- 7 Ocak 2023
- 75
- -18
- 1
- 24
- Konu Sahibi ihave0thingstolose
-
Tam tersi muthis bir rahatlama oluyor cikarinca. Belki anlik bir rahatsizlik hissedebilirsin cikarirken ama oyle aciii acii degil korkma.merhaba benim tamponlarım alıncak ve korkuyorum acır mı diye dikiş falan kesicek vs bide burnumun içinde kurumuş kan var ne kadar okyanus suyu ile ıslatırsam ıslatayım orada duruyor ileride alamıyorum korkuyorum tampon çıkarırken o kurumuş kanlarım üstünden geçecek korkuyorum canım çok yanacak?.
Benim eşim burun eti ameliyatı olduğunda tampon çıkarma çok sıkıntılı olmuştu ama o yıllar önceydi. Simdi daha az acıtan hatta acitmayan tampon oluyor vs diyolar. Onun tamponu çıkarırken doktor 3e kadar sayıp cekcem demişti ve kendini hazirlayamasin diye 1 diyip çekmiştimerhaba benim tamponlarım alıncak ve korkuyorum acır mı diye dikiş falan kesicek vs bide burnumun içinde kurumuş kan var ne kadar okyanus suyu ile ıslatırsam ıslatayım orada duruyor ileride alamıyorum korkuyorum tampon çıkarırken o kurumuş kanlarım üstünden geçecek korkuyorum canım çok yanacak?.
ayy umarımBenim eşim burun eti ameliyatı olduğunda tampon çıkarma çok sıkıntılı olmuştu ama o yıllar önceydi. Simdi daha az acıtan hatta acitmayan tampon oluyor vs diyolar. Onun tamponu çıkarırken doktor 3e kadar sayıp cekcem demişti ve kendini hazirlayamasin diye 1 diyip çekmiştiumarım korktugunuz gibi bir acı olmaz
kurumuş kana takılmıyor mu tampon?Tam tersi muthis bir rahatlama oluyor cikarinca. Belki anlik bir rahatsizlik hissedebilirsin cikarirken ama oyle aciii acii degil korkma.
Yok takilma zorlama vs olmamisti bende. Cikardiktan sonra komple temizledi ohhh rahat bir nefes almistim.kurumuş kana takılmıyor mu tampon?cıkarken yani doktor öncesinde temizlese keske icini
Burnundan büyük bir sümük çıkacak gibi düşün. Şimdiye kadar o kadar büyük sümük olmadığı için bunu anlamayacaksındır ama kabız olmuşsundur. Ayni şey.Bitince çok büyük bir rahatlama var.
ya evet herkes oyle diyor ama benim burnumun icinde kurumus kanlar var ben kulak copuyle almaya calısıncs bile acıyor tamponu cekerken kopcak onlar iyice acıcak canımYok takilma zorlama vs olmamisti bende. Cikardiktan sonra komple temizledi ohhh rahat bir nefes almistim.
evet ama kurumuş kanlara nası takımıyo ki ben burnumun ıcınde cok birikinti hissediyorum onu cıkarırken takılcakmis gibi geliyo kuru kanlaraBurnundan büyük bir sümük çıkacak gibi düşün. Şimdiye kadar o kadar büyük sümük olmadığı için bunu anlamayacaksındır ama kabız olmuşsundur. Ayni şey.Bitince çok büyük bir rahatlama var.
Bunu nereden çıkardınız anlamadım. Kuru kanlar etinizden sökülecek değil ya. Biraz sakin olun. Bu kadar büyütecek bir sey yok.evet ama kurumuş kanlara nası takımıyo ki ben burnumun ıcınde cok birikinti hissediyorum onu cıkarırken takılcakmis gibi geliyo kuru kanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?