- Konu Sahibi Aspendos87
Konkalar siser ya benim de şişiyor ve otrivn yada iliadin sıkıyorum 5 dakika sonra sifirlaniyor inanilmaz rahatlıyorum. Sanirim biraz allerjik bir durum oZaten neden bilmiyorum fotoda daha büyük görünüyor. Evet ödemler hala var. İnce derili olmama rağmen geç iniyor. Burnumla çok oynamadı zaten doktor sadece birkaç kusuru giderdi. Ki bu doktoru tercih etmemin nedeni de buydu. Bu arada sizin sıkıntınız ile ilgili bir fikrim var. Doktor kıkırdak koydum demiş ya o kıkırdak değilde dikiş olabilir mi? Çünkü benim tarif ettiğiniz yerde dikişlerim var bi taraftaki önceleri daha sertken şimdi incelmiş diğeri hala aynı. Neden dikiştir diyorum. Benim sol burun deliğimin sağ tarafında hemen içte eriyen dikiş vardı ucu çıkmıştı. 2 aya kadar falan. Sonra biraz komik ama o dikiş derinin içine girdi. Ve orası şişti mercimek kadar da değil üstelik daha şiş ve büyük. Dokununca kemik gibi. Ve hala var. Geçmiyor. O da pek rahatsız etmiyor beni. Yine de doktora sordum doktor dikişlere reaksiyon gösteriyorsun dedi. Zamanla eriyecek dedi. Yani belki ordaki dikiş toplanmıştır bir türlü erimiyordur. Bir fikir sadece. Bir de bir sorum olacak. 4 aya kadar nefesle ilgili bir problem yaşamadım ama 20 gündür soldan nefes alamıyorum. Soldaki Konka baya şişmiş. Böyle bir şey yaşadınız mı? Geçici mi? Mevsimlerden dolayı ameliyatı yeni olan herkes yaşıyor mu? Her kış bunu yaşayacak mıyız? Yoksa bu sonsuza kadar artık kaderimiz mi![]()