içinde kurumuş kan var ne kadar okyanus suyu ile ıslatırsam ıslatayım orada duruyor ileride alamıyorum korkuyorum tampon çıkarırken o kurumuş kanlarım üstünden geçecek korkuyorum canım çok yanacak?.:KK43:
Tam tersi muthis bir rahatlama oluyor cikarinca. Belki anlik bir rahatsizlik hissedebilirsin cikarirken ama oyle aciii acii degil korkma.

merhaba benim tamponlarım alıncak ve korkuyorum acır mı diye dikiş falan kesicek vs bide burnumun içinde kurumuş kan var ne kadar okyanus suyu ile ıslatırsam ıslatayım orada duruyor ileride alamıyorum korkuyorum tampon çıkarırken o kurumuş kanlarım üstünden geçecek korkuyorum canım çok yanacak?.:KK43:
Benim eşim burun eti ameliyatı olduğunda tampon çıkarma çok sıkıntılı olmuştu ama o yıllar önceydi. Simdi daha az acıtan hatta acitmayan tampon oluyor vs diyolar. Onun tamponu çıkarırken doktor 3e kadar sayıp cekcem demişti ve kendini hazirlayamasin diye 1 diyip çekmişti 😆 umarım korktugunuz gibi bir acı olmaz

Benim eşim burun eti ameliyatı olduğunda tampon çıkarma çok sıkıntılı olmuştu ama o yıllar önceydi. Simdi daha az acıtan hatta acitmayan tampon oluyor vs diyolar. Onun tamponu çıkarırken doktor 3e kadar sayıp cekcem demişti ve kendini hazirlayamasin diye 1 diyip çekmişti 😆 umarım korktugunuz gibi bir acı olmaz
ayy umarım🥺

Burnundan büyük bir sümük çıkacak gibi düşün. Şimdiye kadar o kadar büyük sümük olmadığı için bunu anlamayacaksındır ama kabız olmuşsundur. Ayni şey. 🥲 Bitince çok büyük bir rahatlama var.

ya evet herkes oyle diyor ama benim burnumun icinde kurumus kanlar var ben kulak copuyle almaya calısıncs bile acıyor tamponu cekerken kopcak onlar iyice acıcak canım🥺

Burnundan büyük bir sümük çıkacak gibi düşün. Şimdiye kadar o kadar büyük sümük olmadığı için bunu anlamayacaksındır ama kabız olmuşsundur. Ayni şey. 🥲 Bitince çok büyük bir rahatlama var.
evet ama kurumuş kanlara nası takımıyo ki ben burnumun ıcınde cok birikinti hissediyorum onu cıkarırken takılcakmis gibi geliyo kuru kanlara

evet ama kurumuş kanlara nası takımıyo ki ben burnumun ıcınde cok birikinti hissediyorum onu cıkarırken takılcakmis gibi geliyo kuru kanlara
Bunu nereden çıkardınız anlamadım. Kuru kanlar etinizden sökülecek değil ya. Biraz sakin olun. Bu kadar büyütecek bir sey yok.

İki kere burun ameliyatı oldum birinde dediğin gibi kurumuştu ve doktor dış kısmını temizledi ama yine de yapışan yerler acımıştı, onun haricinde kötü değil acısız çıkıyor. Şırıngayla kantaron yağı sıkmanı öneririm iyi geliyor yumuşuyor. Baya ılık suyla sık sık yıka o da çok iyi geliyordu

bir taraftaki tampon dikişle tutturulmuş. benim de oldukça fazla kurumuş kan vardı. tamponun dikişi kesilirken bir an çok acıdı. tamponları ve kurumuş kanları çıkarırken de acımıştı. ama kısa bir işlem, 5 dk sürmüştür sanıyorum hepsi

Back
X